Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a mozaikba belekötöttek a gyári xenonba...hogy hun a lámpamosó...mellékelem a képet...
biztos forrásból tudom,hogy azért ezen a téren még nagyon lezserek.
Múltkor kérdeztem egy ismerősömet,hogy nézik -e a hangtompítót a kipuban erre megkérdezte: Mi az?
Tudnék még mesélni bizonyos infókról de mivel ez egy közösségi oldal...majd személyesen
autóban azért más érzés
szerintem más is félre értette, nem dobom van hanem papírom hozzá. azt tudom adni bárkinek ha kell, természetesen ingyen.
ja hogy papír van, azt hittem dob van eladó. mostanában mozgatja az én fantáziámat is
eredetileg aprilia rsv-hez adták mert aprilia kereskedésben lett véve de nem a motorhoz van hanem a kipufogóhoz. a barátom sv650s-re vette meg a jobbos dobot mert a balos sérült volt és akkor kapta a papírt is az eladótól.a hátsó oldala nincs kitöltve sem oda belehet írni a saját nevedet és dátumot, hogy mikor vetted. az adatlapomra teszek fel róla képet és ha kell valakinek akkor a be szkennelem és elküldöm az e-mail címére meg adja az illető.
1000-hez?
Ha esetleg jövő nyárig megmaradna a motor vevő lennék rá.
szia !
akrapovic az van nekem is ha kell .
Nekem sincs a LeoVincekhez papir, hasznaltan vettem egy masik SVrol...tompitoim vannak, E betu is van. Nincs veletlenul valakinek LeoVince papirja? Beszkennelve meg lehetne mokolni .
Bar most mar mindkettot lezuztam...lehet kene egy masik paros
ja van azis kivehető
csodálom, hogy papír nincs hozzá mivel hivatalosan E betűs, legalábbis most is így hírdeti. betétet is adta a kipufogó végébe, kivehető ?
pedig anélkül nem sokat ér az E...illetve felületesen igen, de a bizonylat is kell.....
postaköltséggel 1ütt 50
mennyi volt a dob ?
azt nemigazán
adtak hozzá valamilyen papírt is ?
Ha E-s akkor tényleg nem.....
MARTIN dobom van és E betűs hátha nem basztatnak
szia !
szerintem azért mert ha nem E betüs és nincs hozzá papírod akkor lehet az államkasszába fizetni ha igazoltatnak a rend őrei.
előbb-utóbb a rendőrök is harapnak majd rá és hamar lekerülhet a rendszám a sportdob miatt...... ...persze erről már irogattunk párszor, de azért már szorul a hurok, a vizsgákon is egyre szigorúbban veszik és szerintem az utakon is bejön ez....
Miért is Sanyi bácsi?
őrizgesd csak....nemsokára komoly értéke lesz, kb úgy mint az olaszoknál pár éve......dobhatták a szemétre a sportdobokat.....a kukák mellől szedték össze őket annak idején.....
Még most se kell senkinek SV650gyári dob? karcmentes!