A kék és a piros közt pár apró külömbség van.A fekete bevonat a csúszószáron a legszembetűnőbb.Sv szempontjából nagyon kicsi elhanyagolhatóak és inkább évjáratbeliek,meg talán a beszerzéstől függ legjobban hogy mit raksz rá.
Amúgy ha már streetfighter akkor az "értelmiségi tekintet" nálam a nyerő gyárilag.
Egy erősebb gáz és a hátsó keréken térsz észhez.Látványnak,show motornak elmegy de hogy mindennap ezen kucorogjak melóban.Háááááátttttttt nem hinném.Viszont az eleje kéne.
Hát én tuti h nem járnék így vele. Szerencsére vab egy fényező haverom. Mondjuk én egy Streetfighter építésben gondolkodom szval nekem csak az a lényeg, hogy a váz meg a blokk jó legyen, még a futómű sem olyan fontos, ezért szerintem hülyeség is lenne megvenni drága pénzért egy makulátlan gépet
hát köszi az infókat, ha valaki tud még valamit azt szívesen veszem, ha korrektek lesznek a 650esemmel szemben akkor elmegyek a szerelő barátommal megnézni az tuti, ha meg nincs szétgányolva akkor szólok a fényező havernak , de amúgy szerintem se olyan gáz ez a szín, de vann jobb elképzelésem
Sziasztok lecserélném a 650-es SöVényt! tud valaki valamit erről a gépről? : http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv1000_s_micsoda_ez-3950
702
(kakucsi kémfotó)