Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Győr mellett Péren....gugli, Biqm is jön, Ő motorral, dél előtt valamivel indulunk...
Hol lesz ez?
nem kötelező repülni.....csak nézni a magasba.....sőt az sem kötelező....
Hát repülni nem fogok asszem akkor megnézem az üvegtigrist ott van e még.
Majd délután beugrom.
Most még várok picit hogy melegebb legyen.
Gss-ék jönnek igaz kocsival és mi is úgy megyünk tovább....fehérvár és onnan Pér felé a reptérre...
Mi most elmegyünk dél körül repkedni, ha gondolod kísérj el motorral, nem pályán megyünk.......utána sütés...
De nagy az elet.Tervez valaki valamerre valamit vagy fakultativ?
Kerültek fel új minták az oldalra. Szerkessz magadnak saját pólót, 2-3 nap alatt ki is hozzák.

www.motoros-polo.hu
Sziasztok! SV 1000 S gáz bowdent keresek ! Mind a kettőt!
Tónyó..az volt rég Amúgy minden okés,igyekszem kihasználni ezt a nyarat amíg lehet.Csunderlik mit mókolt a géppel?
jah, korzikáról?Arról simán...Bezzeg a csónakkal megint el fogunk akadni, mert a nürnbergi vízválasztónál annyi víz jön le megint mint a kurva isten = pest ugrott megint, mert megyünk vissza az őrült hollandokhoz... life is suxx...

veled minden oké?

gondoltam rád!Az egyik srác majdnem a tonyójával jött:)
Szeva Zsémester!
Mi a helyzet?Hazaértél?
Májki árulgatja a naked 25kw-s bicóját, bár kitudja, lehet nyóccázé is odaadná csakhogy végre egy rakétára ülhessen
Ja.
akkor gyere holnap......vagy amikor akarsz...
No akkor nem maradtam le semmiről.

Egy szekrényszereléssel indult fűnyírás volt a gond az üvegtigris helyett .
Akkor holnap délelőtt megyünk repkedni és miután hazaértünk kb 3 óra körül elkezdek gyújtogatnio a kertben......továbbra is, aki akar jöjjön....
a sütögetés holnapra halasztva mert most mentem hátra a kertbe és áll a víz a grill körül....na meg az7 egész udvarban, ha nem esik holnapra szárad annyit, hogy oda lehessen menni és amúgy is sütök magunknak így ha jön valaki kap pár falatot...
Ez még a gs-re elmegy
Nálam fordítva van :) Küldj már egy mailt telefonnal az adatlapomra. Thx!
Nálam az első szám a súlyom, a második a mélységem. Nálad is? :-D Amennyiben nem, akkor kérnék egyet.
Nem túl valószínű :) A 190/100-amra inkább XXL-es kell. Ha kelleni fog szólj, mert akkor rendelek hogy legyen.
Az jó a 100/195-ös méretemre?
Ilyet kell venni bmeg, nem kell szarakodni, 180... komolytalan!