Continental Sport Attack : Roadking leírása szerint igen fain kis gumi. Ár / értékben kimagasló. Közútra jó esőben se volt vele bajom!
Michelin Pilot Road (v.2ct) : Még csak jót hallottam róla, Citellusnak ez van fent. Imádja Zoli32 most fogja majd véleményezni én még spórolok rá!
Metzeler Sportec M3 : Árban nagyon jó, de ajánlások szerint csak párban cserélhető. Érdemes megfontolni, mert elefántos barátaink azért jókat tudnak gyártani.
Ennyit tudok hozzászólni, de az biztos, hogy nagyban függ a stílustól.
Sport Attack-ról tudok nyilatkozni ,nekem hátul 10 000km Bud-nak 7000 ,kopáshatár alatt van jelenleg ,szárazon még elmegy.80% utca ,20% pálya. Egyenesen ,fékezéskor jó tapadás ,kanyarban finoman jelzi a végét ,pályán teljesen ledönthető minden gond nélkül ,érzékeny a hőfokra és a guminyomásra(mint minden más gumi )Ha agresszíven indulsz próbál kitörni ,de jól kontrolálható.Vizben és hidegben (kb 5 fok alatt) kicsit csúszkálós ,főleg a hátulja.Szerintem ár/teljesítmány szempontból egy jó gumi ,főleg ha a netes árakat nézzük.
Sziasztok!
Megérett nálam is a gumicsere.
Kinek mi a tapasztalata az alábbiak közül?
-Michelin Pilot Power 2ct
-Continental Road Attack (v.Attack2)
-Continental Sport Attack
-Michelin Pilot Road (v.2ct)
Motor: SV 650
Jelenlegi gumi: Michelin Pilot Power
Köszi!
A hossz egy dolog... A fittingek állása és hajlítása?
Ha kell tudok neked, a gyártóm minta alapján egyszer levette, tud készíteni. De külön méretek nincsenek.
Citellus is lazán tolja! (Csak sose érem utol!)
Mondjuk 650-es kategban én lassúnak számítok!