Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na azt én se vágom Ha kint maradok a külsőben akkor bejönnek elém,ha bemegyek a belsőbe,akkor meg nem engednek kisorolni...
a 2 sávos körforgalmat ne is említsük... azt se tudják mi fán terem... csak lesnek mint pocok a lisztbe
Na én is utálom csak én vagyok akkora paraszt ha mobilozik kap 1-2 qrva nagy gazfröccsöt és ha szerencsém van még durran is.
Magyarországon a körforgalmat se tudják használni... Befelé indexel kifelé nem Seggfejek.
A 40-el szüttyögőt meg amint tudom nagy ívben előzöm...
sorry
írta hogy fix 2
neosra árat még nem mondtál :D
Nekem a mai napig megvan az a Simson amit apukám vett újonnan 1990ben és én meg használatba vettem 96ba, sajnos csak 4 évet bírt alattam De még megvan a padláson és csak jó emlékek fűznek hozzá
Nem hinném.Simson elég kula az emlékeimben.
élőben még meg kell nézni aztán majd lesz vmi .... lehet többet ér egy jó simson
Hát ez jónak tünik bár kicsit leharcolt.Kipuff már nem.Hegesztve pigire.
Nem ciki.Leszarják hogy ki mi merre ők mennek.A legmurisabb hogy mit művel a nép körforgalomba és 2-3 sávoson.
Az ökörhugyozás kész nyílegyenes.
uhh akkor télleg nem egyszerű

35ért am lenne egy MBK Booster - felújított blokkal
de aztán a fasz tudja .... am a sportkipud nem jó rá ?
A sörétet tolnám ezeknek a f..(sííííííííííp) köcsög idiótáknak,akik más testi épségét veszélyeztetik mert éppen mobiloznak vagy mert ciki használni azt a qrva irányjelzőt! ! ! ! ! !
Amit látom, nem olcsót keresel, ezért ki se mondom, h fix 200ezer A helyedbe egy yamaha Jog-os vennék (fekvő minarelli) 60-ért már egész jók vannak, de Sanyinak van-volt valami keeway-e azt hiszem olcsó pénzért kevés km-el
Huhh.Mit mondjak.Ne akarj szívni.Nincs kormánya,nincs elektronika,motowell karbival prüszkölt és vizet szív valahol,kipuff már nem sport hanem egy minarellis sito pigire hekkelve elég randán,NRG hátsó felni lukas gumival.
Ami ér valamit az az eleje és az idomok és az is több mint 60-71e ha darabokban kivárom míg elviszik.
Egyben nagyon sok lé kéne hogy menjen.
Főleg hogy ditekk a kábelezés és az ehhez szükséges elektronika már 60e újonnan bontva meg nincs.
am. mit kérnél érte ? vmi occó kéne

Zoli azért mondj vmit 4km-es szakaszra kéne. Lusta vagyok bicajozni. Reggel még oké ... de este mikor menni kell haza akkor nem akar haladni a bicaj
Én inkább megvárom merre is akar menni.Jobb a békesség.
Most löktek fel kocsival.
Motorral majd 100 év mulva szertném átélni.
Ilyenkor szoktam tolni a dudát ezerrel!
Anno bevágtam egy index nélkül kanyarodó Zsiguli alá az Mz-t,nem szeretném ismételni......
Nema.A váz kuka.Morinisból hegesztettem át Piaggiosra.Nem venném lelkemre hogyha valaki miattam esne pofára.
Arany szíved van
50ért elhozzom :)

Zoli am. blokk nélkül mennyiért adnád el a motort. Blokkot karbisat lehet tudok bele
Téged is idegesít az az istenbarma lassít majd ötöl-hatol és puff be balra.
Én meg nem tom mért is megyek 40-el mögötte holott ha leindexelne tudnám mi merre kéne indulni?
Kilőném néhány autó irányjelzőjét!Úgysem használják! ! !
Mondtam hogy bontószökevény az a gizmo.
Medvére mész vele vadászni?