Egyáltalán nem súlyos, csak egy-két pötty a felületen. Esztétikailag bánt. Úgy tűnik, mintha nem törődnék a géppel. (Bár mondjuk 2 hónap alatt nem sokszor néztem rá. Gondoltam tud magára vigyázni a takaró alatt...)
Nektek sikerült GPS tapadókorongot a "szélvédőre" rögzíteni? Mert nekem oda nem ment fel, béna-e vagyok? A benzintank elejére tettem mindig, viszont ez kevéssé kompatibilis a tanktáskával.
2 hónap után ma ismét motorra ültem Bejöttem dolgozni és mikor letettem a gépet, akkor vettem észre, hogy kis rozsdafoltok vannak a láncomon... Pedig rendes kenés van rajta, száraz helyen volt...
Mitől lehet?
Mit tegyek vele?
Jelen pillanatban nincs rá de jövő hónapra a fele talán.Esetleg ha otthagyon a vackokat róla engedne a srác.
Majd meglátom.Még tökölök rajta.Ez is olyan mint az ezer eurós csak nem kel érte kimenni.
Egyáltalán nem súlyos, csak egy-két pötty a felületen. Esztétikailag bánt. Úgy tűnik, mintha nem törődnék a géppel. (Bár mondjuk 2 hónap alatt nem sokszor néztem rá. Gondoltam tud magára vigyázni a takaró alatt...)
Ha nem az o-gyűrűk alól jön a rozsda akkor nincs gond!
(2 hónap alatt biztos nem lehet nem felületi...)
Baja nem lesz tőle.
drótkefe?
Mennyi van a láncban?
Nekimehetsz flexel vagy drótkorongal de belül ha rozsdás azt le nem szeded.
Mitől lehet?
Mit tegyek vele?
Majd meglátom.Még tökölök rajta.Ez is olyan mint az ezer eurós csak nem kel érte kimenni.
Viszont a csaje jöhetne valamelyik gurulásban akár Zsé nélkül is.
Más.Ezt lehet meg kéne néznem.