Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne mond már!....én azt hittem Te profi vagy!.....egy világ omlott össze bennem....
Jó képek!
Ne legyél már kishitű, itt mindenki amatőr, motorozást szerető lény! egyikőnk sem profi, v félprofi versenyző, azthiszem ebben hasonlítassz ránk! Nem gondolom, h aki gyorsabb végre, v a kanyarokba, az jobb, v több ember a másiknál, pusztán bátrabb és ügyesebb, jobban érzi ennyi!
Ide örömüket, esetleges bánataikat, tapasztalataikat, észrevételeiket osztják meg egymással az ide tartozók, de Én pl nagyon sok segítséget kaptam már, csak az utolsó 3 hétben is, mióta elestem! Itt senki nem állít fel jó- jobb- és mégjobb motoros sorrendet! Köszi a figyut
Itt van pár kép a hétvégénkről: http://picasaweb.google.hu/san...
Nem leszólás! Csak az én tapasztalataimat osztottam meg veled!

Igen ültem GS-en cirka 30.000 km-t

Nem néz le senki, hogy nem pályázol és nem lapon veszed a kanyart! Engem is lealáz egy két arc CB500-as hondával. (Ugye szobbal?)

De ez tényleg a társaságról szól!

A Hétvégén is olyan jól esett és éppen azt beszéltük a többiekkel, hogy végre egy olyan társaság verődött össze ahol azért a "keménymag" már ismeri a másikat!

Ehhez nem kell sok egy két túra és sok sok fórum!

Várunk szeretettel és meglátod, jó a banda!

Mi sem száguldozni és időrekordot dönteni vettük a gépet, csakhát elgurul néha a pirula!

(Amúgy a vége nálam hátszélben óra szerint 234-5 km/h, de ezt nagyon hosszú szakaszon érte el és csak egyszer láttam ilyet az órámon)
De ott van......3X voltunk ott és tiszta motoros paradicsom ilyenkor....mondjuk főszezonban nem hiszem mert nagy a forgalom, de ilyenkor még szinte üresek az utak.
Ez nem Senj nevezetű városban van? Annyira ismerős... itt nyaraltam tavaly nyáron
Elnézést mindenkitől, akit nem soroltam fel az előbbiben!
Nyugalom, tesvírem!
Ez nem a GS fórum! Itt csupa jó arcok vannak! Nem versenyzik senki senkivel. Illetve mindenki a maga súlycsoportjával, ha van kedve. Attól, hogy nem úgy mész, mint Bud, vagy Roadking, nem leszel kevesebb. Ez a társaságról szól, a motorozásról, nem pedig arról, hogy kinek ér le a térde.
Használd egészséggel az SV-det, és gyere túrázni!
Örülök hogy ti is ott voltatok, jó kis csapat jött össze, no meg a túra is jó vót :)
SVmedián küldtem privátot az ftp-vel!
"Injectoros és jobban rángat"
Ez érdekes. Te ültél GS-en? Mert - én és az utasom - pont azt elemeztük, hogy a hirtelen terhelésváltáskor mennyivel kellemesebb az SV, mert nem ránt akkorát az egész hajtáslánc.
Vezetni szerintem egyértelműen "kellemesebb, könnyebb, egyértelműbb" ezt a motort. Az üléspóz kényelmetlenebb, ez sem kérdés.

"DE GYÁRI GUMIVAL NE DÖNTÖGESS! ÉS SOSE ADD KÖLCSÖN SENKINEK!"
Kölcsönadás tekintetében ez gyakorlatilag kivételes eset volt, de bízom a barátaimban. Ha elesik, megoldjuk. Nyilván "csak úgy" nem adnám oda.
A gyári gumi döntögetése az én tudásszintemen (egyelőre) szerintem bőven jó lesz. A GS is jó volt, pedig azt is valami hulladékkal szerelik.

