Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert jó idő volt és szeretem a tiszta motort
hát hnap péntek este . .

(neeeem,tudom hogy nem oda megy,csak nem lehetett kihagyni:)
Nem is az hogy horpadt idomos,meg hogy suzuki de van benne 22ezer amiből 12őt te tettél bele...tiszta gáz
Minek mostad le?
Ja.
Akkor a horpadt idomosból átépített sövömmel nem lennék menő ottan?
Gyerekek!
Ma iszonyatos nagyot szívtam
Lemostam a gépen ugyan úgy ahogy szoktam ugyan azokkal a kefékkel...
Mikor megszáradt 1 merő karc minden azt hittem felvágom az ereimet...
Homok került a gépezetbe... de hogy nem tudom...
(Tanulság: Mosás előtt mindent alaposan moss át még akkor is ha tisztán tetted el!)
Hála az égnek volt itthon polír helyre tudtam hozni de ha nagyon közelről sasolom akkor látszik.
Szerintem az itthoni mosás megszűnt. Szentivánra fogok járni a kézi mosóba ott legalább forró viaszt is tudok rányomni...

Senkinek nem kívánom azt az élményt amit ma átéltem...
gixxerrel ott nem leszel igazi menő csávó.Oda r1,vagy duc. dukál
ezt most nem lenni madzar így nem érteni.
igaz,van
mer a gixer suzuki,nincs presz...izé, lassú gép az
Ez teljesen polkorrekt volt....
Eme pályaudvar előtt még sosem mentem el motorral bár kocsival sem sokszor.Nem láttam ottan gixxert.
Nem akarom megnevezni a csoportot, mert meglincsel meg valaki, de ha nem palyazott gixer felet akar az ember, akkor biztosan talal Budapesten az egyik palyaudvar elotti teren tanyazok kozott. Remelem diszkret voltam
Asszem van SV kupa.Talán az Oncsik is ment benne.
SVse valami nagy pályalakógép
Nameg gixxert,RSV-t,Duci 1098-ast se nagyon akarjon az ember venni.
PL DL 650-es,BMW 1200GT,Triumph sprint nem hiszem hogy pályás gép lenne így ettől nem kell félni a fenti tipusoknál.
Volt egy ismerősöm..Nevezzük mondjuk Istvánnak.Tavaly letartóztatták augusztusban.Párszor beszélgetett az nagy goj motorosokkal akik amint megtudták,hogy cink van egyből nem győztek elhatárolódni..Ennyit arról az eszmeiségről amit képviselnek
nem csak Magyarországon.Minden dolog amit használtan veszel veszélyeket rejthet,az egész világon.
Pályás gépet még ha spíler valaki akkor is minimum 1x de inkább többször lezúzza.
Így én a vázon az ütköző nyomát mindenképp megnézném de az évjáratok számát a felniben is.Teleszkópszárak nem évjárathoz passzoló tipusai stb.Ez mindenképp árulkodó lehet.
Amúgy zsákbamacska mint minden magyarországon.
isten őrizzen az ilyen viselkedéstől
ej már megen kötözködöl és rágalmazol......
nem csak a kárpát medencében élnek,hanem mindenütt a világon
hát az........ezért célszerűbb olyantól venni akit legalább a fórumról ismer az ember mert legalább tudja miképp volt használva a gép ha visszaolvas...
amit pályázásra vesznek azon alapból nem használják a rendszámot(az, hogy néha vki felmegy az csak használ a gépnek nem árt, ha csak el nem esik vele :) csak eladásra teszik vissza....