Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áh van rajta két akkora bukócső, hogy semminek se lesz komolyabb baja ha eldől, és a súly pontja annyira lent van, hogy egy jobb kondiban lévő ffi is simán feltudja állítani egyedül.
Bejelentették mentem is motorral, de egy deka SÜN-t nem láttam!
Az új?

Gs-be mennyit toltál bele?
Ja, engem ma ellenőriztek is, de nem volt semmi vészes
(Leszámítva, hogy gúnyos megjegyzéseket tettek a vadiúj füldugómra Just for Bud)
Gratulálok Egész gyorsan ment / megy.
Volt GS, nincs GS.
Nincs SV, lesz SV.
2 hét és megjön!
Ha valaki esetleg nem olvasta volna, ezen és a következő hétvégén fokozottan ellenőrzik a motorosokat.
hát sztem annyi h a tükör nem törik le általában egy kis borulásnál, pl állóhelyben, mert elhajlik... csak az üveg meg az indexbúra törik... míg ha oldalt van az index....tudjuk mi van.
Pont azt néztem valamelyik Hondán, hogy tükörbe integrált index van rajta. Jól néz ki, de elég húzós lehet egy-egy kisebb dőlés is.
hát akkor annyi. Szépen megpihen az oldalán, keresel egy markos cimbit és felállítjátok. aztán számolsz h egy tükör egy index egy fék/kuplung kar+ a karcok eltávolítása annyi mint.......sok.
Értem én, de azért egy SV bizonyos határokon belül még kezelhető ilyen szempontból (is). Ha ez a fél tonnás 7 millás cucc valamelyik irányba megindul...
Ez a sóderen fékezés olyan mint a 19-re lapkérés..
álló helyzetbe szerintem nem érdemes az sv-t se döntögetni, nem h 450kilós motort
Azt viszont elképzelni sem tudom, hogy egy 450kg-os motort utassal hogy a pikulába lehet megtartani ( álló helyzetben )mondjuk ha a dőlésszöge eltér több mint egy centit a függőtől.

Talán a sörhassal + nagy bajusszal lehet balanszírozni ?!
Voltam a willkernél, az említett táska elfogyott de állítólag lesz még. A márkát is megkérdeztem, de elfelejtettem
Viszont van egy-két szép Honda is, különösen a fűnyíró.
A CB 1000R nagyon tecc, de az a lámpa valami botzalom.. Na meg úgy vagyok vele mint a paradicsom, kedvelem a szélárnyékot.
én gyakoroltam ezt Szlovákba
Sóderen tilos fékezni! Be kell csukni a szemed és ugrás!
Hát ja..Vagy tanuljon meg az ember fékezni..
Rojtos bordzseki....ez jo
De akkor rojtos bőrdzsekit kéne hordanod ,annak az oldala jobban söpör!
Gyere vasárnap az Eringre ,ott nincs sóder!(remélem)
Sokat vallalsz
Már beadtam varrásra.Úgyhogy varrott csizmás.Rakatok bele matyómintát.

Amúgy valakinek fel kell söpörni a veszélyes útszélét.
A ragasztott csizmás motorosok a legveszállyesebbek!
Az út szélén fetrengenek ,feszt!
Ne legyünk má ennyire rohadt komolyak me depis leszek.
És ki sem dugom az orrom sehova a tél beálltáig.
Benne van sajna!