Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A csőhajlító nemigen.
Sosem akartam dobozt nagyobbítani.Oldaltáskát viszont szerválok fel.Már megvan a táska is.
hát ez kurva nagy
Zoli ebbe belefér az összes szerszámod
Alább olvastam, hogy a dobozok megnagyobbításán gondolkodsz.

Van ITT egy jó ötlet.
Úgy látszik más is szeret barkácsolni..
Van minden ilyen feneség.Viszont cseszhetem.Farmeres protektoros frász így csak egy ilyen övbujtatós zipzáras téma jó az viszont hosszú.Nem csúszik fel de érzem.Bűrgatyát természetesen rázipzárazom de nem mindíg tom azt felvenni hivatalos tárgyalásra.Vesevédő pótolva lesz.Eddig cordurához nem kelett az normális hosszúságú volt.
Vesevédő kell (nyáron is), a vese nem játék. A felcsúszott dzseki elég hülyéül tud kinézni, ráadásul kényelmetlen is. Érdemes hátul rácipzárazni a nadrágra. Ha gyárilag nincs rajta cipzár vagy eltérő a mérete, fel lehet varratni egyet tetszőleges méretben, akár gumírozással is, hogy rugalmas legyen. Nekem corduránál nagyon bejött.
Schubibubi sisak a csend őre.Így monnyák a reklámok.
Vagy SZTK hallókészülék.
Hát én sem szeretem, de amikor nagyon rövid idő alatt el kell érni valahova akkor muszáj.
Jövő héten megyek Szlovéniába raftingolni . Kb 6-700 km. Ha normális időbe akarok a hegyekhez érni, akkor 4-500 km-et autópályáznom kell... Bár Graz környékén az autópálya sem rossz
Elvitte a cica.

Amúgy stílusban ilyesmi pásszol.
hol a tükör?
Viszont valami vesevédőféle kéne.
Rövid ez a kicseszett bőr istennyila.
Na ez a gond.Én speciel irtózom az autópályától.Elalszom rajta.
A füldugót továbbra sem említeném az ABS/markolatfűtés csoportba. Nekem tényleg rossz a fülem 1-200 km autópálya után, és sokszor kell ott mennem...

De egyébként a protektor szükséggel egyetértek
Megszólalt belőlem a biztonságtechnikus!
Ja ami nekem baromira tetszik, hogy kell az ABS meg a szélvédelmes markolatfűtés és a füldugó, de amiből nem vesznek normálisat az a következők sora: GERINCVÉDŐ? VESEVÉDŐ? Biztonságra áldozzunk azután jöhet a kényelem!
postásszag LOL
Attól egy idő után póstás szagod lessz! Vigyázz!
Van jó bőrápolóm!
Mire hazaértem meg is száradtam.Jó ez a farmeres cucc.Könnyen ázik de könnyen szárad.
kollegam most szerelte le a kb meteres plexit a scarabeojarol, egybol visszaesett a fogyasztas es megtaltosodott a kis robesz
Ezé mondom nem kő az!
Ez olyan turbulenciát csinál ,hogy bármelyik füldugót kirántja a füledből!
A füldugót kihagytad!
Van nagy túraplexink ,szélvédelemnek ,esővédelemnek és még vitorlának is jó!
Jaaaaaaaaa!
Minek a szélvédelem ha ülésfűtés,zene és ABS sincs