Az nem rossz ha tényleg nincsen baja de ezt majd csak a fényező után tudom meg mondani hogy valóban kel e vagyis hogy marad e rá keret köszönöm szépen.
Nem egészen.Inkább aszondanám hogy szobafestő szemmértékre.Vettem 6 méter csövet elkezdtem hajligatni a Hepco&Becker rajza alapján picit belekevertem a rögzítésnél az SW-Motech féle felső vasalást.
És ez jött ki.
nem irigyellek, h a kákán is a csomót, a te életed...
de ha már nyelvi blog formát öltünk akkor:
Ezt találtam a neten: "túlspiráz", amit sokan "túlspiláz" formában használnak, még neves újságírók is. Pedig a latin spirare - lélegezni, lihegni - és nem a német spiel - játszani - az eredete.)
Maga a szó a latin 'spirare', lélegezni szóból származik, elvileg túlspiráz lenne, mint túlliheg.
Szia érdekelne az ára sajna elcsúsztam a géppel s egy,két fülecske megadta magát de nem ez a legnagyobb gond hanem akitől vettem az is összetörte de ő az egész fejidomot s az elsölámpám darabokra törött meglett hegesztve de ez nagyon nem jó így.
sziasztok, ha valakit érdekel 2006-tól 1-2db kihagyásával az összes Superbike, néhány kihagyással ugyanennyi MotorRevü, illetve a Minden Motor csomó száma (amíg létezett), szóljon és odaadom, én nem tudok vele mit kezdeni. kidobni sajnálom, de útban van.
Őőőő tényleg jó volt bár ahogy néztem a forgalmat itt a videón pite volt ahhoz képest mi volt mikor mi voltunk.Kocsi kocsi hátán 40-el és a 15. biciklis után bandukoló lakóautó után asszem a kresz már senkit nem érdekelt még kanyarban is előzgettünk.
Bár itt lehet mert mintha direkt szélesebbek lettek volna a sávok.A kanyarokban meg mégúgy szélesebb,főleg a visszafordítókban.
És ez jött ki.
de ha már nyelvi blog formát öltünk akkor:
Ezt találtam a neten: "túlspiráz", amit sokan "túlspiláz" formában használnak, még neves újságírók is. Pedig a latin spirare - lélegezni, lihegni - és nem a német spiel - játszani - az eredete.)
Maga a szó a latin 'spirare', lélegezni szóból származik, elvileg túlspiráz lenne, mint túlliheg.
tehát elvileg itt a pont, nem bánod?
akkor nem szóltam, mert a tartós használat nem érint
A vibrációs törés így alakul ki.
de nem is aggódtak túl sokat az sv segédváz miatt...csak, h a témánál maradjunk
Eladva! :-)
Bp/Zugló/Bosnyáktér környéke
z.
látom, továbbra is van ugrás a mondataimra:)
a segédváz problémától én is fostam...de amit kapott, nem aggódom, h gond lesz belőle...Ha igen, segge lebont, megerősít azt mehet tovább...
bár ahogy a szitú kinéz lehet tavaszra sem lesz már meg a vas...
Bár itt lehet mert mintha direkt szélesebbek lettek volna a sávok.A kanyarokban meg mégúgy szélesebb,főleg a visszafordítókban.