Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hát!
De ezt a választ vártad nem?
Nem véletlen hogy kocsiknál egyeduralkodó motoroknál meg most kezd terjedni az ABS.Ott nem kell előre gondolkodni.Csak berántani.
Fém fékcsővel,jó betéttel és szódával elmegy.
Jobb lenne egy 6 dugós monoblock brembo.........de nincs.E van ezt kell szeretni.
Amúgy aki tud motorozni az evvel is elvan aki meg nem az a jóval is úgy esik pofára hogy öröm nézni.
Mivel aki tud az addig megy és ott fékez hogy evvel is megálljon aki meg nem tud az csak parasztól berántja és az eleje ugyis elmegy.
azér annyira nem szar ám.Tapasztalatból mondom....
Jó, akkor kalap sz@r!
ratyi azt kész.Nincs más perspektíva!
Szarnak nem nevezném!
Max nem a csúcskategória...
hello

sv 650 komplett csomagtartórendszer eladó, az oldaltartók, illetve a hátsó tartó külön-külön is eladók.egyben 28eft,új ára kb 60-65.
70 317 90 83
nekem Martin irányában is tetszett egyébként. Nem olyan szűkek a hajtűk, magamfajta kezdőnek barátságosabb. Meg nézőközönség sincs minden útmenti kiszélesedésnél :-)
Tegnap ott voltam.
Na csak ne felejts el szólni, ha mész.
Meg beugorhatsz, ha Esztergom felé jársz is!

Egyszer felmentem meg lejöttem az oda-vissza úton kívül.
Ez is több mint a multkori.
Majd jövőre összeszedem magam és megyek még egy oda-visszát.
Naja. A parkolóban szendvicseztél egész idő alatt.
meg arra, hogy ismeretlen úton ne húzd neki mint barom...mondjuk ez belefér az önmérséklet kategóriába
Inkabb csak onmersekletre tanit es realis kepessegek felismeresere.
Na meg kepessegfejlesztesre jo.
A multkorit megusztam pofara eses nelkul ugyhogy hakadok.
nem hiszed el, nekem tényleg gyors volt, főleg lakott területen...
inkább majd egy kis 577, az életre nevel, Zoli már csak tudja
a 650 és az 1000 féke nem ugyanaz, nem mindegy a betét stb., vagy ha sokat mossák akkor sem fog úgy
miért gondolod, hogy elromlott, 3.-ban asszem 188-at megy óra szerint
persze persze, csak el nem aludtatok mögöttem...

Gyroli, ugye hogy ratyi a fék

ma kiderült, h van élet a halál előtt...amúgy elromlott a kijelzőm , 3ikban 160at írt ma...
Ha szarba vagy minden fék kevés,és minden idő sok
Na akkor ideje gyakorolni a vészfékezést!
Ha mindig nem is,azért sok esetben segíthet!
Vigyázni kell!
Pedig arra járok rendszeresen, de valahogy mégis kiesett, hogy ott zebra van, lehet hogy a szürkület miatt....
Most éreztem először kevésnek az SV fékeit...
Busz és teherautó mellett,mögött mindig óvatosan! ! ! ! !

Engem kétszer borítottak fel.Először (1995.10.11.) busz elől balra kanyarodó autóval,ahol az autós szabályosan kanyarodott,én meg türelmetlen voltam és ki akartam előzni a tötymörgő buszt.Ráfáztam,a lábamra borult a csúzli!(Öt hét gipsz.)

Másodszor (2005.07.18.) egy,a Budai rakparton szabálytalanul megforduló Volvo-amit egy teherautó miatt nem láttam meg időben-borított fel.(Ez utóbbi eredménye 4 hét sántikálás volt.)

Azóta nem rohanok,ha teherautó vagy busz van a közelemben......

Zebránál meg le szoktam lassítani,főleg kétsávos úton.
Hideg is volt mar potyet a nyari gunyahoz es az ut is szar volt.
Mindenhol olajat figyeltem.
Majd jovo heten.
Mentem béfele a Budafoki úton, haladok a belső sávban, a külsőben előttem nemsokkal egy távolsági busz, volt egy kis sebességkülönbség, közeledtem felé.
Egyszer csak látom hogy lassít, akkor még nem gondoltam, hogy miért.
Aztán feltűnt, hogy hopp ott egy zebra, és abban a pillanatban kilépett két gyalogos a busz takarásából.
Satufék, a hátsót blokkoltam is, de nem sok esélyt adtam neki hogy meg tudok állni.
Az volt a szerencse hogy észrevették hogy jövök és megtorpantak.
Dobnal rola egy kepet legyszi: gykarpat kukac gmail.com
Koszi!
Mindenkinek az fáj,ami a leggyengébb.... !

(Pedig készültem a mai gurulásra.Még a motort is tisztába tettem!)