Na örülök!
Arról az útról mintha itt már beszéltem volna! az a kanyargós hullámzós adrenalinbomba! csak keskeny és mostanában sóderes kavicsos homokos sajnos.... Jászfalu és Tinnye közt!
Örülök hogy kezded leküzdeni a benned élő félelmet! de azért csak ésszel .
És igen ennyit számít 1 gumi! Én a gyári Dunloppal ami ki tudja mikori volt utassal csúsztam meg!
Azóta Michelin.. hidegen hagy hogy hamar elkopik... de legalább tapad.
olajcsere nekem is érett már
Jövő héten megteszem ma volt meg az 50.000 ahogy láttad és az idei 10.000
Számomra ez 1 ilyen nap.. és még hol a szezon vége!
hát a gumi tenni fogja a dolgát az tuti,attól nem kell tartanod.
ha nem ijedsz be és döntöd a vasat ahogy kell nem lesz gond
hát Sanyiékkal a gurulás neked tempós lesz
főleg ott lesz Rami,Fr
ha azt mondja Sanyi nézelődőset megy akkor szerpentinen az 120,hosszú kanyarokban 180.
de nekem bejött horvátban a tempó
Minden nap arra járok dolgozni. Na jó. Csak akkor, ha az asszonnyal együtt megyünk, de neki minden napos útvonal.
Ellenben ha nem vele megyek, akkor Dobogókő, vagy Szentlászló? :D
Esetleg Makó, Jeruzsálem.:D
Ez az egy előnye van az ingázásnak :)
Frászt.Van még 400-Km em olajcseréig.Faszság tudom de szeretném letudni.
Nameg ki kéne tapasztalni mi merre hány lépés ezzel a gumival.Ez is hülyeség de inkább itt legyen meglepi mint jövő hét végén.
Én rajtaütésszerűen 6 órától mostanáig gurultam egy pici 180 Km es karikát-
Kistarcsa-Piliszsentlászló-Visegrád kilátó-Esztergom-Tinnye-Üvegtigris-Piliscsaba-Tovább frász nézte haza karikát.
És ütközök ismerős emberekkel.Volt ott egy 577-esről ismerős kawás srác is.Visegrádi pihenőnél.
Überfasza ez a gumiállat.
Gyorsulni nem gyorsultam számottevően de lényegesen könnyebb íven tartani nem azon parázom hogy mikor pattogok el az ívről.És amúgyis döntve úgy vettem észre precízen követi amit kijelöl az ember.Nameg a kátyukat is jobban tolerálja.
No holnapra van még egy 3-400 Km-em.Du 3-4-ig le kéne tudnom úgyhogy még megyek valahova.
Mi okozhatja azt hogy néha 4700-nál berágat a motorom fölötte 5-6000-nél fasza és elég nagyokat durran a kipufogóm mintha eltörne valami akkora hangja van.?
De ki?