Gyerekek!
Ma iszonyatos nagyot szívtam
Lemostam a gépen ugyan úgy ahogy szoktam ugyan azokkal a kefékkel...
Mikor megszáradt 1 merő karc minden azt hittem felvágom az ereimet...
Homok került a gépezetbe... de hogy nem tudom...
(Tanulság: Mosás előtt mindent alaposan moss át még akkor is ha tisztán tetted el!)
Hála az égnek volt itthon polír helyre tudtam hozni de ha nagyon közelről sasolom akkor látszik.
Szerintem az itthoni mosás megszűnt. Szentivánra fogok járni a kézi mosóba ott legalább forró viaszt is tudok rányomni...
Senkinek nem kívánom azt az élményt amit ma átéltem...
Nem akarom megnevezni a csoportot, mert meglincsel meg valaki, de ha nem palyazott gixer felet akar az ember, akkor biztosan talal Budapesten az egyik palyaudvar elotti teren tanyazok kozott. Remelem diszkret voltam
Nameg gixxert,RSV-t,Duci 1098-ast se nagyon akarjon az ember venni.
PL DL 650-es,BMW 1200GT,Triumph sprint nem hiszem hogy pályás gép lenne így ettől nem kell félni a fenti tipusoknál.
Volt egy ismerősöm..Nevezzük mondjuk Istvánnak.Tavaly letartóztatták augusztusban.Párszor beszélgetett az nagy goj motorosokkal akik amint megtudták,hogy cink van egyből nem győztek elhatárolódni..Ennyit arról az eszmeiségről amit képviselnek
Pályás gépet még ha spíler valaki akkor is minimum 1x de inkább többször lezúzza.
Így én a vázon az ütköző nyomát mindenképp megnézném de az évjáratok számát a felniben is.Teleszkópszárak nem évjárathoz passzoló tipusai stb.Ez mindenképp árulkodó lehet.
Amúgy zsákbamacska mint minden magyarországon.
hát az........ezért célszerűbb olyantól venni akit legalább a fórumról ismer az ember mert legalább tudja miképp volt használva a gép ha visszaolvas...
amit pályázásra vesznek azon alapból nem használják a rendszámot(az, hogy néha vki felmegy az csak használ a gépnek nem árt, ha csak el nem esik vele :) csak eladásra teszik vissza....
(neeeem,tudom hogy nem oda megy,csak nem lehetett kihagyni:)
Akkor a horpadt idomosból átépített sövömmel nem lennék menő ottan?
Ma iszonyatos nagyot szívtam
Lemostam a gépen ugyan úgy ahogy szoktam ugyan azokkal a kefékkel...
Mikor megszáradt 1 merő karc minden azt hittem felvágom az ereimet...
Homok került a gépezetbe... de hogy nem tudom...
(Tanulság: Mosás előtt mindent alaposan moss át még akkor is ha tisztán tetted el!)
Hála az égnek volt itthon polír helyre tudtam hozni de ha nagyon közelről sasolom akkor látszik.
Szerintem az itthoni mosás megszűnt.
Senkinek nem kívánom azt az élményt amit ma átéltem...
PL DL 650-es,BMW 1200GT,Triumph sprint nem hiszem hogy pályás gép lenne így ettől nem kell félni a fenti tipusoknál.
Így én a vázon az ütköző nyomát mindenképp megnézném de az évjáratok számát a felniben is.Teleszkópszárak nem évjárathoz passzoló tipusai stb.Ez mindenképp árulkodó lehet.
Amúgy zsákbamacska mint minden magyarországon.