Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nekem is most összejött minden.
rég voltam már pályán,szívesen mennék de szerintem holnap sokan lesznek,ahhoz meg kicsi kakucs.
én jönnék, de ki se látszok a melóból... szeptemberben leszek 2 hét szabin, abból részben itthon is leszek, akkor szivesen mennék. akár ezzel a szervezőgárdával, akár csak úgy privátba' valakivel egy hétköznapi lemenés erejéig...
Hali!

Köszi szépen! Nem sürgős amúgy!
nem lesznek kicsit sokan holnap kakucson?
Hello!
Megpróbálom mihamarabb megvenni a LEDeket. Nem felejtettem el, csak az időbeosztásom kedvezőtlen. Ha megvan szólok!
mi újság van erre ?
Semmiképp nem tudtátok volna rögzíteni, mert állva nem lehet, mivel nem tud megállni..... fekve jött haza zárt futón.
azé, csak felrángattuk volna.....a gyík alákígyózott volna és felcsúszik ahogy kell!
Amúgy szinte jó is, hogy nem sikerült elhoznotok, mivel nem is sikerült volna. Amint láttam motorszállítóval voltatok, de azon nem szállítható mivel 3D-ben mozod az eleje.....
de a váz már idomult....már csak a blokkot kell benne elforgatni és összenyitni 2-3 hengert.......és még pár dolog és SV lesz belőle.....
Mihez közelít teeee?
Még így is sorba vannak a hengerek és 4 van....... nem kócolódott össze az ütközésnél és nem esett le róla 2 henger......
Dehogynem!.........egyszercsak rájössz.........amúgy a géped már közelít....
GSR 600-ban olvashatod, 07.23-tól...... pontosabban nem tudom mikor írtam le
soha nem leszek SV-s
Szia!

Mi történt a gépeddel?(utsó képed) Javítható?Vagy te is SV-s leszel?
10 körül...
én inkább a 10 körülre hegyezném ki a dolgot....
Oké! Alsónémedi MOL kút 10-kor!
De arra megyünk csak nem állnék meg többször ezen a kis távon.....
Ott leszek, de ti nem a 0-ás hídon jöttök át? Csak azért kérdezem, mert Szigetszentmiklósról jövök! Olajat lsz ne felejtsd el berakni!
Ok, akkor Alsónémedi MOL kút 10 körül......
Kormánycsapágy fenn.Mikor toltam jobbra-balra mozgatva fékezésnél és nagy kátyuba belehuppanva kattant és éreztem is a kormányon.
Nem volt rendesen meghúzva a rögzítőanya.
Most ezt sanyi orvosolta.
mi kattogott, mozgott?
Gumizás megvolt.Köszi Sanyi a kormány egy álom volt hazafelé.Nem kattog nem mozog.
Ezzel a gumival újra kéne tanulnom ezt a kanyarodástémát.Mint egy biciklit tekernék úgy billen.Talán a /70 miatt.
Mondhatnám hogy "magától kanyarodik" de nem.Most fosok hogy túldöntöm így katasztrófa a majrécsíkom egyenlőre.Ugyanazzal az érzettel menve.
Értettem! A holnap Kakucsra kilátogatókhoz már csatlakoznék is!