Én nem faxniztam.Motech GPS ram mounth tartó a gömbfejes.
Kormánybefogóba az egyik gömbfej majd a tartó és a másik talpas gömbfej ami tartja a Bags connection GPS tatyot.Na a tatyo leszed 4 kábelkötegelővel fel rá a cam és annyi.
Lehet venni spec gömbfejet ami a camera csavarhelyére passzol.
Bár neked lehet jó a tanktartó amit szereztem.Plexis/hasalósnál nem takar az óra annyit mint nekem.
Majd kölcsönadom.
Szerezz egy sornégyet mert a v2 elég rezonálós fajzat.
Vagy teloszár aljára lehet rakni de ez inkább MD80-nál lehet.
Hát egy "komoly" sisakra való plexi tudomásom szerint 12-15000 nél kezdődik ,annyiért meg már adok Grex sisakot!
Más: Vettem egy kamerát ,de pocsék a képe ha beindítom a motort (ha meg nem akkor tök unalom ) .Rohadtul remeg a kép meg hullámzik ,ja meg olyan mintha naprol napra romlana a kép minősége(vagy csak a szemem).
Te rugalmas vagy fix felfogatást csináltál?
Bár igazából ennek is van gyíkja.
Picit fütyül,közepesen hangos,és recseg enyhén az ütéscsillapító.De tartja a fejem egy év alatt folyamatosan nem esett össze a szivacs,kényelmes nem nyom sehol.Oszt annyi.
Viszonylag könny.
Kiváncsi vagyok az 1 kg-os RS2-re mert már ez is jó 1,3 Kg-jával a GIVI-m 1,6 KG jához képest.
Nem prémium inkább jó középkategóriás a 777-es.
Grafikában és festés minőségében viszont ott vannak.
Agvt ha rám hallgatsz nem veszel.Nekem is van,egyik barátomnak is,unokatesómnak is.Senki nem szereti:D Ja de...egyik haverom.De neki GP-Proja van...az a 150++ kat.
Látod Zoli ! Erre voltam kiváncsi ,meggyőztél!
Vannak olyan márkák amik nahy slungal jönnek ,reklám PR mifene ,két év mulva meg nem kapsz hozzá egy plexit sem mert kivonultak!(lásd FM)
Nálunk 3 féle vásárlótipus fordul meg:
Mindegy hogy mien ,ha márkás még a méret sem ,az ár sem számít ,ez a sznob.Kereskedői szempontból a legjobb ,sajna nálunk kevesen fordulnak meg ilyenek. (kivéve a Zolit )
A másik: "kérek egy ocsó sisakot ,csajnak lesz!" (neki a 3000ft-os is drága) .
A harmadik elmondja milyet akar ,kb mennyiért meghalgat,előnyök-hátrányok ,megfogadja a jótanácsot ,és boldogan távozik. Ja és ha nem tudok neki mit adni ,akkor is visszajár vásárolni ,mert nem lett átverve! Na ezek miatt a vásárlók miatt érdemes csinálni.
Közepesen hangos viszont pont az én fejformámra passzoló tipus.60-70e egy carbon üvegszál sisakér elég jó ár.A nolan ennyiért még sima lexán az x-lite meg 100 körül üvegszál a carbonos drágább.KB ennyi.
Tegyük fel,motoros vagy,amolyan friss fajta beslattyogsz egy boltba (a francokat slattyogsz,körül nézel a webshopba).Mit látsz?Arai X,Shoei X-1,AGV X+1...és ott van még pl a Marushi (vagy mi) ami kerül vagy:
a)X-be és azt mondod,hümm ez biztos jó,ha drága (sokan vásárolnak így,lásd Zs megjegyzése lejjebb)
b)X/2be és azt mondod: áááá hát hogy kerülhet fele annyiba?Biztos szar.
És a gyártókat eltartó vásárlóréteg ilyen,nem a "mi fajtánk" aki utána nézz,kérdez stbstbstb...
Valamit magyarázzatok el nekem!
Tizenpáréve motorokkal és a körülöttük lévő kiegészítőkkel foglalkozom ,(tudom ez nem jelent semmit) de hogy van az ,hogy frssen megjelent márkák modelljeiért ennyi pénzt el merjenek kérni? Itt most nem csak erről a sisakról van szó ,rengeteg olyan termék van a piacon amit 5-6 éve senki nem ismert ,most meg vetekszik a nagy "öreg" márkák áraival.Akkor is hátrahőköl az ember ha egy Nolan-ra vagy egy Arai-ra mondanak hasonló árat ,pedig ők már bizonyítottak. Ezzel nem azt akarom sugalni ,hogy egy uj márka nem lehet jó ,csak kiváncsi lennék hogy a nagy márkák által emlegetett fejlesztés,reklámköltség itt vajon szerepel-e az árban ?Vagy az is lehet ,hogy csak nekem nem csengenek ismerősen ezek a márkanevek ,akkor bocs a tudatlanságomért ,és én kérek elnézést!
En mar fizettem eBay-en kivul is Paypallal es ott nem tudsz visszajelezni, hogy megjott a cucc. Ettol fuggetlenul lehet, hogy eBay-nel ugy van, fene tudja. Meg ezt a reszet nem teszteltem szerencsere, mert mindig korrektek voltak . A lenyeg, hogy jol mukodik. Ahogy elottem mar mondtak, az nem magyarisztan
Én nem így tudom, de persze lehet hogy tévedek.
