Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megálltam tankolni a körforgi utáni OMV-nél.
Utána beszoptam a balesetet.vagy 5 Km egyesben ezen a f...m szűk régi nulláson.

Amúgy minden fasza volt.
Pár kép.
Zoli te merre mentél?
bementél erdnek?mert hiaba vártalak nem láttalak semerre?
Ha nem akarsz kanyarodni végülis mehet a menet.
hali, jönne még Anitán kívül még egy srác.......lehet, hogy nekik is foglalni kéne...
sziasztok

Gumi csere előtt állok és arra gondoltam 180/55-öst raknék 160/60 helyet, 2000-es 650-esnem van.
Szerintetek?
szép és jó is
Ha még egész véletlenül találsz egy megkíméltet akkor megbízható társad lesz egy jó darabig. Én azt mondom, hogy a csővázas is szép, bár a naked szebb mint az idomos de nekem az idomos is tetszik.
Jók is lettek, talán az utsó a legjobb. A sört meg behajtom! Na jó csak vicc nem is iszom sört .
Hát nem tudom, nekem annyira nem jött be az SV! Nekem valamiért kényelmetlen egy picit, meg igazából a sor4 volt mindig is a favorit! Ettől függetlenül jól néz ki, szép a hangja, megbízható, nekem az ereje is elég, szóval nincs baj vele, ha az ember odafigyel rá!
Igazság szerint nem akarok következőnek sor4-est, és valami olyan kell ami azért kényelmes is...hát akárhogy nézem, ilyet nehéz találni, a szutyokinak van a sövényvágója, más nem is jut eszembe...:D
Sajnos ez így van, és még évtizedekre a vége, ha nem több...
Más kérdés... valószínűleg beérem majd a karbis sv-vel is... jó ötlet? igaz régebbi, lehet csúnyább is, és nem injektoros, de megmarad a pénzem egy része is... uh, erről hetekig lehetne filozofálni
Nem sok az ára valóban, ahhoz képest, h tegnap majdnem vettem egy 4 évvel idősebb Fazert 780-ért
Ahogy látom ezzel sokan vannak így sajnos!
Igen, ezzel egyetértek, csak sajna meghaladja a keretemet
szerintem nem kérek sokat érte! 2007-esek között a legolcsóbb!
Na, fel is dobtam az új képeket! Valamivel jobbak mint a régi !
Ha egy héten belül eladom a mocit, akkor jövök egy sörrel !
Ehh...ennyit nem adok érte
Én tudok, magamat
Igazad van, csak a régi képeken nem piros a felni, nem sötét a plexi stb., nem tükrözi a valóságot! Azonnal megyek és csinálok új képeket, hátha bejön !
Köszi..
Nem kötekedésképp, de az adatlapodon lévő kép sokkal jobb mint ami most a hirdetésekben van, ott eléggé pink beütése van az egész motornak az adatalpon meg szép piros. Ha nem tudnám az adatlapodról, hogy piros engem elriasztana a vásárlástól.
Ha tudok valakit, aki SV-t keres, az enyém még mindig eladó ! Picit leáraztamSV650S
Húzós lesz de indulok.Elvileg odaérek.
erősen....
Nálatok?
Mert akkor indulnom kéne.