Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Régen írtam

Nos ma elérte az 50.000. km a gép így ma ajándékból és szeretetből, lemostam a motort... és én állat mint 1 amatőr nem néztem meg a láncot hogy megszáradt rendesen vagy sem és befújtam szóval elbasztam . 1x csak kibírja!
Sanyi amit észrevett kerékcsapágycsere az mocskosul érik...
lehet csak bebeszélem magamnak de mikor behúzom a kuplungot és csak gurulok olyan mintha érezni és hallani is lehetne. no mind1 majd szeptben csere

Megy holnap valaki valamerre? Remélem nem lesz program itthon, és nem esik az eső!
Zoli,ne viccelj!Ha ez így lenne,nem lenne munkám!Célszerszám! ! ! ! !Nem flex!
Igen, ez így jól hangzik, ez is volt a leírásban csak nem műxik :)
a hozzá kapott lemezen van egy txt fájl felmásolod a számító gépre beállítod az időt dátumot,majd visszamásolod a mdre.azt hiszem ennyi
csapd hátra, és mindkét probléma megoldva

Én mondottam már hogy nem kéne eröltetni.A sima laposabb szélesebb is elég.
Vagy vastagíts..............................Ülést.
Nem! Ez állandó ÁLLapot!
úgy bedagadt az ütéstől?..........
Majd megmutatom, észre se lehet venni!

DE! Felkerült próbaképpen egy "m-es" jellegű kormány, hátőőőő már el is vetettem a hasalós ötletemet! Nem jó ezzel az alacsonyabb üléssel a hasalós póz!

(Nem fér el a farkam a tanknál! )
és még az anyag gyengülése is ott ficereg......bár egy kis kiigazításnál ez nem jelentős, de ilyet legfeljebb otthon magának művel az em,ber....
Sajnos nem.Tapasztalat.
A gond hogy be kell fogni valahova akkor serul.
Vagy a satu pofaja nyomja ossze vagy a cso ele amit radugsz horpassza bele de minimum kifordul parszor es az hagy nyomot.
Azt vissza lehet hajlítani!
Az 1,4-esre jó, de az enyémhez 2mm kellett volna még a fékcsőből, bármennyit heckerkedtünk vele feszült!

Szóval maradt a picit görbi (2-5 mm) kormányom!
Szivesen ! Kormány jó lett?
Köszi a képeket! Bentről úgy éreztem, hogy Rossit is simán lenyomnám, de látom van még mit tanulni!
Tényleg szuper volt! Az oktatókörben ugyan nem, de a pályázás csak megszédített! Tök fura volt utána hazamotorozni!
Roadking köszi a fékkart!

Újra teljes pompában tündököl a motorom!
Odáig nem jutottam el.
Az MD80-on meg a KeyChain-en is szoptam az időbeállítással, és egyiken se jött végül össze. Valakinek sikerült?
Akkor így jártam.
Ennyi pénzért ennyi jár.
azon szerintem semmit nem tudsz állítani
Köszi kipróbálom holnap ezt a progit.
Sokkal nézhetőbb.
Meg kamerán is ha lehetne állítani valamit a fényérzékenységén az nem lenne hátrány.
Amivel én konvertálok az a "format factory" nevű program.
Én MP4-be szoktam konvertálni

http://youtu.be/j7lhH0jIpm8 nézhető[/L]
Avi-ban még szódával elmegy de így.
Ki kéne találni valamit konvertálni mert ez a kamerapróba katasztrófa.Láttam t5űéles képeket MD 80-aasal ez meg valami borzalom.

http://youtu.be/AKSXcopu1w0