Így a fórumot is olvasgatva az elmúlt 1-2 hónapban lejött azért nekem, hogy én kilógok innen, mint tudás, mint pedig beállítottság tekintetében.
Mondom, hogy én nem vagyok egy nagy motoros. Lehet, hogy kinevettek, de én kiforgatni sem szeretem a blokkot. A GS-t is 5-6 körül legkésőbb elváltottam, kevésszer forgattam le.
Attól, hogy a térdemet letegyem vagy pályázni menjek esetleg 1 óra alatt megjárjam a Budapest-Szeged távot, nagyon messze vagyok és nem is érzem, hogy ez az én világom.

Nevessetek ki nyugodtan, de én azt sem tudtam, hogy mennyi a GS-em végsebessége és valószínűleg az SV-ét sem fogok sose megtudni (amúgy mennyi?).

Aki ettől kevesebbnek tart, szíve joga, de inkább fogja magát és előzzön meg. Nem lesz nehéz. Még integetni is szoktam .
Asszonnyal mentunk mi is a hetvegen egy kisebb kanyart. Fehervar es Zamoly kozotti szakasz iszonyat jo minosegu lett, semmi uthiba, ilyet almodnek mindenhova . Ja es negativ fogyasztasi rekord: 5,1
Na jó éjt Urak!
Nem hinném hogy nyugdíjas csak lendületből nem forgatva.
Egen hétvégi vizes az parás volt.Nem szándékszom túlerőlteti.Olyan vok mint az elefánt.Lassan tanulok könnyen felejtek.De ha benindulok kő kövön nem marad.
Leírom,de csak azért,mert beteg az agyam:
Ma számolta "nagy"átlagfogyasztást.
(a blokkok szerint)ezidáig 1035,68 litert tankoltam és mentem 22861 km-t:4.53l/100km.
A legkisebb fogyasztásom(nyugis túra):3,7 volt,a legnagyobb(város+szerpentin):5,0.
(Lehet,hogy nyugdíjas sztájlban nyomom.... )
Most ha a hétvégi "óvatos" motorozásra értetted ezt?
Azért nekem is volt helyzet ahol a zabszem nem fért be
Vizes út az új guma széle még nyálkás ráadásul ma vettem észre hogy nem volt megfelelő nyomás benne
De azért a vizes kanyarban mikor megcsusszan gép segge na azt nem kívánom senkinek (Jó néha elfelejtem hogy új gumi van fent és csak akkor jövök rá mikor csusszan )
Ma bejártam a vértest ahogy tudtam Csákvár felé is.. Hát az az út Isteni! Lehet rajta menni mint a távirat! Szóval ma is elmotoroztam 300 km-et 1 megállással (tankolni kellet mert nem teli tankkal indultam neki). Az idő kellemes volt, Autósok figyelmesek és kedvesek!
Szóval Zoli gyakorlás kérdése. Én is nehezen bátorodtam meg. De én úgy vagyok vele, mindenki úgy menjen ahogy kényelmesnek biztonságosnak érzi. Nem kell leutánozni másokat abból csak a baj van. 1x úgy is megérzed azt a bizonyos határt amit nem szabad átlépni!

üdv: szobbal
a tengerparton én is nekiálltam nézelődni a szerpentinen,de nem akartam hogy mindig rám várjanak így elkezdtem tolni én is neki hogy ne maradjak le,bár így meg nézelődni nem nagyon tudtam.
Höhö.Én nem szokom.Lemaradok.Szakasz végén megvártok.
Bár lehet a kanyartechnikát kéne csiszolni.Halálra rémülök hogy a kanyarbelsőben okítja a gyerkőcét egy csóka biciklizni.
Vagy öregszem.
Zoli ez felejthetetlen volt!
igazi jó ütőset gurultunk,a sebességhatárok hááát na.....
de már megszokom ezt Sanyiékkal
rvewndem önöknek hogy meggyöttek.
Na valami ilyet próbálok én is.