végülis Soroksárig feltudok menni reggelente vonattal. 66-os busz meg ki tud vinni Csepelről a Soroksárin lévő MOL kútig. Aztán ha vmit ki tudsz találni rá hogy hogy tudnék haza menni Kunszentmiklós-ra akkor szívesen megyek fuvarolni.
ööööö, ez úgy menne, hogy a reggeli fuvarokat viszem és ha beesik valami délutánra arra kell ember....amúgy a bilkben parkol a kocsi, öröklöm vele a helyet........na majd meglátjuk...
oké oké, sportmotoron megtalálsz Gixer topicba. Esetleg nekem az is jó lenne ha haza tudnék állni a kocsival. Van nagy telephely műhelyel. Aztán reggel tudnék menni suliba utána meg fuvarolni modnjuk ez lehet nem lenne neked gazdaságos.
De ha d.u. be kell ugrani és vmit kitudunk találni hogy haza tudjak jutni akkor vevő vagyok az ötletre. Akár még szolgálati kocsi se lenne hülyeség
Szerintem beszélünk majd....először én is csak ismerkedek a melóval és nem biztos, hogy jól ellátnak vele kezdőként, de minden szart bármikor elvállalok így a délutáni fuvarok lehet, hogy menni fognak mert azt már nem szívesen viszik...
hát ha gondolod d.u.-ként betudok ugrani. Csepelre járok suliba. Soroksár végén betudok ugrani. De csak d.u. 1től vagyok.
Ha Bernáth-nál nicns munka akkor tudok menni.
most Toyota Carinám van
2.0 Turbo-D