Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Diósdi roncstelepen vannak. 0-ára kijöttem így hogy kiárultam őket. igazi ipari hulladékok.

most Toyota Carinám van
2.0 Turbo-D
Minden eladó 2005-ös digit kijelzős, 12-es felnik, kurva nagy bukótartó. 5 éve kereken 499E ft volt...
Az se rossz és pénzt is lehet keresni vele...
Én a 357-est preferálom!
miért, nem megy az uno?.....
végülis Soroksárig feltudok menni reggelente vonattal. 66-os busz meg ki tud vinni Csepelről a Soroksárin lévő MOL kútig. Aztán ha vmit ki tudsz találni rá hogy hogy tudnék haza menni Kunszentmiklós-ra akkor szívesen megyek fuvarolni.
ööööö, ez úgy menne, hogy a reggeli fuvarokat viszem és ha beesik valami délutánra arra kell ember....amúgy a bilkben parkol a kocsi, öröklöm vele a helyet........na majd meglátjuk...
képet dobhatsz
eladó ?
oké oké, sportmotoron megtalálsz Gixer topicba. Esetleg nekem az is jó lenne ha haza tudnék állni a kocsival. Van nagy telephely műhelyel. Aztán reggel tudnék menni suliba utána meg fuvarolni modnjuk ez lehet nem lenne neked gazdaságos.

De ha d.u. be kell ugrani és vmit kitudunk találni hogy haza tudjak jutni akkor vevő vagyok az ötletre. Akár még szolgálati kocsi se lenne hülyeség
hát, nem sokkal olcsóbban vettem a szerelvényt.......igaz az szerelvény fiatal póttal...
Nekem van egy 4500km-es Yamaha Neosom ha érdekel. Tip-top gyári
jah a TGA - 4millába ment el
Szerintem beszélünk majd....először én is csak ismerkedek a melóval és nem biztos, hogy jól ellátnak vele kezdőként, de minden szart bármikor elvállalok így a délutáni fuvarok lehet, hogy menni fognak mert azt már nem szívesen viszik...
am. most egyik maffiózónál volt eladó TGA

Full extra, nagy fülke, 460as, 170ezer km, bontatlan ülés :) nejlonos volt. Még lesznek jövőre eladó autói.

Van neki egy SCANIA Topline V8 - 60ezer km-es + 40 sportautó
Bilk ? gondolom akkor Simon-ék

hát ha gondolod d.u.-ként betudok ugrani. Csepelre járok suliba. Soroksár végén betudok ugrani. De csak d.u. 1től vagyok.
Ha Bernáth-nál nicns munka akkor tudok menni.
Többet ér a maradék szétbontva.
Nem mondod?......konténerezés a meló és sofőrre remélem szükség lesz....
Volt szerencsém TGA-hoz....jó autó csak nekem drága....
barna ? mert akkor tudom kié volt

ha kell váltósofőr akkor szólj (van szabadidőm bővenn) jó pénzért króm pinás kamionnal is megyek
A gond ott volt hogy azt a szart levettem hogy hozzáférjek a lemezkéhez ami biztosítja a bowden végét.
Köszönd meg Lacinak erősen....
20ért elhozzom ha bonyolult ha pedig nagyon bonyolult akkor nehéz súlyú barátjával össze ismerkedik
Nem, 430-as MAC motorost........azé' kéne, hogy keressek is ne csak költsek.....jövő héttől újra kocsin ülök...
Valszeg paradicsomt szeretne dugványozni vele.