Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éri,jó ár Persze azért erősen állapot függő..tesztmotor is volt úgyhogy..
álljunk meg egy szóra Tanár úr........
Ugyanilyen alap fekete Raid II-m van, vedd meg nyugodtan, nem fogsz csalódni. Alapmodell, de Shoei, ez a nem mindegy. Kényelmes, masszív, csendesnek mondható, és még jól is néz ki. A sisak bélése sajnos (vagy szerencsére) nem kivehető. Előre szólok hogy az akcióra hivatkozva a pinlock hiányozni fog a csomagból, azt külön árulják hozzá, annak ellenére hogy a sisak dobozán is fel van tüntetve "Pinlock included" vagy valami hasonló...viszont a pinlock kötelező, a plexi SOHA nem párásodik vele, hihetetlen de így van. És mindenképp érdemes beledobni a sisakba egy bogárhálót és egy orrvédő kiegészítőt, nem vészes áron mérik. Előtte Marushin 777 volt, az tényleg kibelezett dinnyehéj ehhez képest, viszont szép kamikaze zászlós szamurájos festéssel bírt.
Koszi getsy tanarur.
bocsesz, nem azért, hély =- héj
Sziasztok! Tudja valaki hogy fogják e a Suzuki SV650-t jővőre gyártani? Köszönöm
Na ja!
Többnyire nem a sisakon múlik...
Valszeg az verseny replica hely lehet.azoknak szokik szellos de hangos lenni.Legalabbis ezt olvastam.
Nem Neked szól,csak úgy gondolkodtam.

Nekem most egy Laser-em van ,több sisakgyártó is használta akkor azt a hélyszerkezetet ,elég intenzíven áramlik benne a levegő ,ami engem nem zavar ,mások viszont megőrülnek tőle! Nem vagyunk egyformák ,mások az igények ez természetes.

Na de megint túl tudományos vagyok ,megyek hunyni!
Joccakát mindenkinek!
Tanfolyamon kerdeztek tobben az oktatot mrlyik a legjobb.
Aszondta ha felkenodsz egy kamaz elejere tokmindegy.
Vedd amelyik tetszik.
Ki nem s...ja le.Nekem a benfentes rokast mondott igy rokas oszt kesz.
Amúgy az nem rókafej!
Hanem, idézem "stilizált ördögfej".
Kicsit túloztam!
Volt már egy pár sisakom ,véletlenül mindíg egy fokkal jobbat sikerül vennem az előzőnél ,de tudom mit szabad elvárni egy sisaktól ,tökéletes egyik sem lesz.Az lehetne a jó megoldás,ha lehetne tesztelni vásárlás elött ,mint azz LCD-t a plázában,különben egy élet kevés lenne hogy kiderüljön az én fejemre melyik a tökéletes. Lehet a kört szűkíteni mások beszámolójából és a saját tapasztalatokból ,a lényeg úgyis az amiért hordanunk kell hogy megvédje a fejünket ,azt pedig hál' Istennek a piacon lévő kalapok többsége(na nem a Tescós) megteszi.
Áhh.
Rókásnál alább nem adjuk.

Bár nem tuti hogy van a méretemben.
És hülyén festenék tökig fehérben.
Jó nekem a tangabugyis is sisak meg az alant lévő.
Csizma viszont lassan köll mert nem lesz talpa.
A kanyarvadászoknak kijár az Arai!
Nekem jólessz.
Majd ha menő "kanyarvadász" leszek veszek menő felszerelést.
Addig marad a pokemonos sisak.
Ráhegesztem kígyópálcával!
Az enyimnek már csak egy...
A Marushin ehhez képest egy kibelezett dinnyehéj.
Kígyóra ha ráflexeled azt megnézem.
Akkor az enyém jól bírja ,azon már túl van ,de még mindíg tesztelési fázisban! Volt már elöl ,hátul .oldalt ,a pózokban verem a jó öreg Chiccolina filmeket!
Viszont kígyón és lovon még nem volt!

Nem carbon.
És még van két éve a 777-esnek.

Aszondták nálam okosabban 3-4 felvétel és bekrepál.

Én mondtam mkor vettem hogy rezonál mintállat gázhúzásnál szétúszik a kép stb.
Bár még van egy.
Ez az ami elsőre döglött volt majd még én is kisütöttem.
Majd 4-5 email után kisírtunk egyet a köcsög kinyaitól ingyé.
Így lett egy plusz MD80-asom.A másikat már elpasszoltam.