Amikor péjpálról elutalod a pénzt, akkor valójában nem utalódik el, csak lefoglalódik és megy egy jelzés a másik félnek, hogy itt a foglalás az ebay által. Akkor ő feladja, ideér a cucc neked és ha minden rendben, neki megy a pénz. Ha nincs minden rendben, akkor a pénz ottmarad lefoglalva (de nem kapja meg se az eladó se te!) és rendezni kell az ügyet valahogy.
Azt hiszem. De tesóm a nagy péjpálos én csak tőle tudom ezt.
Én nem faxniztam.Motech GPS ram mounth tartó a gömbfejes.
Kormánybefogóba az egyik gömbfej majd a tartó és a másik talpas gömbfej ami tartja a Bags connection GPS tatyot.Na a tatyo leszed 4 kábelkötegelővel fel rá a cam és annyi.
Lehet venni spec gömbfejet ami a camera csavarhelyére passzol.
Bár neked lehet jó a tanktartó amit szereztem.Plexis/hasalósnál nem takar az óra annyit mint nekem.
Majd kölcsönadom.
Szerezz egy sornégyet mert a v2 elég rezonálós fajzat.
Vagy teloszár aljára lehet rakni de ez inkább MD80-nál lehet.
Más: Vettem egy kamerát ,de pocsék a képe ha beindítom a motort (ha meg nem akkor tök unalom
Te rugalmas vagy fix felfogatást csináltál?
Picit fütyül,közepesen hangos,és recseg enyhén az ütéscsillapító.De tartja a fejem egy év alatt folyamatosan nem esett össze a szivacs,kényelmes nem nyom sehol.Oszt annyi.
Viszonylag könny.
Kiváncsi vagyok az 1 kg-os RS2-re mert már ez is jó 1,3 Kg-jával a GIVI-m 1,6 KG jához képest.
Nem prémium inkább jó középkategóriás a 777-es.
Grafikában és festés minőségében viszont ott vannak.
AGV-re mennyi lenne egy plexi?
Vannak olyan márkák amik nahy slungal jönnek ,reklám PR mifene ,két év mulva meg nem kapsz hozzá egy plexit sem mert kivonultak!(lásd FM)
Visszaveszitek a cordura nacit?
3 számmal nagyobb mint kéne.
Lóg rajtam mint szomjas tevén a púp.
Erről mindíg az az ütődött magyartanár mondása jut eszembe.
"elnézés az amikor b....ol egy kecskét és bambán elnézel a két szarva közt."
Nálunk 3 féle vásárlótipus fordul meg:
Mindegy hogy mien ,ha márkás még a méret sem ,az ár sem számít ,ez a sznob.Kereskedői szempontból a legjobb ,sajna nálunk kevesen fordulnak meg ilyenek. (kivéve a Zolit
A másik: "kérek egy ocsó sisakot ,csajnak lesz!"
A harmadik elmondja milyet akar ,kb mennyiért meghalgat,előnyök-hátrányok ,megfogadja a jótanácsot ,és boldogan távozik. Ja és ha nem tudok neki mit adni ,akkor is visszajár vásárolni ,mert nem lett átverve! Na ezek miatt a vásárlók miatt érdemes csinálni.
A harmadik
Izé nem egy ismert és inkább közepes gyártmány de nekem megfelel
Közepesen hangos viszont pont az én fejformámra passzoló tipus.60-70e egy carbon üvegszál sisakér elég jó ár.A nolan ennyiért még sima lexán az x-lite meg 100 körül üvegszál a carbonos drágább.KB ennyi.
Bár reklámra huvva keveset költenek.Ilyen gagyit rég nem láttam.
Ha lenne 120e-rem egy schubert S1 pro lenne a nyerő de nincs.
a)X-be és azt mondod,hümm ez biztos jó,ha drága (sokan vásárolnak így,lásd Zs megjegyzése lejjebb)
b)X/2be és azt mondod: áááá hát hogy kerülhet fele annyiba?Biztos szar.
És a gyártókat eltartó vásárlóréteg ilyen,nem a "mi fajtánk" aki utána nézz,kérdez stbstbstb...
Tizenpáréve motorokkal és a körülöttük lévő kiegészítőkkel foglalkozom ,(tudom ez nem jelent semmit) de hogy van az ,hogy frssen megjelent márkák modelljeiért ennyi pénzt el merjenek kérni? Itt most nem csak erről a sisakról van szó ,rengeteg olyan termék van a piacon amit 5-6 éve senki nem ismert ,most meg vetekszik a nagy "öreg" márkák áraival.Akkor is hátrahőköl az ember ha egy Nolan-ra vagy egy Arai-ra mondanak hasonló árat ,pedig ők már bizonyítottak. Ezzel nem azt akarom sugalni ,hogy egy uj márka nem lehet jó ,csak kiváncsi lennék hogy a nagy márkák által emlegetett fejlesztés,reklámköltség itt vajon szerepel-e az árban ?Vagy az is lehet ,hogy csak nekem nem csengenek ismerősen ezek a márkanevek ,akkor bocs a tudatlanságomért ,és én kérek elnézést!
Amikor péjpálról elutalod a pénzt, akkor valójában nem utalódik el, csak lefoglalódik és megy egy jelzés a másik félnek, hogy itt a foglalás az ebay által. Akkor ő feladja, ideér a cucc neked és ha minden rendben, neki megy a pénz. Ha nincs minden rendben, akkor a pénz ottmarad lefoglalva (de nem kapja meg se az eladó se te!) és rendezni kell az ügyet valahogy.
Azt hiszem. De tesóm a nagy péjpálos én csak tőle tudom ezt.