Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor Pr2!

Citellus is lazán tolja! (Csak sose érem utol!)

Mondjuk 650-es kategban én lassúnak számítok!
Köszi!
Laza tempót diktálok, max 140, az is előzésnél, amúgy 100-120!
Nyugodt ember vagyok!
Continental Sport Attack : Roadking leírása szerint igen fain kis gumi. Ár / értékben kimagasló. Közútra jó esőben se volt vele bajom!

Michelin Pilot Road (v.2ct) : Még csak jót hallottam róla, Citellusnak ez van fent. Imádja Zoli32 most fogja majd véleményezni én még spórolok rá!

Metzeler Sportec M3 : Árban nagyon jó, de ajánlások szerint csak párban cserélhető. Érdemes megfontolni, mert elefántos barátaink azért jókat tudnak gyártani.

Ennyit tudok hozzászólni, de az biztos, hogy nagyban függ a stílustól.
Köszönöm az információt!
Egyenlőre PR2ct.
Helló. Nekem úgy tudom van. Majd +nézem ha még nem találtál.
Sport Attack-ról tudok nyilatkozni ,nekem hátul 10 000km Bud-nak 7000 ,kopáshatár alatt van jelenleg ,szárazon még elmegy.80% utca ,20% pálya. Egyenesen ,fékezéskor jó tapadás ,kanyarban finoman jelzi a végét ,pályán teljesen ledönthető minden gond nélkül ,érzékeny a hőfokra és a guminyomásra(mint minden más gumi )Ha agresszíven indulsz próbál kitörni ,de jól kontrolálható.Vizben és hidegben (kb 5 fok alatt) kicsit csúszkálós ,főleg a hátulja.Szerintem ár/teljesítmány szempontból egy jó gumi ,főleg ha a netes árakat nézzük.
Köszi!
www.svmedia.hu -- kiegészítők -- gumik
www.forum.svmedia.hu -- technikai -- gumik
Utcai motorozás!
Pálya vagy utcai motorozás a cél?
Sziasztok!
Megérett nálam is a gumicsere.
Kinek mi a tapasztalata az alábbiak közül?
-Michelin Pilot Power 2ct
-Continental Road Attack (v.Attack2)
-Continental Sport Attack
-Michelin Pilot Road (v.2ct)

Motor: SV 650
Jelenlegi gumi: Michelin Pilot Power
Köszi!
Repülés ha jó idő van?
kanyargás nem hiányzik?.......akkor a bakonyt is megnézhetnénk....
Jól hangzik.
Balaton oda vissza? Almádi Pizza?
vasárnap valami?
Naggyából 75 és 65 Cm.De nem pontos nehéz megmérni egészen pontosan.
az jó, már érdeklődtem......csak még nem mindenhol....
"t" nélkül
Sanyit - holnap hívlak
köszönöm ajánlatodat de van egy használt amit egy szezonban használtak és azt szeretném meg venni ha megtudunk egyezni az eladójával.
szia !
azért kérdeztem a hosszát mert a gyári az 1 cső és osztódik később ketté, a fém fékcső meg már fentről 2 szálas, és ezek hossza érdekelne.
szia !
ezt nézted és kérdezted már, itt hírdetik : http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
A hossz egy dolog... A fittingek állása és hajlítása?
Ha kell tudok neked, a gyártóm minta alapján egyszer levette, tud készíteni. De külön méretek nincsenek.