Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is marha érzékeny a szemem,de a sima felállított halogén engem jobban zavar Ja ha ilyen probelemed van ajánlom a füstös plexit,nekem bevált,éjszaka se volt gázos,igaz sötétben csak 1x,2x voltam vele.
Ezért is veszek következő szezonra belső napszemüveges sisakot, mert a "süt a nap, nem süt a nap" váltakozásban én 5 percenként megállok és ebből elegem lett.
Nem, a csodát nem... én betiltanám a francba a xenon égőt...
Attól mert téged nem vakít, engem például rettentően (elég érzékeny a szemem, nyáron is folyton napszemüveg kell).
Igen a gyáriról beszélek...
a gyári xenon nem vakít.Az utólagos xenon,na az kisüti az ember szemét
De szoktam szídni a xenonosokat sötétben.
A belsőről egyértelmű, h H7 de a külső tompítottra is azt mondtam volna, h sima halogén. Olyan mintha azt a kis fényvisszaverő lemezt látnám mint ami a H4 előtt van
de nem bixenon,a belső (refi) az h7es
persze Gyári xenonos,mosóval,automata magasságállítással
ez gyári xenonos? Egyáltalán ez xenonos?
nem én,előző tulaj Ez akkor készült mikor elhoztuk...Voltak olyan kedvesek hogy átkenték átadás előtt az autót fehér (!) polírral...gyönyörűen nézett ki Hátsó lámpa egyik recéjében máig van még...
Kőbányában jársz vele?
Hello

Nincs véletlenül kép arról, hogy pontosan hol is van rajta és milyen módon lett rátéve ez a jelölés?
nagyon rendes vagy. örök hálám üldözzön.
szolgszi1@freemail.hu
én tudom de azért elég feltűnő...
Koszonom .
elküldve.
Ha valaki visszakeres itt a fórumban,beraktam anno a mivv dobok E tipusigazolását.Esetleg arról is lehet ötletet meríteni.
Hello,
Kuldesz nekem is egy peldanyt legyszives: gykarpat kukac gmail.com
Megnezem milyen, hatha tudok belole faragni valamit.
Koszi!
hova küldjem, cím ?
Bele van gyógyítva a lapátba!
köszi előre is ha beszkenneled.
tényleg hunn van én sem látom a becsukott szememmel. isten állatkái szépen össze gyűlhettek. ezek már elfelejtették a ladás korszakot.
Na jó szórakozást mindenkinek, szerdán találkozunk :)
tényleg nagyon ráálltunk a 4 kerékre
csak ha marad ez az autós topic feeling...