Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mármint kifejezetten KÁROS vagy csak inkább fölösleges? Repsol 10W40 Moto Sport SZINTETIKUSat tudok olcsóért szerezni.
Ha nyélgázon pályázol a hungaroringen.
Fontos, hogy az olaj félszintetikus legyen? Szintetikus nem jó?
dettó, bár én a hazautat reggel éppen megúsztam...Begurultam a garázsba és leszakadt az ég...

Amúgy a mocim kapta egész éjjel az égi áldást, sajnáltam, h a hajó előtt ilyen körülmények közt parkol

De reggel simán pöccre indul...Olyan vihar volt pesten, h a kipuba is jutott ...Először azt hittem, valami baja van, h furán vízcseppeket köpött...Meg furán füstölgött...
Mi a különbség K5 előtti és utáni Sv1000-ben?Gyújtás, elektronika, mittom én, ilyenekre gondolok elsősorban.

Sanyi szerinted?
Hazafelé még én szarrááztam természetesen...
vasárnap én is így jártam, csak mi egy féleresz alá bujtunk be. de hétfőn zsír volt: Lilafüred-Tokaj
A hetvegen pont ilyen erzesem volt
Én ma hajnalban is esőben jöttem vissza Balatonról. Úgy látszik saját esőfelhőt viszek mindenhova magammal...
Visegrád környékén csak az aszfalt volt a fás részeken nedves.
ez valahol Tinnye közelében volt.
Hétvégén nem láttam esőt.
ja, poén is legyen?
fehér csizmában motorért beúszni?
:-)
Hétvégén meg elkapott az eső :) Bemenekültünk ebbe a "váróterembe", ami meg elkezdett megtelni vízzel...

5100
+1
Nekem a Motul 5100-as 10W40 van benne. Erős motorfékezős mivoltomból icipicit eszi.

Próbáld ki szerintem jó! Nekem bejött!
Uraim!
szeretnék kérni pár tippet, hogy az 1000-es szervízre milyen olajat vigyek, illetve milyet ne vigyek.
Saját olajat vinnék, mert "olcsóért" szerzem.
jól mondja, jól mondja!

----

az eredetire: szerintem meg az az amatőr, aki rögtön azt kérdezi, "mennyi a vége". Mi értelme az egyenesben szétforgatásnak? semmi. soha egyetlen járművemnek se tapostam ki a belét azért, hogy utána egy fórumon egy számot beírhassak. van egy egészséges fordulatszámuk, előzésnél az ember néha még nyom (húz) rá egy padlót, majd visszaáll "alapra". szerintem.
Akkor biztos nem hacsak nem segítesz szétdobni addig az itt lévő gépet....
Kokasd dél-egy körül indulnék
Répáznék, de van itt valami amit meg kéne néznem még ma.....amúgy hová?
Sanya találtam fejidomot+konzolt 55mátyásé, délután megyek érte, ha csak répázol otthon igazán eljöhetnél velem
olyan őszinte vagyok, mint amilyen csúnya , hinned kell nekem
Kiraly tura lehetett Jo kepek.
Szevasztok!

Lenne eladóba egy alig használt bering kordura nadrág.Kivehető thermo van benne,térdprotektorok illetve magasított derék.
Veszett meleg ha benne van a bélés.(aluszálas a thermobélés)
35eft lenne az ára de ha komoly a szándék akkor kicsit tudunk faragni az árból.(Nekem felesleges mert volt rajtam kb.10-szer mióta megvettem.)
Akit érdekel hívjon vagy írjon nyugodtan:
30/908573 v. balu88@mailbox.hu