Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
Biztos lemerült. Nekem tavaly tett úgy mintha, de csak a sarukról kellett lakparni/csiszolni a koszt.

(Egyébként ha van gyári szerszámkészleted, abban benne van minden ami kell ...
4-es imbusz a két takaróműanyag levételéhez,6-os imbusz az ülés két csavarjához és 10-es dugókulcs vagy nagyobb csillagcsavarhúzó az akksi saruinak levételéhez.Meg némi kézügyesség.
Sziasztok!
Lemerült az akksim és nem vagyok szerszám illetve gépkönyv közelben.
Meg tudja valaki kapásból mondani, hogy milyen szerszám kell ahhoz hogy egy 650-esból kiszedjem az akksit?
Köszi
Mint már mondtam nem bonyolult csak annak látszik.
Ez gondolom alapvetően nagy sebességnél és "éles" helyzetben következik be...
Hát ha nagyon szitál akkor csúszni, szikrázni. Ha csak úgy mint amikor nekem akkor lélekjelenlét és megfogni! Ez akkor pillanatok alat dől el ösztönösen! Nem tudok rá receptet!

Általában kicsit lassítok, visszaveszek, de még eddig megfogtam. Ha nagyon szitál akkor mondom, nincs mit tenni! Ezt akarom elkerülni és ezért kell a kormányteló! Csak még a csupasz SV-n is elég bonyolult lesz felszerelni!
Imádkozni.
Bár én inkább csak csendesen be......nék.
Ilyenkor amúgy mit kell csinálni, hogy kihozd belőle?
Akkor nincs gáz alúlra az idomtartó bekötési pontjára köll egy közdarab bilincset meg lehet hozzá rendelni és elfér a lámpa alatt.
Állítható!
Ha állítható a keménysége akkor mehet.
Na olyan nem vót még.
Én nyögdíjasban nyomom a kanyart.Elején lefékezek,bekanyarodok majd ha látom hova megyek kigyorsítok pianóban.Így passz.Nameg van elég súly az elején.
Szerintetek?

Kormányteló
Szitált már be neked? Elég flash tud lenni az érzés amikor kanyarba kigyorsítasz elkönnyül az eleje és csapkod mint a ventilátorba csapott fos!
Minek?
Amúgy az pikk-pakk megvan.
Most a következő projekt a kormányteló!
Elejét komplett kérdeztem a sugótól egy hete.200k tokkal vonóval.Így lenne egy elöl hátul gixxered középen sv töltelékkel 250e ből munkadíjjal szerintem.
Ott a polcon a cucc.Szíp fehér.Bár neked ugyanaz van benn.

KB egy 20-22e ből benn van.Meg kell egy jó órát gályázni vele.Nem nagy durranás.
neeee! Inkább a hátsó futómívedet pattintsd át!
Csináljak rá csomagtartót?
Nem! Ma motorral jöttem, és júúúj tud ez még nem kell a gixxi, csak kell egy kicsit extrázni rajta!
Üjjé gixxerre.
Én is találtam olcsón egyet és ez "indította el" a gondolatmenetet, ezért kérdeztem, hogy felmegy-e.
A nagyobbik 20ezres táskát 10-ért hozzák nekem újonnan. Srác megvette, nem használta, mert van műanyag doboza (is).