De jó lenne, de sajnos most nincs a nagykerben. Eddig is ezt használtam a GS-be. De amúgy igaz, nem fogok 3000Ft-on baxakodni. Csinálja vele a szervíz, amit kell. Majd ha lejár a gari, spórolok.
Amúgy a kereskedő is mondta, hogyha olaj hibájára vezethető vissza egy későbbi baj, akkor ugrik a gari ha te viszed az olajat. Nincsenek illúzióim, hogyha beáll egy csapágy vagy megszorul a dugó egyből rá fogják vágni, hogy "hát rossz volt a kenés, bocsi".
Nem.De mindenki azt tesz bele amit akar,szeret,tanácsolják a haverok,olvas neten,füstjelekkel a bantuk mondják,tud okosba szaré-hugyé stb.
Lényeg hogy a gépkönyvi szabványnál ne legyen rosszabb a minősége és motorkerékpár olaj legyen.Ergo 10w40 es félszint doszt mindegy milyen a cucc.Jobb lehet mint ahogy roadking mondja.
Garanciás motornál én nem szórakoznék vele. Valami baja lesz, utána meg azt mondják, hogy az olaj miatt ment tönkre és utólag sokba kerülhet... 3-4000 Ft-on alkudozol, ami szerintem nem akkora tétel, hogy megérje kockáztatni.
előzőleg nekem is repsol volt benne, semmi gondom nem volt. igaz, úgy vezetek, mint jegember: nem pályázok, nem forgatom tiltásig, nem egykerekezek, stb. De az is igaz, hogy olajon nem spórolunk. Nem az ár szerint kell választani, hanem h mi a jó. Én már ott tartok, h nem vacakolok magamnak, elviszem Sanyihoz, és majd ő tudja. Persze ha garis motorom lenne, és el kellene vinnem a lenyúlós átverős hivatalos szervizbe, nem tudom, mit csinálnék. Na persze ez a veszély nem fenyeget :)
Ja a Győri Reál, akiknek ezúton is köszönöet a sok erőfeszítésért (nagyon rendesnek ismertem meg őket) a következőt mondta:
Szűrő: 3800 Ft
Olaj: 9200 Ft
Munkadíj: 7000 Ft
---------------------
20000 Ft
Azt mondták odaviszem, elnyalok egy fagyit, addig megcsinálják
1400Ft. Olajshopon 2200Ft.
Ha nem viszek olajat 3200-ért raknak bele 10W40 Motul félszintetikusat (nem tudom mit). Ezt amúgy 2500-ért lehet venni olajshopon.
Amúgy a kereskedő is mondta, hogyha olaj hibájára vezethető vissza egy későbbi baj, akkor ugrik a gari ha te viszed az olajat. Nincsenek illúzióim, hogyha beáll egy csapágy vagy megszorul a dugó egyből rá fogják vágni, hogy "hát rossz volt a kenés, bocsi".
Lényeg hogy a gépkönyvi szabványnál ne legyen rosszabb a minősége és motorkerékpár olaj legyen.Ergo 10w40 es félszint doszt mindegy milyen a cucc.Jobb lehet mint ahogy roadking mondja.
Ami kérdés, hogy baj lehet-e abból, hogy ez szintetikus.
Szűrő: 3800 Ft
Olaj: 9200 Ft
Munkadíj: 7000 Ft
---------------------
20000 Ft
Azt mondták odaviszem, elnyalok egy fagyit, addig megcsinálják
Ha nem viszek olajat 3200-ért raknak bele 10W40 Motul félszintetikusat (nem tudom mit). Ezt amúgy 2500-ért lehet venni olajshopon.