Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli32 duplapufóval mizu?rég voltam már fent a fórumon
Igen....nagyon jószívű, segítőkész és csendes srác volt......lám, ismertétek is páran ha csak látásból is...majd ha lenyugszom leírom mi történt.....van tanulság bőven....
Oszinte reszvetem Sajnalom...
O volt az, aki mikor voltam nalad egy mikrobusszal jott es kertunk tole kabelkotegelot is?
Igen Őt......tegnap Fr-rel beszélgettek még a kapunk előtt, átjött megmutatni az új fényezést....
Részvétem!
őszinte részvétem!
ha jól gondolom öt láttam nálatok múltkor Orsival egy krossz motorral.
19 év....ennyi adatott meg Neki.....
Részvétem!
Ott a pont! De ki ír ilyen programot?
nem tudom, hogy írjam.....DÁVID....19 éves.....volt........Orsim barátja és az enyém is.....tegnap fényezte le a motorját és este még 1-2 órát beszélgettünk és ugrattuk egymást........nem él......2 órája kijött elé érden egy lovaskocsi mikor Orsimhoz jött át.......nagyon jó gyerek volt......nagyon szerettük!
Kicsi a szoba.

Most én rendeltem többet vagy ti?
Vissza attól függ.
Végülis ráér ,Csak úgy baxtatlak ,unalomból.Viszont eggyel több szekrényünk van ,visszaveszed?
Salátával vazze.Most fogytam.Kéretik nem baxogatni.Asztal gyön.Lehet gyalog de gyön.
Aztán meg mehetsz bőrnadrágot szabatni!
Van asztalom?
Pedig fincsi vele a rántottcsirke.
Én már többször leírtam, hogy mi jött le a motorból egy ActEvo-s eset után, és nem csak nekem, még egy másik barátomnak is, tehát nem egyedi az eset.
De többször nem írom le, mert már ku**ára unalmas.
Mindig előkerül valami okos ember, aki ezt vagy azt tud ócsóé, aztán kérdezi hogy jó e meg stbstb...
Most mit vár ilyenkor valaki? Igen az jó tedd bele, nem kamu, ennyiért lehet előállítani minőségi olajat úgy, hogy azóta 10 ember/cég ráteszi a hasznát...
Hát nem, de ez van, igazából megkérdezni felesleges, mert ha valaki utánagondol, tudja a választ.
Azt is ezerszer leírtuk, mik váltak be, miket hamisítanak, mik trágyák.
MOL Botondot? :)
Most volt itt egy srác ,a szervízben 20W-50 es olajat raktak neki a motorba valszeg ásványit ,mert ugye ez csak egy V motor.Panaszkodott hogy zajos a motorja ,és 400 km alatt a minimumra kajolta .Na ilyen motorba nem szeretnék belefutni mint vevő!
Aaa azt hallottam az se jo . Csak a venusz
Ha nem mesziről jössz akkor én nem utalgatnék.Ha odamész van hely befizetsz oszt csók ,ha utalod és szar idő van akkor meg ugrik a lóvé.
Floriolt próbáltad?
Occcó.Pici pénz.
Sziasztok,nem tudja valaki hogy lehet,a Mersz 05-28 esti motorozásra bejutni? regisztráltam magam,pénzt hova kell utalni stb........
Nekem meg mióta Valvoline van benne, mintha jobban ragadna a váltó 1-N ben. De ugyanúgy megy, mint amikor Motulvolt előtte meg fogalmam sincs mi.... Sőt legutóbb nem ellenőriztem rendesen és hiányzott belőle egy kevés. Akkor is ugyanúgy ment. Lehet, hogy nem is kell bele olaj