Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha elestél erről magad gondoskodtál, ők már megelégednek a fenyegetéssel...
Őőőőőőő.És ha nincs pízem akkor mit tesznek velem.Eltörik kezem-lábam?
Bele kéne írni a hirdetésbe, hogy kalandorok kíméljenek.
Amúgy ár-érték arányban nagyon gyenge....
Akkor már Kawasaki Z750...
igen,de ha borulsz akkor alku nélkül megveszed...kb
Ja.
Sanyinál: egyenes kormány, fém fékcső (hátul is - jobban érzem így), teleszkóp keményítés (rugó és olaj is).

Magamtól: kis plexi, állítható rövid fék- és kuplungkar. (Nem fért el a kuplungkar alatt az ujjam kétujjas kuplungolásnál. Ez megoldást hozott.)
mi változott rajta?
nem én,az ottani valakik:)
én nem úgy érzem, hogy ez kis motor.
hanem ha megtenném, lenne vagy ötféle motorom.
nem tehetem meg... ha egyszerre nem is birtokolhatom őket, egymás után azért talán igen. :-) Viszont ezt a motort már olyan klasszul megépítette Sanyi, az én ízlésem alapján, mondhatni testreszabduk nekem... hogy sajnálnám eladni. szóval dilemma.
Bepakolsz a Volvoba pár vödör homokot, kimész a helyszínre, aztán szeneslapáttal igényesen ráteríted.
leszokták szórni homokkal
Bezony tanúsíthatom!

Bud és Én voltam a látott személyek motorbiciklikkel a seggük alatt
Igen, Visegrádnál volt egy sávlezárás lámpával, ott szemből jöttünk egy Banditos kollégával.
Ment válasz......
Ment is!
Na majd számot cserélünk e-mailben,hogy ez ne fordulhasson elő még egyszer!
(urge(a)urge.hu)
Majd lekopik.....
És most evvel mi lesz?
Letakarítják vagy esélytelen?
Egyébként 3 kanyarban van nem kis mennyiségű olajféleség.Megálltam kenetet venni,fekete olajszerű matéria.......
na az igaz Na meg én utassal együtt sem vagyok 110kg (de,azért utassal már afölött vagyok ,igaz nem sokkal)
A kanyarba még nem nagyon produkálok értékelhetőt...bár a múltkor volt egykét biztató pillanat
Kicsivel 4 óra után végeztem, aztán necces volt hogy kiérek-e....
Az a baj, hogy nem tudtalak felhívni, hogy várjatok meg...
Igen igen észrevettem...

Marhajó