én szaladtam egy rövid karikát Már tegeződünk A súlyával nem volt semmi gondom,meg úgy unblock semmivel.Bár egy állítható kuplungkar elférne rajta (mennyi egy olyan?)Persze a kanyarok még lassan mennek,bár spec most ha tudtam vna akkor se húztam vna jobban,vigyázzatok dobogókő felé sok a bringás,és az út közepén megy a sok kis ...
Ugyan gixerrel még nem mentem és békával sem viszont tényleg igaz,hogy hiába erősebb a fazék könnyebb vezetni.Persze ha állat vagy akkor ez a motor is partner lesz hozzá..
amúgy ahogy már sokszor írtam egy 1000-es gixerrel is könnyebb lassan menni mint az 1000-es SV-vel......a V2 sokkal durvább nem beszélve ha benne vannak a tiltások a gixerben nem is dob le olyan könnyen.......aki ment a békával mind meglepődött mennyire könnyű vezetni és csak akkor állat ha azt akarod míg az SV1000 mindig az.....
Nem azért, de az 1000 kicsit máshogy működik mint a 650, a terhelésváltások sokkal durvábbak, de ezt már írtam egyszer. Bizony nekünk is koccant a sisak amikor utassal mentem
Merre kéne tekerni?
Őőőőőőő Mátra,Balaton,Turul?
Milyen arra az idő, itt kicsit felhős de nem rossz?
Akkor majd helyzetjelentést kérek!
Csak akkor van gebasz ha kimotorozza az ember.
Nem is ereheted a nyomatekot nem mert nem is ultel meg olyanon.
amúgy, kisSV-n nem érzed annyira a nyomatékot meg a lóerőket...
Májki, minden tiszteletem, jár a sör
Vagy ilyenre cserélek, vagy semmire.
Szín plusz a fekete telószár!Perfekt!
Viszont valahova fel kell rakni egy Hello Kitty marticát.
Nagyon szép ez a szín.