Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Győr most kicsit bizonytalan lett.
Szóval inkább nemet mondok, mint igent.
Jössz akkor hétvégén? Vagy mész Győrbe? Kell kiséret? A srácokkal úgyis túráznánk egyet!
A B-kingben is van ám 6. fokozat Zsé!
Ezt nyilvánosan nem lehet leírni.....,de mentős ismerős mondott pár csúnya dolgot....
Egyébként az meg mi a f...., hogy Magyarország egyik legnagyobb (15.) városában 40 percet kell mentőre várni? Ennyi erővel minek jön, bakker...
Én is osztom, hogy alapvetően nem teljesítmény függvénye az élmény.
Én például full béna vagyok, szerintem ha a gépem 30%-át kihasználom, sokat mondok, mégis élvezem. Akkor is ha nyílegyenes alföldi az út, meg akkor is ha szerpentinen megyek és mindenki elhúz mellettem.
na jó, de Neked pl az alapból elég gyenge, szóval minimum rá a kompresszor. :-)
Áruló
akkor inkább B-king
na de Májki...Biztos bent felejtette a kéziféket
Szerintem az SV kényelmesebb, bár szokták mondani, hogy az utasülés kényelmessége a szerelemmel egyenes arányban csökken

Már többször leírtam. Nekem utassal is 140-150 az utazósebességem német autópályán.
És a 31 motoros 577 túránkon is remekül tartottam a tempót tök utolsóként indulva (amíg a közelgő éhhalál réme ki nem állított egy kúthoz.) Persze ott nem bajusztépkedős sportmotorosok voltak, de így is a sebességhatárok...khm.

Emellett viszont azt sem felejtem el, amikor Sanyibá az M800-as Intruderrel, utassal körbemotorozott, amikor én egyedül voltam....
Hozzáteszem, én a 125-ös Apriliámmal is élveztem utassal bő 2 évig, és igazából azért cseréltem nagyobbra meg újabbra, hogy tuti megbízható legyen, bár addig azzal se volt gond, igaz akkor még 2 év alatt mentem annyit, mint most fél év alatt :)
Mindenesetre szerintem a motorozás élvezet nem a motor erején múlik, hanem azon, hogy a pilóta tudja e élvezni az adott motort.
Nekem nem, de persze van akinek kevés, vagy legalábbis úgy érzi :)
Nyilván jobb utassal egy 100LE körüli moci.
sebességhatárok betartására és még egy paraszthajszálnyira tökéletes.A kocsim 8 pacival erősebb és 800 KG val nehezebb mégis elég fürge.Így nemigen találom kurvaszarnak.De tényleg pilótafüggő.
Majd kiderül lesúlyozva milyen.
Felhasználó függő!
Most biztos meg fog kövezni a nép. De az SV (legalábbis az enyém) 2 személlyel kurva szar. Olyan 100-ig elmegy onnantól nagyon energiahiányos. De nyilván aki elment vele 100E km-t az nem így látja
Nagyon egyszerű.Van 2 lehetőségem.Vagy egy B-kinget vállalok át vagy egy SV-t.Nekem a fő szempont,hogy 2 személlyel mehessek túrázni,de a barátoknak ne mindig rám kelljen várni.A fentartás vs élmény sem elhanyagolható.
Mindenkepp elfogadhatatlan.
Nem tudom, h több esélye lett volna egy gyorsabb orvosi beavatkozásnál, de ezt a 40 percet nem tudom elfogadni
Hát ez nokomment :(
Hugomnak egy honapja volt motorbalesete...a helikopter beert vele a korhazba mire a rendorok kiertek...mento el sem indult mert nem volt.
Szerencsere aznap reggel oldottak fel a legterzarat a hamu miatt igy idoben orvoshoz kerulhetett.
Mennyi rosszindulatu hozzaszolas basszus...
Sanyi hozzaszolasa remelem rendet tesz....
Helló kábbolyok
Nagyon megrázott amit ma Sanya mesélt -on, egyszerűen nem térek magamhoz, sokkolnak a történtek!
Én a srácot személyesen ismertem, pénteken ő hozzott haza Sanyitól!
Egyszerűen nem tudom elfogadni,h 40 percet kellett várni a mentőkre!
T Úraim, ha az okának megnevezhető a személye, pusztán annyit üzenek, h 1 órán keresztül arra gondoljon, h Ő tartja kezében valamelyik szerettét, és mégis olyan messze van tőle, h már soha nem éri el! Ezzel az érzéssel éljen tovább sokáig, hamar bele őrül!

Dávidka, nyugodj békében
Csak az hal meg akit elfelejtenek, örökké emlékszem majd rád!
Acsaládnak részvétem, sok erőt a tragédia feldolgozásához!
Hát ez nem nyert, találgass még :)