Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már harakirit követtem volna el magamon ha a nagy fetrengőműsort idomossal apszolválom.(anyagilag az a kis tenyérnyi plasztik a lámpánál 20 perc alatt újra lett festve)Na de az a gedva fejidom és a tartó vááááá KB 80e lett volna és csak balfasz voltam.
Így a csupasz a favorit légellenállás ide vagy oda.
Amúgyis bazz az az idom ami mögé én el tudnék bujni az egy ikaruszról gyönne le akkor meg nemmindegy.
Csupaszon szíp az élet.
Az én álmom egy fejidomos darázs de még kezdö vagyok ezért is kértem a segitségeteket.
Véged lesz!
Vállald be! Küzdj velük!

Fúúú mit fogok itt kapni, ha átülök egy idomos gépre? jujujuuuuj
jo lene de mint modtam nyár vége felé.he he de szerintem anyi pénzem nem hiszem hogy lesz
Meg attól, ha a cserebogár rajba érsz. Az S-esen van hova bújni.
Hitel átvállalással viheted is!

Ja meg egy kis önrész!
nem jól fogalmnaztam!Bocsánat.Tetszenek a csupaszok is ,de a nem csupaszok jobban
he he igy igaz csupaszan csak a csajok jok de nekem igazán mindegy. Egyenlöre met sok pénzem nincsen rá . Már nagyon közel van a motor vásárlás talán nyár vége felé meg lesz de nem tudom mejik mire képes segitsetek légyszi
Bud!Nekem nem tetszenek a csupaszok de a tiédet bármikor elfogadnám cimbi!
Légellenállás? Attól érzed, h mész!
csupaszan csak a csajok jók
nah most nekem kongattak
Ezt cáfolnám!
De csak akkor ha azt akarod hogy a légellenállásod egy konyha kredencel legyen 1enlő
Mind a kettő jó!
De a csupasz a tuti!
Sajnálom
Sziasztok lene egy kédésem ki mire szavaz az öregeb vagy az uj suzuki sv 650s. Néztem mind a ketöt a 2000-2003.mast- is és nem tudom meik mien megbizhato meg isenek ha valaki tud nekem segiteni azt meg köszönöm.
Ebben az a szörnyű, hogy ennyi idősen - véleményem szerint - életének legszebb éveit sem élhette meg: az egyetem, fősuli, bulik, lányok, közös sörözések, előadás helyett kocsma, végtelen nyarak, punnyadás a Balatonban, külföldre utazás a haverokkal, a "majd valahogy hazamegyek" éjszakák... Nekem ez a korszak 20-25 között volt. Sajnos már csak volt. Vagy szerencsére, hogy volt?
Jesszus! Sajnálom!
RIP
Sziasztok!

Lakás vásárlás miatt sajnos el kell adnom szeretett gépemet.Ha valakit érdekel:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv-3875629

Az ár alkuképes.
Áll.Alkarész,idő,pénzhiány.
ez szörnyű. sajnálom.