Én is cserélem jövőre.
Eddig Hornetet akartam, de a Sanyi lebeszélt a karbis-ról, az injektorosok meg 1,4 körül indulnak.
Úgyhogy lehet hogy nekem is Fazer lesz, da az újabbik, vagy egy vizes 650-es Bandit, majd kiderül.
De nem hiszem hogy mellényúlnál vele, feltéve, ha olyan mint amilyennek leírják...
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
Nagyon meggyőzőek a hozzászólások, azt hiszem kezd egyértelmű lenni a következő mocim márkája.
Viszont láttam a neten egy teljes idomos SV-t, annak mi a pontos márkája és mikortól lesz forgalomban?
Mikor motorvásárlás volt a téma énis utánanéztem.
Árban nem jött ki.A K6-os sv-k 1-1,2-közt mentek akkoriban ebben az árban első szériás kawák mentek cak-pakk (forgalomba helyezéssel)ami nem is lett volna baj de az első széria vázrepedéseiről volt híres és a behozott gépek amik ki tudja cserélték/nem hajlandóak cserélni/nem itthon így rizikó volt.
Utána nem volt kérdés me gyött a bugyikék.
Az a bajom hogy csak tisztítom, nem használom mert a család lefoglal nagyon. én nem akarok tőle megválni /csak a feleség/mert többé nem kapok karbisba ilyen gyáros motort.
Na helyes.
Akkor felkeresem szeptemberben egy pakkal.
Meg van egy bűröm is.
Jóárasítva szerezem be csak most még abba icipicit fogyni kő.
Ha nem sikerül akkor ott egy centit ki kő engedni hogy beleférjen egy gerincvédő is.
Ha idom nélkül veszed utólag is megoldható.