Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Paypal tenyleg jo, de azzal is egybol megkapja a penzt az elado...csak a bankartyad adatait nem kell kiadnod...ha anno jol ertelmeztem csak ez az elonye.
Tudom.Eddigi is onnan van.
Ha marushin akkor csak Yamaha World! Soroksári út!
Mert?
Jófejek.
Bár spec ezt dojcs volt.
Csak ne olaszból rendelj!
Már folt fotocromatikus és jó volt.Kár hogy lezúztam.
nekem a szemüvegem olyan,hogy UVra sötétedik,és teljesen okés:)
Lehajtva túl sötét volt fel meg túl világos.És a le-fel kattingatással voltam elfoglalva nem a motorral.Most a füstössel ilyen gond nincs.És ha nagy akkor az orr az akadály ha kicsi mint nekem akkor meg lenézve nem fedett.
Erre való a PayPal. Ott csak akkor kapja meg tényleg a vevő a pénzt, ha minden okés.

A fotokromatikus (mekkora divatszó), szóval a fényérzékeny lencsében nem hiszek (nekem volt). Sajnos az UV sugárzás nem feltétlen korrelál a nap fényességével és ezt többször is beszívtam.
Mert nekem is ez volt az első gondolatom, de így új sisak lesz...
Miért idegesít(ett) a napellenző?
Egy barátomnak van napellenzőse, neki is mondtam, hogy jövőre veszek egyet és azt mondta, hogy arra figyeljek, hogy olyat vegyek, ami nem vágja az orromat, amikor lehajtom. Bár neki nagy orra van.
Amúgy megvárom mit lép az itthoni kereskedő meg a lajos is árulja.Télen ezeket elég jó engedménnyel lehet beszerezni.
Őőőő.Ebay az nem magyarisztán.Eddig sima liba volt minden pedig jópár dolog volt ebayon rendelve.Nem csak motoros cucc.
Itt általánosságban komoly eladók üzletelnek nem átbaxós itthoni köcsögök így nem gáz.
E-bay-ről nem vennék ilyen drágaságot!
Mi van ha elutalod a lét, oszt nem kűdi, vagy nem azt kapod amire számítottál.
Ebayon 70e környékén mérik de láttam 63e-ért is.Vatta újban.
Meg is kérik az árát...
Inkább csak huvva köbnnyű.1 KG az egéész szőröstül bőröstül.
Jónézki!
Nagyon hájtek...
Sima liba.Sőt én toábbmegyek.Kezit-lábát kitépni és beletűzni a hátukba és úgy néznének ki tőle mint egy sündisznó.
Ezért is lészen nekem ha felnövök ehez a sisakhoz:

Ez a plexi.

Még csak kattintani sem kell a napellenzős részt.Ami engem spec idegesített.Van olyanom is.
Néhány fauvé típusnál is ez a helyzet.....
Nekik csak beintek!
Azzal mit csinálnál aki mindig kinnfelejti?
ebben egyetértünk Mondjuk azt is eltiltanám a levegőtől aki a q5 hátsó lámpáját tervezte...

http://www.motorward.com/wp-co...

még akkor se látni hogy indexel,mikor tényleg
Én betiltanám a xenonizzót,a sötétített üveget meg a levegő használati jogát annak,aki nem használ irányjelzőt! ! !
Halász Balázsnak üzenem nem megy átt az e-mail a címére, nem tudom neki küldeni a papírt.