Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a Hepco&Becker tipusa és tényleg 30e újonnan.Így én csaináltam magamnak ennek a mintájára.
Nézd meg a képeim közt.Sima háromnegyed colos csőből.
Ez rohadt jó lehet ,főleg ilyen gyönyörű kövecskék felett!
Vannak KRESZ szabályok fenn? Láttam nagy volt a forgalom.
Ha konzolt nem is, de dobozt es platnit innen erdemes venni. Tole vettem en is, korrekt aron
Zoli32: Köszi!

Nem tom, én nagyjából 25-30e között láttam konzolokat. Használtat/újat bár ez utóbbi sokszor már valamivel 30 fölött jellemzőbb.

Viszont igen, azon én is elgondolkodtam, h 2x2 csavar vajon mennyire bír tartós megoldás lenni ilyen "rázós" környezetben. Akkor ezexerint annyira nem. Láttam annó vmi olyasmi megoldást, h volt egy megerősítő cső levezetve vhova a hátsó lábtartó környékére... Na majd agyalok ezen egy sort, elvégre műszaki ember lennék, vagymiaszösz.
Majd szemre vetelezem akkor.
Tegnap voltam FullGas-ban. 2009-es és 2008-as SV-k állnak bent és más motorokból is simán van bent 1-2 éves. Durva. Az egyik 2008-as 650S ABS nélkül 1,65M volt.
Viszont GS500 már nincs (tavaly ilyenkor még volt).
Jól pörög a piac...
Igazából mind többet megyünk mit ő csak ő eccerre nyomott le 3-4e-ret mi meg 3-500-as adagokban egész szezon alatt én pl 12e-ret.
Bár ő javult motorozós képességben 3 hossznyit én meg csak felet egységnyi idő alatt.
ez el is kerülte a figyelmemet......mondjuk igaza van nála messzebb senki sem megy....
Nem, hanem amit a kapaszkodó takar mert ugye a kapaszkodóhoz van két kis csavarral rögzítve és a rázkódás okán szépen széttöri a segédváz átkötőjét, pár ilyet már csináltam meg(az enyémmel kezdve) és meg is kell erősíteni......
Ilyet szól:"amit kétlek"!
(Ezt ugye viccnek szántad?!?)
Melyik reszet nezzem? Hegeszteseket?
A segédvázat néha nézzétek át.......
Zoli, írtam neked tegnap privátba bútorügybe, átment-nemmentát?
Eddig nekem is birja a givi, bar 10kilonal tobbel nem terheltem meg .

Beraktam ide egy gifet, talan berakja :
zsák cementre gondolsz?

na ami kellett a túrához, az mind ráment és nem spóroltam sehol, mégis elég volt...aki meg hosszabbra megy (amit kétlek), az meg repüljön .Viccet félretéve, bőven sok felesleges dolgot vittem még így is...
A normális konzol ami nem töri a segédvázat tényleg 30 rugó körül van....a givis-t nem lehet terhelni....
30, mi 30 azon?7.5 a platni, 15 a konzol...
Amerre jártunk,picit más szemszögből:

http://youtu.be/shjLJ-UcMyQ

Báár tehetnék többet
Nem a másodikon csak felhős volt szerintem. Az elsőnél szakadt az eső.. be is ázott az idex úgyhogy hazafelé kalimpálni kellet...
Örülök, hogy ebben az időben gond nélkül hazaértél.......amúgy ez volt ugye a 3. alkalom és eddig mindig rossz idő volt...
Épségben hazaértem kb 30 perce...

Dávid Nyugodj Békében!
Kösz, hogy odamentél, sajnos fél 6-ra tették át....kb 6 motor volt ott és persze a család.........
Nyugodjék békében Tudod mi történt?
az utak gyilkosainak egyik áldozata ma lett volna 19 éves
sajnos elvették tőle a lehetőséget erre...
Dávid, nyugodj békében