Nos ma elérte az 50.000. km a gép így ma ajándékból és szeretetből, lemostam a motort... és én állat mint 1 amatőr nem néztem meg a láncot hogy megszáradt rendesen vagy sem és befújtam szóval elbasztam . 1x csak kibírja!
Sanyi amit észrevett kerékcsapágycsere az mocskosul érik...
lehet csak bebeszélem magamnak de mikor behúzom a kuplungot és csak gurulok olyan mintha érezni és hallani is lehetne. no mind1 majd szeptben csere
Megy holnap valaki valamerre? Remélem nem lesz program itthon, és nem esik az eső!
DE! Felkerült próbaképpen egy "m-es" jellegű kormány, hátőőőő már el is vetettem a hasalós ötletemet! Nem jó ezzel az alacsonyabb üléssel a hasalós póz!
Sajnos nem.Tapasztalat.
A gond hogy be kell fogni valahova akkor serul.
Vagy a satu pofaja nyomja ossze vagy a cso ele amit radugsz horpassza bele de minimum kifordul parszor es az hagy nyomot.
Régen írtam
Nos ma elérte az 50.000. km a gép így ma ajándékból és szeretetből, lemostam a motort... és én állat mint 1 amatőr nem néztem meg a láncot hogy megszáradt rendesen vagy sem és befújtam szóval elbasztam . 1x csak kibírja!
Sanyi amit észrevett kerékcsapágycsere az mocskosul érik...
lehet csak bebeszélem magamnak de mikor behúzom a kuplungot és csak gurulok olyan mintha érezni és hallani is lehetne. no mind1 majd szeptben csere
Megy holnap valaki valamerre? Remélem nem lesz program itthon, és nem esik az eső!