Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bud, majdnem igazad lett, de csak majdnem...
vizsgáltasd ki privát, vagy szerezz számlát.A bizti "örömmel" fizeti a vétlen fél mindenét...

amúgy testi sérülésekért halom zsét lehet leakasztani
jaja

és még így is hónapokig ment a harc a tetvekkel + tízezrek telószámlára

valamire csak jó lettem...

Akartam írni egy hosszú választ Sanyi gondolataira, aztán rájöttem, h itt az én véleményem a legutolsó...
Minden muff draga
Drága egy muff!
Egyébként 799,95 juró!
ezen kívül azért brutális
hát de most nem?
Nem voltam vulgáris,kisípoltam
Elismerést!
Azért jó,hogy ezt nem nekem kellett leírnom!
mintha egy nagy p*ina lenne az elején
Na és ez milyen?
Mit nyertem?
BINGO!
hát igen.Mondjuk nekem eddig csak tiszta ügyem volt,nem izéltek,de volt osztálytársamékba belerongyoltak 6éve...másik autós átjött a szemközti sávból és telibe vágta őket.Az autó totálkáros lett...és igen,a biztosító még mindig nem fizetett magyarország
KB 3-4 méterre lehettem mikor lassan megált szúrt egy egyest és padló.
Amúgy a vázlatrajz és az egész szituáció nagyon egyértelmű így nem tudom mibe köthetnek bele.
Ha meg az a terve hogy nem ismeri el akkor bármit csinálhatok nem fogja és visszavonja az egészet.Viszont a sérülés a kocsi közepétől terjed a végéig tehát az indulása idején mátr a motorházam túl is ment rajta.
Így süket duma a nem vettem észre mert gyorsan ment dolog.Derékszögű kereszteződés.Semmi zavaró tényező én és ő oszt ennyi.Balra nézett el volt gondolkodva mert sietett as gyerekéhez és nem vette észre.
Ja.Anyukám a jobb egyben.Fáj is a könyöke picit.
Perelünk vazze?
Pereljünk vazze!
Pereskedni nem vicces... volt tanú?
Nem tudom hogy mi lesz.Szerintem ki akar bujni a felelősség alól mondván hogy hirtelen bukkantam ki a semmiből és oldalazva nekimentem.
olyat h "a biztosító" "fizet" egy mondatban akkor mondjál ha a számlán a pénz....
Ja igen,és 5évesnél idősebb autónál a biztosító avultatja a karosszéria elemeket amit tök illegálisan tesz,de magyarisztánban szarik rá,mert úgyse fogod beperelni...