Van minden ilyen feneség.Viszont cseszhetem.Farmeres protektoros frász így csak egy ilyen övbujtatós zipzáras téma jó az viszont hosszú.Nem csúszik fel de érzem.Bűrgatyát természetesen rázipzárazom de nem mindíg tom azt felvenni hivatalos tárgyalásra.Vesevédő pótolva lesz.Eddig cordurához nem kelett az normális hosszúságú volt.
Vesevédő kell (nyáron is), a vese nem játék. A felcsúszott dzseki elég hülyéül tud kinézni, ráadásul kényelmetlen is. Érdemes hátul rácipzárazni a nadrágra. Ha gyárilag nincs rajta cipzár vagy eltérő a mérete, fel lehet varratni egyet tetszőleges méretben, akár gumírozással is, hogy rugalmas legyen. Nekem corduránál nagyon bejött.
Hát én sem szeretem, de amikor nagyon rövid idő alatt el kell érni valahova akkor muszáj.
Jövő héten megyek Szlovéniába raftingolni . Kb 6-700 km. Ha normális időbe akarok a hegyekhez érni, akkor 4-500 km-et autópályáznom kell... Bár Graz környékén az autópálya sem rossz
Ja ami nekem baromira tetszik, hogy kell az ABS meg a szélvédelmes markolatfűtés és a füldugó, de amiből nem vesznek normálisat az a következők sora: GERINCVÉDŐ? VESEVÉDŐ? Biztonságra áldozzunk azután jöhet a kényelem!
Zoli ebbe belefér az összes szerszámod
Van ITT egy jó ötlet.
Úgy látszik más is szeret barkácsolni..
Vagy SZTK hallókészülék.
Jövő héten megyek Szlovéniába raftingolni . Kb 6-700 km. Ha normális időbe akarok a hegyekhez érni, akkor 4-500 km-et autópályáznom kell... Bár Graz környékén az autópálya sem rossz
Amúgy stílusban ilyesmi pásszol.
Rövid ez a kicseszett bőr istennyila.
De egyébként a protektor szükséggel egyetértek
Van jó bőrápolóm!