A Paypal tenyleg jo, de azzal is egybol megkapja a penzt az elado...csak a bankartyad adatait nem kell kiadnod...ha anno jol ertelmeztem csak ez az elonye.
Lehajtva túl sötét volt fel meg túl világos.És a le-fel kattingatással voltam elfoglalva nem a motorral.Most a füstössel ilyen gond nincs.És ha nagy akkor az orr az akadály ha kicsi mint nekem akkor meg lenézve nem fedett.
Erre való a PayPal. Ott csak akkor kapja meg tényleg a vevő a pénzt, ha minden okés.
A fotokromatikus (mekkora divatszó), szóval a fényérzékeny lencsében nem hiszek (nekem volt). Sajnos az UV sugárzás nem feltétlen korrelál a nap fényességével és ezt többször is beszívtam.
Mert nekem is ez volt az első gondolatom, de így új sisak lesz...
Miért idegesít(ett) a napellenző?
Egy barátomnak van napellenzőse, neki is mondtam, hogy jövőre veszek egyet és azt mondta, hogy arra figyeljek, hogy olyat vegyek, ami nem vágja az orromat, amikor lehajtom. Bár neki nagy orra van.
Őőőő.Ebay az nem magyarisztán.Eddig sima liba volt minden pedig jópár dolog volt ebayon rendelve.Nem csak motoros cucc.
Itt általánosságban komoly eladók üzletelnek nem átbaxós itthoni köcsögök így nem gáz.
Jófejek.
Bár spec ezt dojcs volt.
A fotokromatikus (mekkora divatszó), szóval a fényérzékeny lencsében nem hiszek (nekem volt). Sajnos az UV sugárzás nem feltétlen korrelál a nap fényességével és ezt többször is beszívtam.
Mert nekem is ez volt az első gondolatom, de így új sisak lesz...
Egy barátomnak van napellenzőse, neki is mondtam, hogy jövőre veszek egyet és azt mondta, hogy arra figyeljek, hogy olyat vegyek, ami nem vágja az orromat, amikor lehajtom. Bár neki nagy orra van.
Itt általánosságban komoly eladók üzletelnek nem átbaxós itthoni köcsögök így nem gáz.
Mi van ha elutalod a lét, oszt nem kűdi, vagy nem azt kapod amire számítottál.
Nagyon hájtek...
Ez a plexi.
Még csak kattintani sem kell a napellenzős részt.Ami engem spec idegesített.Van olyanom is.
http://www.motorward.com/wp-co...
még akkor se látni hogy indexel,mikor tényleg