biztos forrásból tudom,hogy azért ezen a téren még nagyon lezserek.
Múltkor kérdeztem egy ismerősömet,hogy nézik -e a hangtompítót a kipuban erre megkérdezte: Mi az?
Tudnék még mesélni bizonyos infókról de mivel ez egy közösségi oldal...majd személyesen
eredetileg aprilia rsv-hez adták mert aprilia kereskedésben lett véve de nem a motorhoz van hanem a kipufogóhoz. a barátom sv650s-re vette meg a jobbos dobot mert a balos sérült volt és akkor kapta a papírt is az eladótól.a hátsó oldala nincs kitöltve sem oda belehet írni a saját nevedet és dátumot, hogy mikor vetted. az adatlapomra teszek fel róla képet és ha kell valakinek akkor a be szkennelem és elküldöm az e-mail címére meg adja az illető.
Nekem sincs a LeoVincekhez papir, hasznaltan vettem egy masik SVrol...tompitoim vannak, E betu is van. Nincs veletlenul valakinek LeoVince papirja? Beszkennelve meg lehetne mokolni .
Bar most mar mindkettot lezuztam...lehet kene egy masik paros
előbb-utóbb a rendőrök is harapnak majd rá és hamar lekerülhet a rendszám a sportdob miatt...... ...persze erről már irogattunk párszor, de azért már szorul a hurok, a vizsgákon is egyre szigorúbban veszik és szerintem az utakon is bejön ez....
őrizgesd csak....nemsokára komoly értéke lesz, kb úgy mint az olaszoknál pár éve......dobhatták a szemétre a sportdobokat.....a kukák mellől szedték össze őket annak idején.....
Múltkor kérdeztem egy ismerősömet,hogy nézik -e a hangtompítót a kipuban erre megkérdezte: Mi az?
Tudnék még mesélni bizonyos infókról de mivel ez egy közösségi oldal...majd személyesen
akrapovic az van nekem is ha kell .
Bar most mar mindkettot lezuztam...lehet kene egy masik paros
szerintem azért mert ha nem E betüs és nincs hozzá papírod akkor lehet az államkasszába fizetni ha igazoltatnak a rend őrei.