Srácok, tud valaki bérbe 7-9 személyes kisbuszt relatíve olcsóért? 4-5 napra kéne kb 4000km-re tehát ne valami 25 éves szakadt trasporter legyen :)
Köszi!
A Grossglockneren erdemes szeptemberben latogatast tenni?
Remlik, hogy mintha mar sokan megjartatok volna azt a tajekat Ausztrianak.
Az idojaras miatt kerdezem csak.
Pár hete írtam hogy nagyon filózom egy SV650Sen az RRRRR után,és ma elmentem egy suzu szalonba,ráülni...ugyanis még nem ültem rajta.
Hát basszus...hihetetlen jó!Nem hittem volna hogy ennyire tetszeni fog,nagyon feküdt,olyan otthonosan éreztem magam rajta mint anno a TZRen.ÁÁÁÁÁ....SVm lesz:D
Ja igen még valami:D
Ha valaki sv650s-ét r125re cserélné (xd) írjon:D
de most komolyan ha tudtok valakit akit érdekel a gépem szoljatok:)R125 topicba megtaláltok:)
Bud, remélem minden OK lesz, most hallottam Sanyitól az előbb, h mi volt...
Mentem egy tesztkört a fém fékcsövekkel (és új fékfolyadékkal) - Sanyi csinálta -, hát sokkal jobb! Sanyi próbált kedvteleníteni, hogy a hátsón semmi se lesz érezhető, de szerintem eléggé érezhető. Most nem olyan, mintha egy vödör tejbegrízt taposnék nehézbúvár csizmával. Szóval érezni lehet a féket. Erősebb persze ettől nem lett a fékhatás, de legalább tudom adagolni. Az elsőfék meg persze mondani se kell, hogy ég és föld. Itt is az adagolhatóság, meg persze az azonnali hatás (vagyis a rámarásos hirtelen fékezések nem lesznek megbocsátók, mint eddig). Lehet, hogy ennek jó része az új folyadékok miatt van, de én akkor is elégedett vagyok. :) A motor úgyis olyan, mint a szoli: időnként kell a CSŐCSERE :-)
Nagyon köszönöm a gyors és kimerítő válaszokat! Én is úgy látom, hogy ez egy szerethető motor, és nekem a formavilága, valamint az az egyediség ami kategóriájában is kiemeli ezt a mtort fogott meg benne. A fejidomos változat jobban tetszik, azt a + kényelmetlenséget szerintem megéri.
Az erőre meg vágyok is, na persze ésszel...
Nekem ez az elso motorom, meg 125 se volt elotte.
Ha nem lennek ilyen turelmetlen, akkor siman azt mondtam volna, hogy ne ilyet kezdesnek.
Nem azert, mert kiszamithatatlan lenne, vagy tul eros, de a batorsagom neha nagyobb utemben novekszik, mint a tudasom es mar mutatkoztak jelei, hogy baj lehet belole.
Ezt leszamitva en kb ugy latom mindossze 2100 km utan, hogy kezes motor, kiszamithatoan viselkedik. A teljesitmenye autobol atulve felelmetes, szerintem 125 utan is az lesz. Ha nincs nagy autopalyazas, akkor kb 210 km utan gyullad ki az uzemanyag jelzo lampa. Szepnek szep (nekem fejidomos van), kenyelmetlennek meg kenyelmetlen. Mult heten beletettem egy fel nap alatt 650 kilometert es a vegen mar minden hetvenediknel megalltam segget pihentetni.
Ellenben meg en sem tudtam megallni, hogy egy ido utan ne kozveszelyes orultkent menjek vele, pedig alavetoen higgadt vagyok. A motor pedig partner hozza.
Persze egyaltalan nem bantam meg, hogy ezt valasztottam. Bar azon csodalkoznek, ha barmelyik masik topikban ne ilyesfajtan velekednenek a tobbiek a sajatjukkal kapcsolatban.
Rizskályha ez is Hamatsuban csinálták vagy hol rákban.
Nyomatékos is motor is meg suzuki is.
tipushiba jobbára nincsen csak hülye előző user.Így állapotra figyelj másra nem.Előzetes állapotvizsga szervízben nagy segítség.
Elsőre dönts naked vs. csutkakormányos.Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.
Én nem nyomok fekvőben sokat így marad a széllel küzdés ami nem zavar mert lassú vok mint a dög.
Viszont ezres kihalt már nem birta a környezetvédelmi besorolást.De sebaj van a használt piacon dögivel.
Feltéve ha nem újat akarsz mert akkor 650-es 1,5-ért.
Sziasztok!
Most csinálom az A kategóriás jogsit, egy évet kihagytam,mert elkerültem ithonról továbbtanulás miatt. Az előtt egy cbr 125-öm volt. Ha elvégeztem a sulit, és el tudok helyeztekdni itthon, szeretnék egy sv 650 S -et venni. Elég szimpatikus ez a motor. Nyomatékosabb mocit szeretnék magamnak, ami elég jól gyorsul, de mégse egy rízsrakéta. A neten olvastam ,hogy többen veszik a 650-est kezdő motornak. A mocit, kb egy év múlvára tervezem, és szembeötlött, hogy az ezres verzió eltünt a palettáról. Elképzelhető hogy a 650-es terén is lesz modellváltás, vagy bármi nagyobb változtatás?
Légyszi pár szót írjatok a motorról, fogyasztás, használhatóság terén, esetleg vannak e hibái.
válaszotokat előre is köszi!
Sziasztok!
Már kezdtem félni hogy 125-össel fogok járni.