Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5-650e közt vannak hirdetve.Hogy mennyit ér az sajnos passz.Ki mennyit hajlandó fizetni érte.
350NM alapjárattól?Oszt neve is van vagy csak száma? Am üdv A kérdésedre érdemleges választ sajnos nem tudok adni
350nm szinte alapjárattól én nyertem,de nem ez a lényeg hanem hogy mennyit ér(nem mennyiért hirdetnek!) egy 1999es fejidomos sv-t otthon?
amúgy üdv mindenkinek (esélyes sv tulajként)
A superb 12centivel nagyobb mint a Passat mégpedig a hátsó ajtóba van a toldás (vagyis a padlólemezbe) kurva nagy kocsi Egy sima passat lehet 1.3tonna de az enyém 4Motion és üresen 1610kg sajna, de télen visszaadja élményben majd ezt a hátrányt
De valóban igaz a dolog! Kinek mire kell egy kocsi, lehet az 1.2-es is ugyan olyan tökéletes valakinek mint másnak a 4.2 W8
én az SVvel 5körül járok,szerpentinen tolom 7-8ig persze csak kigyorsításnál,mer kanyarsebesség az bezzeg nincs de húzni a gázt a kijárattól,na az megy .
Passat méretűről volt szó,a superb 10cmmel még hosszabb is.De mindegy,értem én mit akarsz mondani,csak azt mondom hogy szerintem egy ilyen kaliberű autót ekkora motorral nincs értelme megvenni persze,szerintem.Pl.Az enyémből az 1,6os többet eszik mint az 1,8/2,0res mert nehéz neki a kasztni.(és ez nem urban legend ).Szal érted hogy értem
Lényegesen.Nem pöfögök alapjáraton.Mostani punto 4400-on adja le a max teljesítményt.Így 3-5000 közt tartom sövö sem 2000-en pöfög az ember ha 8e körül adja le a teljesítményt.
Pont pici böngészés a neten és nem városi legendák szajkózása a passat mostani változata alap 1,6-ban Maximális teljesítmény (kW(LE)/min-1) 85 (115) / 6000 81 (110) / 3800
Maximális nyomaték (Nm/min-1) 155 / 4000

Saját tömeg 1) 1343
Megengedett össztömeg 1950

Ha evvel tud Legnagyobb sebesség, km/h
5 fokozatú kéziváltóval 190
Gyorsulás 0-80 / 0-100 km/h, s
5 fokozatú kéziváltóval 8,4 / 12,4

Akkor az előbbi jobb adatú 1,2-essel picit még űberelhet minden téren.
De olvastam és nem is értettem azt, h 1500tól 4100-ig adja folyamatosan a 175Nm-t? Sejtésem szerint az utolsó szám lesz a helyes, és ha szerinted normális dolog menni egy kocsival 4000-es fordulat felett mindig, akkor más a vezetési stílusunk
Szedi hát, nekem sincs vele bajom, talán annyi hogy agy 6. elférne rajta.
de az astra 1100-1200kg
Nem olvasol ahogy látom.175 Nm 1550-4100 ig.Ez nem egy túl nagy pörgetés.Még mindíg a normál régebbiben gondolkozol.Ebben egy kompresszor van ami alacsony fordulaton tolja a levegőtr és egy turbo ami magason.Ennyi.

Amúgy a mostani astra amit szokom hajtani 1,6-os és picit rosszabb.Maximális teljesítmény (kW(LE)/min-1) 85 (115) / 6000 81 (110) / 3800
Maximális nyomaték (Nm/min-1) 155 / 4000

És szedi a lábát hogy kell.
Ha meg gyorsaság a lényeg motorra szállok.
Amúgy is annyi a dugó hogy a fene tud 30-400 Nm-t meg 500 pacit kihasználni.
amúgy szerintem a fiatodba több van mint 175NM és súlyba sehol nincs egy suberbhez...még egy golfhoz képest sincs sehol
nekem 190 van az 1300kghez,szerintem ez már okés...szülőkébe van 340NM,na az teljesen fölöslegesen sok,de ahogy az megindul
Egy passat méretű autó:)
175Nm kevés 1.6-1.7 tonnához üresen, de ezt a nyomatékot nem a 2000-es tartományba adja le ez a kicsi turbós, nagyon kell pörgetni. Nekem van 220Nm szinte alapjáratról és benzines
nem a vadállatságról van szó.De igaz,ezért hívják ALAP motornak
Ve legyünk telhetetlenek!
Valakinek bőven elég...
Nem mindenki akar brutálvadállatot.Nyögdíjasoknak egyenes vonalú egyenletes mozgásra elég meg az ALDI-ba káposztát venni.
Amúgy mit vársz az alapmotortól.
Egyébként egy Poloban sima liba de a Golfba is egy mostani normál 1,6-os (ez is elpötyög rendesen) 75 pacis őskövület helyett még sokkal jobb adatokat produkál.
175NM egy passat méretű autóhoz lófütty.A ccmhez képest igencsak szép,de a superbbe sztem kicsi.
Mindet.
Őőőőő izééééé egy Max. teljesítmény (kW[LE]/ford.) 77(105)/5000
Max. nyomaték (Nm/ford.) 175/1550-4100 nem rossz a kis ccm-ből.
Szerintem a Bravo az egyik legszebb olasz forma az utóbbi néhány évben,még a Mito-t találták el nagyon!
én úgy tudom 1,4T az alap motor,de azé na...egy suberbbe?Egy fábiába ok...de egy superbbe...
majd meglátjuk dart sirius hogy a köztársaság pártjára áll-e a szerencse .