Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg a szar utakra
Meg a vészfékezésekre
Teleszkópolaj+szimeringek cserélve!
99-03-as karbis vagy 03- inyektoros?
na széép... mondhatom
De akárhányszor arra megyek szar érzés
Pedig jóféle törős kanyarok vannak arra!
Megint én:)
Igazából arról lenne szó, hogy az első ülést hogy lehet levenni?:) mert a hátsó egyértelmű
Kagylós kopás elméletileg szar teleszkópra utal.
Attól függ.
az új és azt hiszem 4-5 ezer.
Idén mentem vagy 12-13 ezret
sziasztok!
Most regiztem és tegnap vettem egy sv650s-t lenne egy kérdésem tudnátok segiteni?
Jaaa!
A hátsóban mennyi van?
ha árokba jársz vele akkor persze kagylósra kopik
Jelentem első volt gatya! az lett cserélve
kagylós kopás! 20 valahány ezer kilométer és kopásjelző.
Bőven jó még az a hátsó gumi.
Mondasz valamit Jövőre beszerzek 1 felnit is!
Néztek is furán az emberek
Már csak 1 oldalkocsi hiányzik
Ez így elég retros-háborús de jelezném hogy a felnire szerelve hasznosabb lenne.
Rövidtávú megoldások
Utazás a szomszéd faluba!
Kuldtem mailt.
megteszed azt nekem hogy megrendeled?
ha küldesz priviben egy számlaszámot akkor holnap átutalok neked 13000 a számládra,ha így oké neked.
330as font arfolyammal 12375HUF
akkor az azt jelentené hogy olyan13.000ft ért kerülne oda hozzád a 4db?
javíts ki ha nem jól számoltam hírtelen fejben
En most talaltam egy par indexet itthon, de mindkettore szuksegem van. Viszont eBay-en van ez. Igaz ez mind a 4 db, de sosem art illetve el lehet passzolni. Rakerdeztem 12.50 fontert elkuldi ide.
hát hála meguszta a motor is,meg én is komoly gond nélkül.
hát év vége felé minden összejön,a fasz kivan.
látom Zolival is zajlik az élet,még jó hogy autóval volt,mert ő rosszabbul járt volna mint én.
Szerencsére nagyobb bajod ezek szerint nem lett.....viszont az indexeimet már felvásárolta valaki......
Sziasztok.
jó régen jártam erre,és nem is ilyen témával szerettem volna.
szükségem lenne irányjelzőre svre,ugyanis úgy eldöntöttem gépet még a bukóm is leért .semmi komoly igazán,mert lassan fordultam meg,miközben,az első kereket egy esőlevezető megdobta és már taknya is.a motor rám esett így csak a kuplung kar és az első index bánta.na meg nekem az ujjam dagadt a duplájára,meg a nyakam húzodott meg kicsit.de semmi gáz,jó jöttek a protektorok.
szóval ha valaki tud bontott irányjelzőt,azt megköszönném
a Zsé az Te vagy.Akkor ilyen helyzetben Téged lehet leakasztani?
Tévedsz, számít a véleményed, de gondold át, ha a legtöbben mulatnak vagy bosszankodnak a felvetéseiden akkor biztos, hogy a többségben van a hiba? .....és ez nem fika akar lenni csak gondolatébresztő.....