Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hajnali négykor biztos álmodtad mért nem rakod magad nyugiba. a szerviz mindig nyitva áll előtted. 100-nál 6-ban még ez elejét emeli. 160-ig hasonlóan kellene mennie.
azert mikor tankoltam, az infarktusközeli élmény megvolt

az normális, h sor4-gyel (sportgépek mint cbr, gixxer stb) otthagynak mint a szart úgy 100 körüli tempónál?
nekem az Rrel egyszer volt 1,5/100...robogósokat kísértem végig 40-50nel de buli volt
Elhatároztam
Jövő évben lesz olyan nap amikor megpróbálom letornászni 4-re vagy esetleg az 1x hallott 3.7-re (ami nagy valószínűséggel lehetetlen) a fogyasztásom!
Ami az után fog következni azért felelősséget semmilyen mértékben nem fogok vállalni

Szerintem ebből 1 városnézős motorozással fogok valahogy 4 litert összehozni kevesebbet nem
Az nem letezik.
A kanyarvadasz jobban kuldi neki?
Mister lapon a korfogobol ki.
Monom en.
Ha egyenletesen nyelgazon jarsz kevesebb nafta kell ha rangatod a gazt mint a parkingsonos nyugger.
én meg azt hittem hogy az enyém a joshival zabál mint az állat amikor 7et eszik.
na meg persze miközben verem neki mint a marha
Uhh hat nekem ennyit meg nem sikerult letomnom a torkan
legutóbbi fogyasztásom: 170km/13L s nem volt benne városi szüttyögés...ha pörgetem (6000 alatt nem használom, csak elindulásra akkor 8.5Let eszik...)
Azmiarák?
Én nem értek!
De!
Ha már témánál vagyunk nekem kéne egy kis teljesítményű hidraulikus tápegység katalógus.
oks, felírtam ezt a mágikus számot

naja, ha szerpentinen tudnék ennyit menni!ma rámértem a profilmélységre és ahhoz képest, h az M5 nem annyira jó guma mint az M3 volt, jól kopik a széle

ma mondjuk a pötyörgő esőben, olajos pesti úton sikerült mindkét kerékkel csúszni (köcsög nem akart a narancson átmenni)
Ja és 15e volt az a 18
A fazíkon 12e után már cserés a gumi szóval
Akinek 18000-nél még jó állapotú a gyári hátsó gumi az 1000-es SV-n attól elvárható.
Áh én?
Dehogy.
Csak szerpentinen.
Én elhúzni?
Zoli úgy ismersz?
Hol abban az élvezet hogy elhúzol én meg ott maradok egyedül mint a kapufa?

Más.
Van aki ért a Rába légkompresszorokhoz?
Lehet.
Jövőre csinálunk teszt napot
Szerintem a kulcs a fordulatszámban van elrejtve.
Az aki egyenletes nyugodt stílusban megy akkor tuti kevesebbet eszik mint a fék-gáz kombo.
A fazékkal kijövök én is 5-ből de az egy más kategória..
Bizony-bizony!A fantasztikus négyes!
Profi vagy nagyon
én kijövök 6ból...
Ami nekem meglepő volt mikor 2 személlyel fogyasztott 4.2...
lestem is mint pocok a lisztbe... Ha agresszíven közlekedek akkor 5.2-5.5
de átlagban 4.6. Nem tudom hogy csinálom.
57Le 500ccm kb 46Nm
És 80%-ban a gyorsabb közlekedés jön szóba
hali !
látom a fogyasztást tárgyaljátok. én 265.5 km-ert mentem vele most utoljára és 11,12 l -t tankoltam . párszor húztam neki csak oda, általában max 5-6000 húzatom. lehet, hogy a 4 gyertya miatt ilyen jó a fogyasztása ?