Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát kurv@ szar hetem van, hnap írjuk a mateka1 ZHt,már volt 2nagy ZH,meg 2 kicsi...Nem a kákán nem.Rajtad
Az nem rossz ha tényleg nincsen baja de ezt majd csak a fényező után tudom meg mondani hogy valóban kel e vagyis hogy marad e rá keret köszönöm szépen.
Nem egészen.Inkább aszondanám hogy szobafestő szemmértékre.Vettem 6 méter csövet elkezdtem hajligatni a Hepco&Becker rajza alapján picit belekevertem a rögzítésnél az SW-Motech féle felső vasalást.
És ez jött ki.
a vibrációs törésért, meg Zolinál a pont....
nem irigyellek, h a kákán is a csomót, a te életed...

de ha már nyelvi blog formát öltünk akkor:

Ezt találtam a neten: "túlspiráz", amit sokan "túlspiláz" formában használnak, még neves újságírók is. Pedig a latin spirare - lélegezni, lihegni - és nem a német spiel - játszani - az eredete.)

Maga a szó a latin 'spirare', lélegezni szóból származik, elvileg túlspiráz lenne, mint túlliheg.

tehát elvileg itt a pont, nem bánod?
jaaa

akkor nem szóltam, mert a tartós használat nem érint
Mondjuk általában nem 2 hét alatt szokik törni.Ehhez egy ideig üzemszerűen kell terhelve használni a motort.
A vibrációs törés így alakul ki.
Mondjuk szezonvégi áron 30 rugó
Nem tudóm mennyit ér tied mongy valami árat rá én modhatok rá20.000Ft is.
túlspirázod és ferdítesz...

de nem is aggódtak túl sokat az sv segédváz miatt...csak, h a témánál maradjunk
Ez tök zsír állapotú, karcmentes plexivel. mit adsz érte?
Szia érdekelne az ára sajna elcsúsztam a géppel s egy,két fülecske megadta magát de nem ez a legnagyobb gond hanem akitől vettem az is összetörte de ő az egész fejidomot s az elsölámpám darabokra törött meglett hegesztve de ez nagyon nem jó így.
Deal.

Eladva! :-)
vagy csinálsz belőle egy olyat mint amit tsanya linkelt
Ja hát amit a Jedi arc csinált,meg a bolond az armageddonból az lóf@sz
Szia! Van egy első lámpám zuglóban...
mennyire tuti h érdekel? mert akkor azonnal leszedem a vateráról.
Bp/Zugló/Bosnyáktér környéke
z.
Engem érdekelne.. Hova kell menni érte?
sziasztok, ha valakit érdekel 2006-tól 1-2db kihagyásával az összes Superbike, néhány kihagyással ugyanennyi MotorRevü, illetve a Minden Motor csomó száma (amíg létezett), szóljon és odaadom, én nem tudok vele mit kezdeni. kidobni sajnálom, de útban van.
Aham, ez így nagyon zsírnak tűnik. Csak úgy adhoc csináltad, vagy valamilyen rajz után?
jóhogy

látom, továbbra is van ugrás a mondataimra:)

a segédváz problémától én is fostam...de amit kapott, nem aggódom, h gond lesz belőle...Ha igen, segge lebont, megerősít azt mehet tovább...

bár ahogy a szitú kinéz lehet tavaszra sem lesz már meg a vas...
Sziasztok szükségem lenne egy 2004-es SV 650 s elsőlámpára ha valaki tudna nekem egy eladót az írjon köszönöm.
Őőőő tényleg jó volt bár ahogy néztem a forgalmat itt a videón pite volt ahhoz képest mi volt mikor mi voltunk.Kocsi kocsi hátán 40-el és a 15. biciklis után bandukoló lakóautó után asszem a kresz már senkit nem érdekelt még kanyarban is előzgettünk.
Bár itt lehet mert mintha direkt szélesebbek lettek volna a sávok.A kanyarokban meg mégúgy szélesebb,főleg a visszafordítókban.