hát igen.Mondjuk nekem eddig csak tiszta ügyem volt,nem izéltek,de volt osztálytársamékba belerongyoltak 6éve...másik autós átjött a szemközti sávból és telibe vágta őket.Az autó totálkáros lett...és igen,a biztosító még mindig nem fizetett magyarország
Amúgy a vázlatrajz és az egész szituáció nagyon egyértelmű így nem tudom mibe köthetnek bele.
Ha meg az a terve hogy nem ismeri el akkor bármit csinálhatok nem fogja és visszavonja az egészet.Viszont a sérülés a kocsi közepétől terjed a végéig tehát az indulása idején mátr a motorházam túl is ment rajta.
Így süket duma a nem vettem észre mert gyorsan ment dolog.Derékszögű kereszteződés.Semmi zavaró tényező én és ő oszt ennyi.Balra nézett el volt gondolkodva mert sietett as gyerekéhez és nem vette észre.
Ja igen,és 5évesnél idősebb autónál a biztosító avultatja a karosszéria elemeket amit tök illegálisan tesz,de magyarisztánban szarik rá,mert úgyse fogod beperelni...
amúgy testi sérülésekért halom zsét lehet leakasztani
és még így is hónapokig ment a harc a tetvekkel + tízezrek telószámlára
valamire csak jó lettem...
Akartam írni egy hosszú választ Sanyi gondolataira, aztán rájöttem, h itt az én véleményem a legutolsó...
Nem voltam vulgáris,kisípoltam
Ha meg az a terve hogy nem ismeri el akkor bármit csinálhatok nem fogja és visszavonja az egészet.Viszont a sérülés a kocsi közepétől terjed a végéig tehát az indulása idején mátr a motorházam túl is ment rajta.
Így süket duma a nem vettem észre mert gyorsan ment dolog.Derékszögű kereszteződés.Semmi zavaró tényező én és ő oszt ennyi.Balra nézett el volt gondolkodva mert sietett as gyerekéhez és nem vette észre.
Pereljünk vazze!