Na én is utálom csak én vagyok akkora paraszt ha mobilozik kap 1-2 qrva nagy gazfröccsöt és ha szerencsém van még durran is.
Magyarországon a körforgalmat se tudják használni... Befelé indexel kifelé nem Seggfejek.
A 40-el szüttyögőt meg amint tudom nagy ívben előzöm...
Nekem a mai napig megvan az a Simson amit apukám vett újonnan 1990ben és én meg használatba vettem 96ba, sajnos csak 4 évet bírt alattam De még megvan a padláson és csak jó emlékek fűznek hozzá
A sörétet tolnám ezeknek a f..(sííííííííííp) köcsög idiótáknak,akik más testi épségét veszélyeztetik mert éppen mobiloznak vagy mert ciki használni azt a qrva irányjelzőt! ! ! ! ! !
Amit látom, nem olcsót keresel, ezért ki se mondom, h fix 200ezer A helyedbe egy yamaha Jog-os vennék (fekvő minarelli) 60-ért már egész jók vannak, de Sanyinak van-volt valami keeway-e azt hiszem olcsó pénzért kevés km-el
Huhh.Mit mondjak.Ne akarj szívni.Nincs kormánya,nincs elektronika,motowell karbival prüszkölt és vizet szív valahol,kipuff már nem sport hanem egy minarellis sito pigire hekkelve elég randán,NRG hátsó felni lukas gumival.
Ami ér valamit az az eleje és az idomok és az is több mint 60-71e ha darabokban kivárom míg elviszik.
Egyben nagyon sok lé kéne hogy menjen.
Főleg hogy ditekk a kábelezés és az ehhez szükséges elektronika már 60e újonnan bontva meg nincs.
Téged is idegesít az az istenbarma lassít majd ötöl-hatol és puff be balra.
Én meg nem tom mért is megyek 40-el mögötte holott ha leindexelne tudnám mi merre kéne indulni?
Magyarországon a körforgalmat se tudják használni... Befelé indexel kifelé nem
A 40-el szüttyögőt meg amint tudom nagy ívben előzöm...
Az ökörhugyozás kész nyílegyenes.
35ért am lenne egy MBK Booster - felújított blokkal
de aztán a fasz tudja .... am a sportkipud nem jó rá ?
Ami ér valamit az az eleje és az idomok és az is több mint 60-71e ha darabokban kivárom míg elviszik.
Egyben nagyon sok lé kéne hogy menjen.
Főleg hogy ditekk a kábelezés és az ehhez szükséges elektronika már 60e újonnan bontva meg nincs.
Zoli azért mondj vmit
Most löktek fel kocsival.
Motorral majd 100 év mulva szertném átélni.
Anno bevágtam egy index nélkül kanyarodó Zsiguli alá az Mz-t,nem szeretném ismételni......
Zoli am. blokk nélkül mennyiért adnád el a motort. Blokkot karbisat lehet tudok bele
Én meg nem tom mért is megyek 40-el mögötte holott ha leindexelne tudnám mi merre kéne indulni?