Hello
Én most vetettem le a 80km-esen defektesedett gumimat. Végig jól bírta a kiképzést, pedig nem kíméltem a Bandival.
Kibírta a javítás, míg el nem kopott a futófelület.
Nekem belülről, gombával javították. Azt mondták, kívülről nem szerencsés a nagy tempó miatt.
Azt mondták, 120-130 tartós utazótempó, amit ajánlanak max, mert hogy máshogy melegszik, meg nyúlik a dugó, mint a gumi maga.
Ennek ellenére mentem tartós autópálya 150-et, csomaggal, asszonnyal, és semmi baja. Szóval aggódni nem kell miatta, de egy kis rizikófaktora van a dolognak.
Ha még tényleg a gyári, akkor tényleg érdemes már másikat venni függetlenül a defekttől. Gondolom több, mint 5 éves...
Arról nem is beszélve, hogy a gyári gumi nem a legjobb...
Helló lenne 1 olyan kérdésem, hogy kaptam 1 hátsó defektet a gumis vulkanizálta úgy csinálta meg.amúgy pici szeg volt benne, és az 1ik motorszerelő srác azt mondta ,hogy vegyek rá másik gumit mert az úgy nem lesz jó.Szerintetek amúgy még a gyári dunlop gumi
Szevasztok.
Eladósorba kerül a vasam. Sajnálom mert tudom mennyire egyben van, de kihasználtság hiánya miatt ne álljon letakarva a garázsban. Bátran kérdezzetek.
Jó banda ez!