a hátulján van leírás oda van írva hogy ha van felelős azt a megjegyzés rovatban kell feltüntetni. de mint mondottam volt, ha k*cs*gölni akar visszavonhatja. Ha van sérülés elismerés nélkül is rábizonyíthatja a kárszakértő (festéknyom, sérülések magassága stb), azzal h kitöltötte a betétlapot elismerte h ott volt adott időben a helyszínen és nem te találtad ki. Másik dolog: kárszakértő otthon vegye fel a kárt nálad sztem. Márkaszervízben ha beviszed mondhatják hogy mivel ők intézték a kárfelvételt tejeljél, akkor ha a biztosító nem rendezné a károd és felmerülő költségeket.
Na majd kiderül.
Egyértelmű a szitu elsöbbség meg nem adása táblás kereszteződésben és a megjegyzésbe tényleg nincs konkrétan odaírva.De ha odaírja akkor is szemrebbenés nélkül visszavonhatja bármikor.
Jó hír hogy rendőreink csak nappal vannak kistarcsán így még jóízűen fel sem jelenthetem mert ahhoz gödöllőre kéne zarándokolni.
Van mindkét kocsin.Neki ránézésre szinte semmi nekem egy elég ijesztő horpadáshalmaz.
Izé nem írja rá mert szerinte nem kell ráírni.
Járhatok én is bíróságra.
ha mind2 kocsin van nyoma ütközésnek nem lesz gáz... de bizti kedvéért irasd rá h elismeri. egyébként szart se ér ha rá van írva bármikor visszavonhatja... nekem így volt... most járok bíróságra.
igen, de van jobbos és balos, de másik irányban fordítva lesz illetve a jobbos-balos csak annyiban különbözik, hogy a páraelvezető nyílás alul vagy felül van, de feltehető mindkét oldalra...
ja-ja....a megjegyzés rovat, arra emlékeztem, hogy a 13-as, de nem.....mindenképp rá kell írni....még most melegében menj el mert holnap már nem ismeri el és mivel nem volt helyszinelés a dolog rosszul végződhet...
Max pereskedünk.
Egyértelmű a szitu elsöbbség meg nem adása táblás kereszteződésben és a megjegyzésbe tényleg nincs konkrétan odaírva.De ha odaírja akkor is szemrebbenés nélkül visszavonhatja bármikor.
Jó hír hogy rendőreink csak nappal vannak kistarcsán így még jóízűen fel sem jelenthetem mert ahhoz gödöllőre kéne zarándokolni.
Ilyenkor nyílna a bicska a zsebemben.....
Izé nem írja rá mert szerinte nem kell ráírni.
Járhatok én is bíróságra.
Tanács:
Márkaszervizben vetesd fel a kárt,kérd el a ZSt,és csináltasd meg más szervizben.Így marad is