Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott sem, de délen bármelyik országban meg lehet oldani, mondjuk az árakról és a várakozási időről fogalmam sincs, a lejjebb említetteket is azért tudom mert benne voltak a hírekben és itt is irogattak régebben róla akik kint laknak...
Bár itten inkább a baj hogy ha hideg van megszünik az oktatás.Gondolom azé a dojcsoknál sincs mediterrán éghajlat.
persze....kötelezően, a vizsgalappal hazajössz, lefordíttatod és megkapod a magyar jogsit........nincs semmi gond ezzel...
És ezt kis hazánkban elfogadják?
Üdítő változatosság.
Az EU-ban bárhol le lehet tenni bármilyen jogsit és elfogadják mindenhol.....a németek pl. hozzánk járnak mert itt sokkal olcsóbb....az angoloknál pedig 2-3 nap......
Jól áll rajta! De remélem nem te fizetted!
Jobban is áll rajta a piros-sötét kombó mint rajtad a fehér az hóttziher.

Viszont ezer ejurós cucc van motor meg kiváltképp jogsi az ablakban?

Nem tudom hogy tervezi a lányzó de novemberben tuti nincs motoros oktatás.

Hogy fog ő jövőre motorra ülni?

Vagy korzikán van gyorstalpaló jogsitanfolyam is?
az egy AGV airtech?
Ment emil
A tél meg a szakadó hóesés nem ugyanaz :)
ezt azért nem hinném, mert a D220 a 650-es gyári gumija, Balázs meg 1000-est terelget
amúgy egy ezresből megúszta a bevásárlást...

én is filóztam ezen a csizmán, kéne egy külső is...annyira rohadtul kényelmes volt...fúúú...és van benne egy extra \\\"zsinór\\\", amivel a sarokhoz rögzítheted a lábad és nem mozdul el az orra felé a csizmának

dainese torque pro black-white
ez nem jött össze...
legyen témába vágó is:

Elmentünk a csajszival bőrcuccost nézni.

ez lett belőle:)

[URL=http://kepkezelo.com/viewer/8o...][IMG]http://kepkeze
lo.com/images/8o...
[/IMG][/URL]
és, h tuti legyen a tuti:

ha előttem totyog egy köcsög, de szemből senki, én a kettős záróvonalat is át szoktam lépni.
akkor megint le fogtok savazni?

Látjátok, h a sebesség nem minden.A relatív gyorshajtás, meg a manőverezés, az IGEN
én nem látok semmi extrát.

Gyorsított felvétel...Átlagos pesti nap(om), az egykerót leszámítva...Ilyen vidit bárki csinál aki siet át egy olyan nagy falun, mint pest...
ez így igaz
Turbozombi peremig koptatta a legenda szerint...és ő nem panaszkodott rá...
a vaJúdás btw...
és ott a pont

amúgy kezdőként én is erre apelláltam, úgy néz ki, h a gugli alapján ugyanarra jutottam mint Laller a tapasztalatával
havas időben?Nem sok az a 2.5 óra?:)

Idén télen kiderül...Majd lemérem.

Mondjuk tavaly is mentem volna télen, ha nem nyesik ki a mocit alólam...Idén talán több szerencsém lesz.
Vagy egy jó pkm..
AK-t.Semmi sem birná ki amit most motorosokra adnak.