Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kakucs? Hát én nem tudom! Semmi felügyelet, és most 4000 vagy 6000 akkor inkább a drágább egy irányított rendszerrel és rázókövön sincs elhelyezve 50 cm-ként autógumi, hogy ha hibázol tuti borulj!
Kakucs.Egy hétfői napos idővel megáldott déllelőtt megfelel.Valamikor a jövő hónapban.Lényeg hogy kevesen legyenek.
E-ring 1 óra: 6.000.-

És ha a sérülés helyére raksz E-ring matricát akkor -10%
A válasz: HATÁROZOTT NEM! Le kell vedd a dobozt és a tatyót!
Nem vagyok egy Turbozombi, de ha pályázáson töröd a fejed szívesen segítek!
Köridő, hahaha .
Nem vagyok én az a tipus. Igazából szeretnék kicsit kanyargászni pályán is. A cél az lenne, hogy valamennyire megismejem a gépet. Nem akarom se szétforgatni, se a legrövidebb féktávot venni, csak nyugodt és biztos körülmények között kipróbálni valamennyire.
apró korrekció: 50-es robogók is körbe fognak motorozni.
ez most nem a lebecsülésed, hanem azt próbálom mondani, hogy nem a géptől függ, hanem a pilótától.

a másikra. igen, aki foglalkozik emberekkel bármilyen szinten, az tudja, hogy az emberek iszonyú buták, és kész. ez van. nem figyelnek, azt sem tudják, hogyan kell figyelni, stb. Most mondjam azt, hogy a majom a főiskolai (!) beiratkozási papírnál az ANYJA NEVE (!) rovatnál a padtársam elmélázott, majd az én papíromat kezdte nézni?! Buták ezek, mint a föld!
Ráhibáztál barátom, e pontosan így van ahogy leirtad, nekem is üzletem van és ez van, + az utakon is. Az a gond hogy az emberek feje tele van, sok a stressz a gond, és elkalandoznak a gondolataik.
+ sajnos egyre töbször eszt agresszió-val vezetik le, és sajnos mi motorosok ennek bizony nagyon megtudjuk inni a levét.
Pályára így beengednek?
Tesztfázisba lépett a vasasproject.Ha összecsuklik itthon tegye ne messze.
Pálya nem ad betétlapot!

Bizonyos esetekben járnak ki a egyes márkakereskedésekből is fotózni, hogy ha pályán mész bukod a garit! De ez csak legenda!

Benne van, hogy belédszáll egy busa, de ha jössz mindent elmondunk, hogy mi a stájsz! Mindig a hátsó oldja meg a kanyarban az előzésnél a dolgokat.
Ha valaki gyorsabb az már rég tudja hol fog elmenni melletted, mire te észreveszed, hogy megérkezett-e mögéd!

De ezekkel a gyári gumikkal ne tedd!
Bár ha nem a köridő a cél ezekkel is ki lehet menni, hogy érezd mik a határai a gépnek! CSAK AJÁNLANI TUDOM! Eringen van kanyarbíró, zászlójelzés.
Ezzel Roadking is így lesz!

Júniusban akarok szervezni egy itteni fórumos E-ringet valamelyik péntek este vagy szombat napközben! Örülnék, ha jönnél!
A pályázósoktól kérdeznék:
Tervezem, hogy ha már "rendes" lesz a motor, elmegyek pályázni. A dolog felelősség része érdekelne:
- Ha én elbaxok valamit, nyilván így jártam.
- Casco vajon fizet-e pályán?
- Illetve mivan, ha hátulról belémszáll a Hayabusa. Vagy lehetne akár Béka is.
Kötelező gondolom a pályán nem játszik.
Nem tudom húzni, bejáratós.
Még a "szintlépésig" hiányzik 50km, a következő szintlépésig meg 850km.
Szerintem kevés.85-92 körül a normális.Nem húzod neki.93 nál a termosztát kapcsol 100 körül a venti.
Bár lehet tévedek.
Úgy néz ki most hogy tudok menni de csak hétfőn este derül ki hogy tényleg így egyenlőre nem írom fel magam.
Valaki egy rövid visegrádos kört most?
Nem vagyok pszichológus, se orvos, de itt szerintem nem erről van szó.
Nekünk van egy boltunk és a vevők (akik ugye "átlagos" emberek) egy igen nagy része egyszerűen figyelmetlen. Odáig se jut el, hogy elolvasson, körülnézzen, megondolja, mérlegelje. Sokszor azt sem tudja, hogy MIT AKAR (ez nem vicc!). Felhív telefonon és elkezdi mondani, hogy "Ez meg ez vagyok van egy ilyen készülékem". Jó, de mit akarsz ember?. "Van ez a gépem a havernak meg egy másik". De mit akarsz, könyörgöm? . És ezt naponta eljátszuk többször és 10 percet telefonálunk, mire egyátalán kinyögi, hogy mit szeretne. És ez nem egyedi eset.
Úgy vélem, hogy az úton is ez van. Egyszerűen nem figyel, végig se gondolja, azt se tudja, hogy mit akar! Nem azért csinálja, mert egy rohadék, hanem egyszerűen nem jut el már odáig sem, hogy "én itt vagyok, azok ott vannak és én azt akarom hogy...". Látja, hogy jössz, de egyszerűen nem tudja mi történik körülötte és ami a legrosszabb, hogy teljesen kiszámíthatatlan, mert ő maga sem tudja, hogy mit akar csinálni.
Jó cikk volt, suberbike magazinban volt pár hónapja.
Szerintem normális.
ha igazán meleg lesz felmegy 120-ig is.
ha jól tudom 140körül kezd gáz lenni,ezért kell bele speci hűtőfolyadék.
de majd a NAGYOK megmondják a tutit.
Az normális, hogy 75 fok körül van a hűtővizem?
Kivéve ha megállok vagy városban megyek, mert akkor felmegy akár 100-ig is.
Megemlékezés és figyelem felkeltő néma demonstráció a mai közlekedési morál megváltoztatásának érdekében:
Jövő hét kedd 19.00 Érd Vadlúd utca-Zámori út kereszteződése
Találkozó: ugyanott 18.50
Köszi a részvételt!
1. Henti
2.Gekko
3.?
4.?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.?
Ez a kedd nekem nagyon necces. Egy héttel később tökéletes lenne, de ha sikerül megoldanom és nem lesz eső akkor ott leszek. 50-50%
Tudud Zsé! Ezért spanolunk veled! A jókedv alap, ha fent vagy mi meg majd motorozunk!
azt a "végdobot" figyelted? :):)