Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infókat! Ha nem lenne SV-m már ülnék is rajta!
Tökinek van egy eladó, alig volt használva, talán ha 2x. Sanyinak is ilyen van ha jól rémlik. Olcsón odaadja. Keresd meg a médián.
Óvodába,nem iskolába!
tudjátok mi az egyetlen baj a kopasz puncival?Hogy utána iskolába kell vinni

Én tuti raknék az ilyen motodetájl nyeregtáska alá szivacsot.Mondjuk egy 2-3centis már mondjuk megóvná az idomot a bajtól
Jó estét:) elnézést ez nem ide való de ezen a linken :http://www.mobiltelo.hu/29643 regisztáljatok napi akár 7 sms is! előre is köszönöm aki regisztrált
Nekem Oxford táskaszettem van (Mondhatni a táskák Rolls Royce-a) annak olyan a belső fala, hogy nem bántja a festést, de adnak hozzá alátétet is. Plusz én még raktam rá fóliát. Baromi ronda lett, ahogy kezd leválni de véd )
(Mondjuk az én viharos túlélő túráimhoz ez kell....)
Amúgy meg nagy az udvar.Ha nincs emelő akkor tologatós-fujós a lánckenés.Ha meg kereket kell cserélni hátul van egy 1,5 tonnás balkcancar targoncám és 8db csomagrögzítő gurtnim.
Na az biztos!
Kukacos matrica olcsóbb.
Középsztendert lehet kapni az SV-hez.
Svmedián egy srác asszem folkmusic tett fel a tank két oldalára ilyen busz padló szerű cuccot azt lehet fel lehet oda tenni.
Vagy az átlátszó fóliázás dekorosnál.
Igazából valami "vastag", dombornyomott szivacsos cucc kellene, mint egy tankpad vagy mint egy snowboardon a csúszásgátló. A matricával az a baj, hogy túl hamar ledörzsölődik, tehát több réteg kellene.
Egy tankpad darab viszont kemény, egy ilyen csúszásgátló franc pedig szivacsos és vastag.
Esetleg a kukac ami kirágta magát.
Rakj mindkét oldalra world peace vagy smile matricát és csókolom.Vagy halas,búváros,pisilő fiúsat.
Vagy új utas
Ezzel a festék dologgal úgy vagyok, hogy valószínűleg csak most zavar, amíg új a gép. Idővel... dehát tudjátok. Fel sem tűnik majd 1-1 plusz karcolás.

Viszont jobb megoldás híján egyelőre a ledörzsölt részt kicsit lecsiszolgattam és üvegszál erősítésű ragasztóval leragasztottam. Elég gány lett sajnos, de nincs jobb ötletem. Átlátszó fóliából 3 réteg felment és 100 km alatt ledörzsölődött.
Talán egy új csizma.
Elfér.Láb is,meg minden.Bár festék nem csak a csücsökben távozik tőle.
És hát most próbálgatom a sajátomon de felszíjazásnak megvan a módja.Csak nem találom.
De nem adom fel.Igaz nekem más a lányzó fekvése.Nagyobb a szett és saját gyártmányú idomtól távoltartó cucc is van hozzá.Ja és télen olcsóbb a lajosban a táskaszett így egy 20e volt a 3 db os.
Tapasztalatom nincs, én is néztem, próbáltam, de nekem nem volt jó, mert. Rá kell próbálni!
Tudja affene.3-ason kerepesen láttam.És hát bud akar ilyen műanyagszörnyet hát lekaptam.Ott a szám lehet vele alkudozni.Nekem csak az eleje kéne komplettben.
A segítségeteket kérném.

Vennék oldaltáskát, itt van hozzá egy link:
http://kelomotor.hu/nyeregtask...
A moto detail 618-as kicsit kisebb és nekem jobban is tetszik, de a 339-re most kaptam egy igen jó ajánlatot. A kérdés az, hogy ezek felmennek-e az SV-re. Esetleg valakinek tapasztalat? Elfér az index/kipufogó/utas lába kombótól?

Köszi!
Szó, mi szó, nem csúnya. Az a kerék zár ajándék, vagy külön meg kell venned?
Kis csábítás:
Pedig érik! Jáááájájájájájáj
Asszem kiszekírozlak még a téridőkontíniumból is.