hajnali négykor biztos álmodtad mért nem rakod magad nyugiba. a szerviz mindig nyitva áll előtted. 100-nál 6-ban még ez elejét emeli. 160-ig hasonlóan kellene mennie.
Elhatároztam
Jövő évben lesz olyan nap amikor megpróbálom letornászni 4-re vagy esetleg az 1x hallott 3.7-re (ami nagy valószínűséggel lehetetlen) a fogyasztásom!
Ami az után fog következni azért felelősséget semmilyen mértékben nem fogok vállalni
Szerintem ebből 1 városnézős motorozással fogok valahogy 4 litert összehozni kevesebbet nem
Az nem letezik.
A kanyarvadasz jobban kuldi neki?
Mister lapon a korfogobol ki.
Monom en.
Ha egyenletesen nyelgazon jarsz kevesebb nafta kell ha rangatod a gazt mint a parkingsonos nyugger.
naja, ha szerpentinen tudnék ennyit menni!ma rámértem a profilmélységre és ahhoz képest, h az M5 nem annyira jó guma mint az M3 volt, jól kopik a széle
ma mondjuk a pötyörgő esőben, olajos pesti úton sikerült mindkét kerékkel csúszni (köcsög nem akart a narancson átmenni)
Ami nekem meglepő volt mikor 2 személlyel fogyasztott 4.2...
lestem is mint pocok a lisztbe... Ha agresszíven közlekedek akkor 5.2-5.5
de átlagban 4.6. Nem tudom hogy csinálom.
57Le 500ccm kb 46Nm
És 80%-ban a gyorsabb közlekedés jön szóba
hali !
látom a fogyasztást tárgyaljátok. én 265.5 km-ert mentem vele most utoljára és 11,12 l -t tankoltam . párszor húztam neki csak oda, általában max 5-6000 húzatom. lehet, hogy a 4 gyertya miatt ilyen jó a fogyasztása ?
az normális, h sor4-gyel (sportgépek mint cbr, gixxer stb) otthagynak mint a szart úgy 100 körüli tempónál?
Jövő évben lesz olyan nap amikor megpróbálom letornászni 4-re vagy esetleg az 1x hallott 3.7-re (ami nagy valószínűséggel lehetetlen) a fogyasztásom!
Ami az után fog következni azért felelősséget semmilyen mértékben nem fogok vállalni
Szerintem ebből 1 városnézős motorozással fogok valahogy 4 litert összehozni kevesebbet nem
A kanyarvadasz jobban kuldi neki?
Mister lapon a korfogobol ki.
Monom en.
Ha egyenletesen nyelgazon jarsz kevesebb nafta kell ha rangatod a gazt mint a parkingsonos nyugger.
na meg persze miközben verem neki mint a marha
De!
Ha már témánál vagyunk nekem kéne egy kis teljesítményű hidraulikus tápegység katalógus.
naja, ha szerpentinen tudnék ennyit menni!ma rámértem a profilmélységre és ahhoz képest, h az M5 nem annyira jó guma mint az M3 volt, jól kopik a széle
ma mondjuk a pötyörgő esőben, olajos pesti úton sikerült mindkét kerékkel csúszni (köcsög nem akart a narancson átmenni)
Dehogy.
Csak szerpentinen.
Zoli úgy ismersz?
Más.
Van aki ért a Rába légkompresszorokhoz?
Jövőre csinálunk teszt napot
Az aki egyenletes nyugodt stílusban megy akkor tuti kevesebbet eszik mint a fék-gáz kombo.
lestem is mint pocok a lisztbe... Ha agresszíven közlekedek akkor 5.2-5.5
de átlagban 4.6. Nem tudom hogy csinálom.
57Le 500ccm kb 46Nm
És 80%-ban a gyorsabb közlekedés jön szóba
látom a fogyasztást tárgyaljátok. én 265.5 km-ert mentem vele most utoljára és 11,12 l -t tankoltam . párszor húztam neki csak oda, általában max 5-6000 húzatom. lehet, hogy a 4 gyertya miatt ilyen jó a fogyasztása ?