Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nosza!
jólvan, majd valahogy belecigánykodom a sisakba.. csak akkor lekéne törölgetni a bogarakat is
Még a héten bele kéne rakni pár száz Km-t.
mi a túra első napján javítottunk kukaccal gumit, aztán a srác lenyomta a túrát és nem tervez gumicserét.

gondolom a vulkanizálás komolyabb mint egy benzinkút-parkolóban összeheftölt kukac.

tehát relax...
Elsőre nekem is szokatlan volt,kicsit túrásabb a geometria,de én speciel jobban érzem a kanyarokat a /70-essel mint a gyárival.Hamar megszokod.
Jelenleg aszondom jó lesz csak szokjunk össze.
Az eddigi szettnél jobb az fix.Ha nem kopik el (nem fog) 5-6k alatt akkor szeretni fogom.Nagyon sok tartalék van benne úgy érzem.
Kíváncsi vagyok, neked milyen lesz. Lehet, hogy majd én is kipróbálom. Már csak pár ezre van a mostaninak.
Mondjuk így
Ja.
szerintem aplikáld bele a sisakba
PR2-t vettél?
Szokom szokom elsőre mondom mi a szösz úgy imbolygok mint a részeg tengerész.
ne tedd a tankra mert nagyon rázkódni fog!
úgy fog hullámzani mint a tenger
nekem az első vidim ami fent van az adatlapomon azzal készült balatonalmádin.
elég kaka lett.
Persze hogy szokni kell a másik után,de kellemes lesz a csalódás!
Sziasztok!

Kétlem, hogy holnap délután sokan lennének Kakucson.
Viszont vasárnap délután várhatóan annál többen lesznek E-ringen...
...ezért megpróbáljuk páran.
Valakinek van kedve jönni?
Konkrétan ma.
Szokom.
Majrécsíkot nem forszírozom na.
Majd pályázom.
Még magázódom a gumival is meg a géppel.De úgy néz ki stabilabb kanyarban mint a kocka úthenger ami volt.
Méé kell mindig ezt a majrécsíkos témát forszírozni?!?!?Gondolom nemrég raktátok fel.Meg hát nem közúton kellene eltüntetni....
köszönöm !
Jó videjó és jó a zene is alatta
Md 80-as azt látom.
Nem fogja birni a V2-t az fix.Picit berezonál gázadásra.
30%-nál áll.
Nem egy nagy szám ölég lassacskán mentem a géppel.Szoknom kell még eztet a nagy kanyargást.
Mert a gumiban annyi a tartalék hogy vállal is vehetném a kanyart azt is birná.
linkeld majd be a jutyubust!
jah, ma vettem egy mini dv md80as kamerát amit, felcsiptettem a ruhámra.. tankra akartam először rögzíteni, de nem elég hosszú a tank csavar hozzá, nem kapja el a menetet sem.. úgy hogy maradt ez a verzió de holnap veszek egy hosszabbat és a többi már tankról lesz rögzítve
Jóez csak az elhelyezése a kamerának nem az igazi.
Én most töltöm a kamerapróba felvételét a yutyubra.
Nyomtam fel egy szar videót..
Én majd szeptemberben mennék.Időbeosztást még passz de hétközben.Mer ahogy nézem ezt a gumit a büdös életbe nem használom ki utcán.