Ha gyakran pályázol és nem 2.50 körül mész a Hungaroringen, akkor lehet jobb az SC, mert ilyenkor az SA is hasonlóan gyorsan kopik, viszont az SC jobb pályán.
De tudok mindkettőt :)
Hétköznap ha normális idő van többnyire motorral járok. és havonta néhányszor járok ki kakucsra meg jó esetben havinta 1szer 1szer hungaroringre vagy euroringre.
2 év alatt 17ezret mentem a motorral összesen.
Kérdés:
A héten kicsit fel szeretném újítani a fékem.
Full gyári minden, és volt hogy Hringen kevésnek bizonyult, épphogy csak be tudtam venni a kanyart, pedig nem vagyok egy szélvész.
Vagy cserélek fém fékcsövekre, ami xbikenál 25 körül van
ehhez jön a folyadék csere amivel gondban vagyok hogy milyen lenne megfelelő utcára és havi 1-3 pályázáshoz (Kakucs, Euro, Hring)
Vagy nem cserélek fékcsöveket csak folyadékot és fékbetéteket Brembora. Itt a kérdés hogy nekem SA vagy SC kell-e?
az olajat el kell szívja a légszűrő textil (vagy mi) rétege elvileg.
Ahoz,hogy túl olajozzam szerintem nagyon-nagyon meg kellene fújni...az meg látszik úgyis.Mikor Sanyi beszerelte nem sajnálta róla a cuccot.
Sanya! Ugye a légszűrő mindkét felét befujjam az olajjal ,és hagyjam 10 percet álni visszarakás elött?Valami ilyesmit ír a leírás.
Ja meg hogy ne olajozzam túl....de miért is ne olajozzam túl?
nem voltam még hasonlón,de nem is szeretnék lenni ilyen megemlékezésen.
tényleg szívszorító volt!
és nagyon remélem elértünk valamit a dologgal,és minimum raknak már oda egy körforgalmat,hogy többen ne vesszék feleslegesen ott az életüket.
Vidámabb téma.Valamikor jobb időben kéne felszórni has idomot.Ha kitekerem a két deklicsavart a rögzítőfülek miatt akkor nem fog az olaj folyni?
Csak kiteker,berak,visszateker.Ezért nem kéne ledobnom az olajat de ha utána mindíg szivárogni fog akkor inkább lekapom egyben és tömítem ujra.
Úgy gondolom, h akik ottvoltak, mind őszintén éreztek
De sokan maradtak otthon, vagy azért, metr nem értesültek a megemlékezésről, vagy mert más, családi, v munkshelyi akadályokba ütközött a részvétel! Szívszorító volt ott lenni és látni ennyi embert! Én is köszönöm mindenkinek aki eljött a mocskos időjárást figyelmen kívül hagyva, példás, ahogy együttérzésüket tolmácsolták ezúton a család felé!
Csak remélni tudom, h ilyen öszejövetelen most voltam utoljára
Nagyon köszönjük Mindenkinek aki megtisztelt a jelenlétével a mewgemlékezésen! A szülők nagyon köszönik Hentinek a szervezést......meghatotta Őket, hogy ennyien gondoltak a fiúkra.
Ill vannak-e raktáron vagy várni kell?
Folyadéknak milyet javasolsz?