Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az új SuperB-t is 1.2T-val szerelik, szerintem negyed annyit se fog bírni mint pl az én 2.3 szívó 5 hengeresem, ráadásul a nyomatéka is nevetséges lehet... Ez a kis ccm+turbó csakis a jó környezetvédelmi besorolás miatt van, mert egyre nehezebb megfelelni neki (mármint az új autóknak)
Szerintem nem...
Mitet?
szerintem ez az 1,2 FSI,1,4 FSi és társai tiszavirág életűek lesznek.De ne legyen igazam
Nemértem.
bazz...ennyiért én is odaadtam volna a 4 gyári indexem
Szerintem 120 ló, szerintem egy 1,8-as szívó benzines röhögve lenyom.
Az 1,2-es TSI is viszi a Golfot, mint a taknyot....
Azt simán.Bár szerintem kicsi neki az 1,4 hiába 150 paci.
Ezt ha valamikor lecserélem elég egy punto evo vagy sima 1,4 T-jet használtban.

A panda meg szokatlanul megbízható az ADAC szerint is.
Ezek a tévhitek a régmulban voltak mostmár szar mind egytől egyig.
Tökmindegy ki gyártja.
Egy Bravo T-jet-et elfogadnék.
Szart sem értek dojcsul csak annyit tok hogyaszongya:

"Továris ucsityelnyica.Ja dakladüváju vam nyikto nye atszusztvujet."
aaaz az ?
Szerintem nagyon jó az ár érték arányuk,szal nem mondanám hogy drága .Drága az ami nem éri meg az árát.Inkább csak sokba kerül Na elég a marketing dumából
Tudod mit jelent németül az,hogy FIAT?..........Fehler In Alles Teil.
Volvo lenni nagyon biztonságos és nagyon drága.
Többek közt ezért is nem volvot hajtok.
nekem ez az eset tavaly volt.Igaz nekünk a volvo is csinálta,szal nem maradt semmi
Most már nem így van hogy szórják a lét a biztosítók.9 éve a szentem frászt veszek én gyári új cuccot.
Egyenlőre cugos de a jobbegy lazán nyitható a hátsót nemmertem nyitni de elvagyok nélküle.
Mikor már van a zsebemben pénz akkor kezdek bárminek neki.
Ja hogy bontottat raksz be.Az más.De én még mindig azt mondom hogy a fiatnál vetesd fel a kárt,kifognak hozni egy szép összeget,vedd fel,és vedd meg a bontottat.
Rohadtul remélem.
Bontott ajtó első 37e hátsó 23e 2 perc a neten.
A B oszlop nem nyekkent meg?
Remek!
Te huligán feltartod a nyugdíjasokat?
Amúgy pont így jöttek ki elém a múlthéten Pilisszentivánon csak én meg tudtam ippeg álni és nem köszöntem be neki a pilótaablakon.
Ja és nem vénlány hanem 30 helyes arcú anyuka.. úgyhogy még csúnyát se mondtam neki mert ijedten kért bocsánatot
Válaszom:
csókolom... legközelebb figyelmesebben ha lehet...

u.i. Szabályosan 60-al mentem 50 helyett..
ez 150ből?Nekem 1 ajtó volt 450...úgy hogy a küszöbnek nem lett baja
Néni jobbra nézett balra nézett én meg a marha voltam középen.Neki macisajt.Pici fék majd szúrt egy egyest és padlógáz.
Ecsém te ittál?
Mi történt?
upsz ez kapott rendeset