Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Néééé máááá!Lecserélte a Marushin-t egy Nakano replikára!
(kakucsi kémfotó)
Dá szép!
Elférne a garázsban...
Nem rosz gép, csak 2 bajom van vele, hogy drága és hogy nem v2
Gyárilag minimal.Bár nem németes.
nekem inkább a németes minimalizmus fekszik
A kék és a piros közt pár apró külömbség van.A fekete bevonat a csúszószáron a legszembetűnőbb.Sv szempontjából nagyon kicsi elhanyagolhatóak és inkább évjáratbeliek,meg talán a beszerzéstől függ legjobban hogy mit raksz rá.
Amúgy ha már streetfighter akkor az "értelmiségi tekintet" nálam a nyerő gyárilag.
Szerintem ez teljesen használható én vmi ilyensire gondolok, mondjuk a másik(kék) elejéven
Ez jobb.
nekem ez nagyon bejön
Egy erősebb gáz és a hátsó keréken térsz észhez.Látványnak,show motornak elmegy de hogy mindennap ezen kucorogjak melóban.Háááááátttttttt nem hinném.Viszont az eleje kéne.
http://www.sportmotor.hu/motor... csak még azért egy farokidom elférne rá szerintem
Nem srteetfighterkedni akarok, csak egy olyan stílusú gépet akarok építeni
Streetfighterkedésre jobb lenne szerintem egy sornégyes.
Hát én tuti h nem járnék így vele. Szerencsére vab egy fényező haverom. Mondjuk én egy Streetfighter építésben gondolkodom szval nekem csak az a lényeg, hogy a váz meg a blokk jó legyen, még a futómű sem olyan fontos, ezért szerintem hülyeség is lenne megvenni drága pénzért egy makulátlan gépet
akár kerülhet a szine miatt is ennyibe.Kinek kell szerinted egy ilyen libafos szinü sv
egyedi az biztos.Érdemes lenne jobban megnézni de ezek a nagyon átépített gépek sokszor rejtenek titkokat...
Hat mindenkepp alaposan meg kell nezni, nem hiszem, hogy csak az elcseszett szin miatt kerul ennyibe...
hát köszi az infókat, ha valaki tud még valamit azt szívesen veszem, ha korrektek lesznek a 650esemmel szemben akkor elmegyek a szerelő barátommal megnézni az tuti, ha meg nincs szétgányolva akkor szólok a fényező havernak , de amúgy szerintem se olyan gáz ez a szín, de vann jobb elképzelésem
megoszlanak a vélemények... pl nekem nem tetszik, de innen senki nem lát bele, meg kell nézni/etni. Nem innen való a volt tulaja, sztem
És ez valami nagyon kókány szar lehet vagy csak a fényezését baszhatták el egy csúszás után?
Hááát! Júlus második fele, de az is lehet, hogy augusztusban fér csak nekem bele!

Szólunk előre bőven!
Nemrég tárgyaltuk, hogy nagy visszatérő itt ott a hirdetések között!
Sziasztok lecserélném a 650-es SöVényt! tud valaki valamit erről a gépről? : http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv1000_s_micsoda_ez-3950
702
mikor mentek következőnek euroringre?
Már miért több?

Ering: 2 óra 6000 este!

Kukucs meg 4000/ nap

2 óránál többet elsőre így se úgy se fogsz menni!

Eringen első körben én is a gyári gumival voltam! De a lényeges javulást már az új gumával értem el!

Na majd megnézzük mit tud a "micsülin!"