4-es imbusz a két takaróműanyag levételéhez,6-os imbusz az ülés két csavarjához és 10-es dugókulcs vagy nagyobb csillagcsavarhúzó az akksi saruinak levételéhez.Meg némi kézügyesség.
Sziasztok!
Lemerült az akksim és nem vagyok szerszám illetve gépkönyv közelben.
Meg tudja valaki kapásból mondani, hogy milyen szerszám kell ahhoz hogy egy 650-esból kiszedjem az akksit?
Köszi
Hát ha nagyon szitál akkor csúszni, szikrázni. Ha csak úgy mint amikor nekem akkor lélekjelenlét és megfogni! Ez akkor pillanatok alat dől el ösztönösen! Nem tudok rá receptet!
Általában kicsit lassítok, visszaveszek, de még eddig megfogtam. Ha nagyon szitál akkor mondom, nincs mit tenni! Ezt akarom elkerülni és ezért kell a kormányteló! Csak még a csupasz SV-n is elég bonyolult lesz felszerelni!
Na olyan nem vót még.
Én nyögdíjasban nyomom a kanyart.Elején lefékezek,bekanyarodok majd ha látom hova megyek kigyorsítok pianóban.Így passz.Nameg van elég súly az elején.
Én is találtam olcsón egyet és ez "indította el" a gondolatmenetet, ezért kérdeztem, hogy felmegy-e.
A nagyobbik 20ezres táskát 10-ért hozzák nekem újonnan. Srác megvette, nem használta, mert van műanyag doboza (is).
Gixi teló?