Én azt mondom, hogy lehetne akár a helyszínen egy bejelentett békés demonstráció is. Mondjuk mécsesgyújtással. Én nagyon ritkán ülök fel a motorra, mert a kocsiból is nap mint nap látom, hogy autós társaim mennyire nem értik ezt a szitut ( motor- auto ).
Egy statisztika szerint a motorosnak 18x akkora az esélye arra, hogy meghal mint egy autósnak. És nem azért mert 18x hülyébb...
Egyszerűen csak a jellegéből adódóan. Ez kéne hogy tudatosuljon mind az autósokban, mind a motorosokban, amikor közlekednek.
Ezt csak autóban ülve nem lehet megérteni, csak max elfogadni.
Nem vigasz!
Sajnos nem lesz többé köztünk Danika, ha a bölcs szólhat belőllem, akkor azt mondom:
Minden " nagy ember " eltávozása után létrehoznak egydíjjat, egy szokást, egy bármit ami az elhunytnak emléket állít, h soha ne feledjék!
Javaslatom, h mi is így tegyünk! Hozzuk létre a Danika módszert!
Amikor beröffen a vas, felöltöztünk, rajtunk a ruha, cicrárak felhúzva, sisak becsatol, naabban a pillanatban mindenki erre a tragédiára émlékezvén vessen egy Keresztet, h a korán elhunyt társunk minnyájunkra vigyázzon fentről! Találjunk egy napot /jelen esetben javaslom a jövő hét keddet 19.00-kor/ látogassok meg a helyszint , mécsest gyujtva az emlékezés szinbólumaként a helyszinen élő láncot alkotva emlékezzünk a srácra, és ezt a tragédia évfordulóján mindig degyük meg!
Ma ez jutott eszembe, komolyan nem tudok másra gondolni, csak szegény Danira, annyira sajnálom, egyszerüen hihetetlen!
Várom a reakciókat!
Béka vs. Sövö relációban van 100 paci.Karbis vs. inyektoros közt nincs.De nem hinném hogy nagy különbség lenne sebességben.Bár ezt a mennyi a vége dolgot kalap .....nak tartom.Nemmindeggy?
Jóval többet tud a sebességkorlátozásoknál.Irtó sokat lehet rá fizetni.
Most lehet esedékes is lesz.Szerintem csináltak fotót az új nulláson rólam.1 hónap és kiderül.
Persze.Tegnap beszélgettünk is.Ő teázott én forró csokit ittam.
(gyenge humor vót ne vedd fel)
Amúgy létezik személykocsikra és tehergépekre de hogy jó e motorkerékpárba azt passz.Biztos ha van a katalógusukban tipusra való.
sziasztok! én Dollár barátnője vagyok! ugye nekünk van sv is meg béka is!az sv kettőnkkel a békához képest lagymatagabb! kényelem szempontjából(én mint utas) azt mondom az sv sokkal kényelmesebb mint a béka!viszont a béka kettőnkkel sokkal jobban megy! kapaszkodni én pl.egyiken sem szoktam(csak ha nagyon gyorsan megyünk akkor) mondjuk a békán nem is érem el a tankot, ilyenkor a páromról tépem le a kabátot! üdv: Dorka
Majd a boncolásnál talán megmondják, de látható sérülés egy felkar és kulccsonttörés amivel eltalálta az oszlopot és gyakorlatilag fuldoklott......gondolom pár borda is eltörhetett.....ha nincs a tábla gurul párat a fűben és feláll....mikor a kiérkező orvos a hátára fordította akkor állt le a légzés.......de az Orsi már hamarabb ott volt és mikor puszilgatta attól kicsit megnyugodott...
Nem szeretném tovább terhelni a topicot.......ami megtörtént megtörtént........majd ha van valami konkrét azt úgyis felírom.....mindenesetre azért legalább hozzák ki az öreget hibásnak bár nem akarom, hogy börtönbe kerüljön.....mopndjuk eszébe sem volt odamenni és segíteni a fiún, csak a maga mentegetésével volt elfoglalva mondván, hogy gyorsan hajtot a motoros.....sajnos ez ma már közhely lett és a rendőrök is így kezelik az ilyen eseteket.....Zsé baleseténél is alapból azzal kezdték, hogy gyorsan indult a lámpától és 50-50, hogy ki a hibás így ők el is mennének......még jó, hopgy ott voltunk és így legalább nem ez lett....
Úh tsanyi, elolvastam amit írtál és ez nagyon kemény lehetett. Valaki a barátai és szerettei mellett 40 perc küszködéssel távozik... Ez nagyon kemény lehetett emberileg.
De legalább úgy mehetett el, hogy a szerettei kezét foghatta...
Továbbra sem értem, hogy a mentők mit csináltak 40 percig. Szerintem én szétvertem volna a lovaskocsit dühömben.
Ezt most írtam oda:
Újabb hír.....a lehetséges eltusolásról......van egy térfigyelő kamera a kereszteződésben és a balesetet okozó kicsis rokona a tanúkat és a rendőröket azzal győzködte, hogy az majd mindent megmutat amire a tanúk jó része el is ment.......na a kameráról kiderült, hogy véletlenül nem arra nézett......amúgy akkor a tanúk elmondták, hogy mintha neki is ment volna a lovaskocsinak amit az is feltételezhet, hogy féknyom csak addig volt ahol összeütközhettek mert a jobb válla kicsit sérült volt és a ló feje vagy a kocsi rúdja ha ott megütötte nem tudta tovább húzni a féket és irányítani a motort ezért mehetett nyílegyenesen fék nélkül tovább az árok felé és a kis sebesség ellenére viszonylag erősen ütközött a táblával amit úgy tűnik, hogy tényleg szabálytalanul helyeztek ki pár éve......
Egy statisztika szerint a motorosnak 18x akkora az esélye arra, hogy meghal mint egy autósnak. És nem azért mert 18x hülyébb...
Egyszerűen csak a jellegéből adódóan. Ez kéne hogy tudatosuljon mind az autósokban, mind a motorosokban, amikor közlekednek.
Ezt csak autóban ülve nem lehet megérteni, csak max elfogadni.