Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kizárt.....esetleg Fr...
Es On tud?
szerintem nem tud .......
Komolyan?! Cool!
OK, tehat a gyengebbik is megteszi! Akkor deal!
Felszerelesben tudsz esetleg segiteni vagy valakit ajanlani?
azé versenyt nem szeretnék....... ....
Küldjed a budmyke (kukac) gmail.com-ra!

De már Sanyit is meginformáltam a dologról!
Megemlékezés és figyelem felkeltő néma demonstráció a mai közlekedési morál megváltoztatásának érdekében:
06.01-én 19.00 Érd Vadlúd utca-Zámori út kereszteződése
Találkozó: ugyanott 18.50
Köszi a részvételt!
1. Henti
2. Gekko
3. budmyke
4. szobbal
5. bigm
6. gykarpat
7. jegember (ha nem szakad az eső)
8. csomi
9.zoli32
:
98.137.54.238 failed after I sent the message.
Remote host said: 554 delivery error: dd Sorry your message to benczmiklos@yahoo.com cannot be delivered. This account has been disabled or discontinued [#102]. - mta1040.mail.sp2.yahoo.com
Delivered-To: budmyke@freemail.hu
Mail ment. Hátra csak 46 és 48 van. Ha nagyon kell talán tudok 47-est is máshonnan.
Esetleg tudsz egy árat az erősebb láncra és módosított lánckerék méretre?
Szeretnék hátra 2 foggal nagyobbat és előre 1 foggal kisebbet!
25-öt el kell mennie a te tempódban. De lehet akár 30-at is :)
(itt tempó alatt azt értem, hogy nem nyelezed minden induláskor csutkára)
A régi paintballos csapatunk visszaköltözött Szentendrére.
12 biztos induló kéne, és akkor fixáljuk a dátumot, időt.
Egyelőre 20-ára, vasárnapra gondoltam.
2000Ft az alapdíj és 10Ft egy lőszer.
Kérlek jelentkezz fel ha érdekel vagy ha tutira jössz, illetve hogy hány fővel.
Mehetsz nyugodtan......2 okozója lehet a dolognak szerintem, valamelyik közeli hétvégén megoldjuk....
gondolom te is easy rider vagy , nálam is ott a 20000 az órában, de a láncom még a Korzikát (3000km) biztosan átvészeli...Szóval, mennyit bír el a gyári lánca az SV-nek?
látom, te is jó sokat gurulsz mostanában

Jó hírekkel nem szolgálhatok, megyünk felfelé és (azt látom, h mi fog pár nap csúszással Pestre érni) már annak is örülni tudok, ha csak szemerkél.De általában inkább csak dézsából öntik
Üdv itt is, ez konkrétan az én ajánlatom :)
De kérdezhetsz ám tőlem is nyugodtan, persze így fórumon jobb, több ember tud esetleg nyilatkozni.
SV-re bőven elég az 530VM2-es is, általában ezt szokták feltenni.
A ZVM2-es inkább azoknak kell, akik gyakran gyorsulgatnak nyélen, esetleg gyakran pályáznak, de oda sem létszükség, csak úgy többet bír. Normál utcai használat (lehet akár sportos is) elég lesz a VM2, nem kell a ZVM2-es.
Lehet kocsival megyek! Vigyelek? Mert több heti csapadékot mondanak holnapra! Ettől még megyek!
Sanyi brá!Nagyon titokzatos vagy Mi okozhatja a jelenséget?Azér motorozhatok azér?Lehet valami beázás az okozó?
Gyanúsan? ? ? ? ? ?
Tsandor is jó áron hoz láncot fel is szereli.Frpeter is foglakozik jóárasított láncokkal vagy kutya.
Huuhhh! Ez most gyanusan hangzik elsore....
Vannak páran akik jó áron adnak itten láncot.
Sziasztok!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem lanc temaban! Juniusban megy muszakira az SV1000 S-em es a lanc megerett a cserere (kb 4 cm logas, egy retek az egesz stb., bar 20e km-t lefutottam vele, ugy hogy nem meglepo...). A kereskedesekben adott araknal sikerult jobbat talalnom a neten:
Ár Termék
2800 Első lánckerék
7700 Hátsó lánckerék
23500 DID 530VM2 108 lánc 130LE+
33500 DID 530ZVM2 108 lánc <130LE++
Nem nagyon van tapasztalatom a lancokkal, igy nem tudom, hogy melyiket lenne erdemesebb megvennem.
Ha valakinek van tapasztalata a fentiekkel, ill. barmilyen egyeb jotanacs van, legyszi irjatok meg!
Koszi elore is!
Udv, Gonzo.
Átírtam a dátumot, hogy egyértelmű legyen!

Megemlékezés és figyelem felkeltő néma demonstráció a mai közlekedési morál megváltoztatásának érdekében:
07.01-én 19.00 Érd Vadlúd utca-Zámori út kereszteződése
Találkozó: ugyanott 18.50
Köszi a részvételt!
1. Henti
2. Gekko
3. budmyke
4. szobbal
5. bigm
6. gykarpat
7. jegember (ha nem szakad az eső)
8. csomi
?