Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy egyszerű kiegészítő, létezik gyáriban és utángyártottban is.
Ha idom nélkül veszed utólag is megoldható.
Én is cserélem jövőre.
Eddig Hornetet akartam, de a Sanyi lebeszélt a karbis-ról, az injektorosok meg 1,4 körül indulnak.
Úgyhogy lehet hogy nekem is Fazer lesz, da az újabbik, vagy egy vizes 650-es Bandit, majd kiderül.
De nem hiszem hogy mellényúlnál vele, feltéve, ha olyan mint amilyennek leírják...
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
Nagyon meggyőzőek a hozzászólások, azt hiszem kezd egyértelmű lenni a következő mocim márkája.
Viszont láttam a neten egy teljes idomos SV-t, annak mi a pontos márkája és mikortól lesz forgalomban?
Most találtam épp 2 órája egy 9E km-es Fazert De tudom, h ez a típus Nektek nem tetszik A hosszú hétvégén megnézem ha nem a világ végén lesz...
Nem sikerült még motort találni?
Ennyi!
Nagyon makulátlannak tűnik a motor, de én hiányolom a hátsó gyári matricát a popójáról
majdnem olyan szép, mint az enyém.
a hangja se semmi. jól szól a shark rendszer ami titánból készült.
Minél többet nézem, annál jobban tetszik, még a színe is:D
szeretem nézni.
Szerintem csak őszre várható, hogy veszek valamit...
Jó nyaralást!
Egy motorozást még szeretnék megejteni vele. szeptemberi nagy munkakezdés előtt.
nyaralásom töltöm de 28-ától otthon leszek egy kávéra szívesen látok bárkit.
Na, látom Szolnoki vagy... ez hihetetlen, ha találok valamit ami kéne majdnem az ország másik végében van, de végül is motorral egy kellemes túra
Tetszik a kicsike... plusz dolog? Ha tényleg szépp állapotban va, és rendben van tartva még reális is
7 pénzre gondoltam ebbe sok plusz dolog is benne van.
Mennyiért válnál meg tőle? vagyis ha már így, akkor az asszony mennyiért válna meg tőle (már mint a motortól )?

Sárga-sárga, nem érdekel, úgyis át lesz föstve neolukszal
Mikor motorvásárlás volt a téma énis utánanéztem.
Árban nem jött ki.A K6-os sv-k 1-1,2-közt mentek akkoriban ebben az árban első szériás kawák mentek cak-pakk (forgalomba helyezéssel)ami nem is lett volna baj de az első széria vázrepedéseiről volt híres és a behozott gépek amik ki tudja cserélték/nem hajlandóak cserélni/nem itthon így rizikó volt.
Utána nem volt kérdés me gyött a bugyikék.
szerintem csak teljesítmény terén lehet összehasonlítani őket
Há eszondom énise.
Az a bajom hogy csak tisztítom, nem használom mert a család lefoglal nagyon. én nem akarok tőle megválni /csak a feleség/mert többé nem kapok karbisba ilyen gyáros motort.
Na helyes.
Akkor felkeresem szeptemberben egy pakkal.
Meg van egy bűröm is.
Jóárasítva szerezem be csak most még abba icipicit fogyni kő.
Ha nem sikerül akkor ott egy centit ki kő engedni hogy beleférjen egy gerincvédő is.
Nekem volt sor2-m és érzésre sokkal közelebb áll a V-hez, mint a sor4-hez.