Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtom,az ezressel én sem jöttem ki 6 alatt.. Mondjuk a v2 csak v2 minden szempontból..

240 volt a plafon.
Szerintem hülyén kezelem a gázt.
6 alá talán a kezdeteknél mentem.1,5 éve.De az is 5,5 volt.És tényleg iszony csigán mentem akkor.
na ne máár
eddig 350 volt a plafon és nem mertem tovább menni! pedig még tartalékot se kellet állítani! Jó 500 és nem V de akkor is
300 simán kéne menned gyári dobbal
Izé egyenlőre a tudásomnak pont megfelel a gép.Csak néha kacsingatok a jövő felé.
Rájöttem hogy 200 nál kút és nincs gond.
Sziasztok.
Vagy nem ,de az biztos
Nézegettem most a gépeket a használtautón.Eléggé lennt vannak az árak bár gondolom a lassú szezonvég is rásegít erre egy lapáttal..
Na jó 1 picit sajnállak! Legközelebb vigyél magaddal fél liter benyát az csak elfér valahol :D és a kútig pont elég!
alap. Keresni fog a héten.
Köszi az imfót tesa
20- 886- 47-99
Le is jött a kis sétától a lábamról a bűr.
Nameg szadt rólam a víz mint a söröslóról.
Simán benyeltem a 16 liter benzin mellé még 1,5 liter vizet is mint egy gőzmozdony.
Már 1 kis sétától is megijedsz?
Örülj hogy nem 4 Km-t kell tolni.Kicombosodtál volna mint winettou.
Ez csak ténymegállapítás.Mint mondtam szódával elmegy meg jobb betéttel és csővel.
A jobbak lazán elvannak vele.A kevésbé jobbak meg próbálnak a technikán javítani nem a motorozási tudáson.Általában ők nyavajognak.
És ebbe én is beletartozom vastagon.
Sosem tagadtam.
És mindíg azt is mondtam hogy ezért a pénzért ez jár ha jobbat akar valaki az is megoldható.
Bár akkor már jobban jár ha az egész csomagot cseréli.
Henti!

1 priv Mailt lécci a szobbal kúkac freemail.hu-ra :)
fontos lenne!
Siettünk egy kicsit
Akkó megvolt a tempó mi?
Jót motoroztunk a barikal ma
És az is kiderült, 259.4 Km-et megy a sövö 1 tankkal, utánna szigorúan +áll , szerencsére a garázstól 200 méterre
Hát sokan szeretik a műanyagot a motoron.Majd kinövik.
Velem együtt
Te is sokkal sportosabbra vágysz.. Akkor hogy is van ez?
Csak egyesek.
A gond hogy sokan sportosabbra vágynak.
Ez meg nem az.
Inkább túrás.A blokk meg nem.Ennyi.
Szerintem ez a legfikázósabb topik.A többiben nem ennyire kritikusak a tagok a saját fajtájukkal szemben.
nem olyan szörnyű így sem.Én nem vagyok telhetetlen.