Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En mentem vele 12 ezret, nem volt semmi baj vele. Most Motul van, azzal is megy
Svmedián vannak páran akiknek negatív a tapasztalatuk mióta átvette valamelyik nagykutya olajcég a castrolt.
Pecsétet csinálok krumpliból.A gond hogy nem tom hova pecsételjek.A homlokomra?
Nem tudom én nem tennék bele Csatrollt! Szóbeszéd, de lehet az actevo kula! Meg drága is!
Mi kerülne? A Lehúzás! Meg a pecsét a füzetkébe!
Ürge-Csomi! Ez kajak egy tesztprogram!
Miért nem jó az Act-evo?Egy időben az volt a sláger olaj,most meg sokan leszólják.Mi a baj vele?
Mondjuk a szűrőn nem tom mi ker annyiba a HF138-ast 1500 körül vettem.
De jó lenne, de sajnos most nincs a nagykerben. Eddig is ezt használtam a GS-be. De amúgy igaz, nem fogok 3000Ft-on baxakodni. Csinálja vele a szervíz, amit kell. Majd ha lejár a gari, spórolok.
Amúgy a kereskedő is mondta, hogyha olaj hibájára vezethető vissza egy későbbi baj, akkor ugrik a gari ha te viszed az olajat. Nincsenek illúzióim, hogyha beáll egy csapágy vagy megszorul a dugó egyből rá fogják vágni, hogy "hát rossz volt a kenés, bocsi".
Nem.De mindenki azt tesz bele amit akar,szeret,tanácsolják a haverok,olvas neten,füstjelekkel a bantuk mondják,tud okosba szaré-hugyé stb.
Lényeg hogy a gépkönyvi szabványnál ne legyen rosszabb a minősége és motorkerékpár olaj legyen.Ergo 10w40 es félszint doszt mindegy milyen a cucc.Jobb lehet mint ahogy roadking mondja.
Hagyd. 2 forintért sokan eladják az anyjukat is. Pláne ha motorosok...
Garanciás motornál én nem szórakoznék vele. Valami baja lesz, utána meg azt mondják, hogy az olaj miatt ment tönkre és utólag sokba kerülhet... 3-4000 Ft-on alkudozol, ami szerintem nem akkora tétel, hogy megérje kockáztatni.
Castrol Act-evo nem jó?
én sosem értettem ezt.Szereted a motorod?Nem adnál akkor meg neki bármit?Számít egy több milliós tételnél párszáz forint difi?
Nem baj ,jobb lehet , rosszabb nem!Ja, és motoros olaj legyen.
ÉN KAPOM ENNYIÉRT, a kisker ára 2200 Ft/liter. A Motul, amit ti említettetek 2300-2600Ft, kiszereléstől függően.

Ami kérdés, hogy baj lehet-e abból, hogy ez szintetikus.
Floriol, ahogy Zoli mondta :)
unixnal van olyan viszonteladoi kedvezmenyszint amivel ez az ar elerheto...
1400Ft? Most viccelsz? annyiért mit kapsz? Az max Tescos olaj lehet.
előzőleg nekem is repsol volt benne, semmi gondom nem volt. igaz, úgy vezetek, mint jegember: nem pályázok, nem forgatom tiltásig, nem egykerekezek, stb. De az is igaz, hogy olajon nem spórolunk. Nem az ár szerint kell választani, hanem h mi a jó. Én már ott tartok, h nem vacakolok magamnak, elviszem Sanyihoz, és majd ő tudja. Persze ha garis motorom lenne, és el kellene vinnem a lenyúlós átverős hivatalos szervizbe, nem tudom, mit csinálnék. Na persze ez a veszély nem fenyeget :)
Ja a Győri Reál, akiknek ezúton is köszönöet a sok erőfeszítésért (nagyon rendesnek ismertem meg őket) a következőt mondta:
Szűrő: 3800 Ft
Olaj: 9200 Ft
Munkadíj: 7000 Ft
---------------------
20000 Ft

Azt mondták odaviszem, elnyalok egy fagyit, addig megcsinálják
Ez a repsol annyira nem nagy szam...olajshopon, amugy 4liter motul 5100 9040Ft...ami nem veszes.
1400Ft. Olajshopon 2200Ft.
Ha nem viszek olajat 3200-ért raknak bele 10W40 Motul félszintetikusat (nem tudom mit). Ezt amúgy 2500-ért lehet venni olajshopon.
Olcsó hús híg lé! Ne filléreskedj egy új motoron! Motul esetleg valvoline, de én a többit bele nem raknám!
Mi az olcsó?