Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az mi?
Ye ye ye! Holnap veszem át az új nyak protection system-et!
saját fejlesztés!.......titkos mint állat a szomszéd faárussal dolgoztuk ki! ....kurva drága volt így a mérés is az!
Csak a kinézet a gumi az tré ezen!
naná!
azóta van benne vagy 35lóerő
ez prp-tech -es vagy yoshi barát gyártmány?
A Tiédet is ezen állítottam....jó lett mi?
ez igen,micsoda műszer
Ezzel semmi gond, csak annyi, hogy a beszerelésén kívül mást nem nagyon tudok tenni vele.....bár ilyen padon szívesen beállítom:
mosmá mindegy, ha baj akkor is
Sanya !Ma érdeklődött eg yamaha r1-es srác felőled power c ügyben.A számod megadtam neki ha nem baj
S1 pro má csak jobb nem?
ööööö külföldön van ahol nem szerelik fel a gyáritól eltérő gumit......sőt benne van a forgalmiban és nem használhatok mást....persze ezt csak olvastam.....és azt rég tanultam...
Schubert R1-em van. Sz*rt sem ér .... Na jó ez túlzás. Halkabbnak halkabb, de hatalmas különbség nincs
Ne máá Bud!Ez az abroncs nem Neked való!
Nem.Momentán lehet inkább javíttatom a mostanit.Még beszélek pár cipésszel. ha nem akkor nekem ez egyenlőre elég.
Tudom nem véd annyit mint a sport de ez van.

link
Az sajnos nem, de ha holnap lesz időm beugrok megkérdezem. Az egyik bemutató motorra volt felszerelve. Ha mindenképpen mondani kell valamit, olyan 20k alatti összegre emlékszem...
Nocsak, ez jól hangzik, valami hasonló táskára vadászok én is. Márkája, ára nem rémlik esetleg? :)
Ilyen csizma nem érdekel? Szerintem lehet alkudni is belőle, 45-ös méret ritkábban eladható.
Nekem hasonló van, jónak érzem a lábamon. Hosszú gyalogtúrákhoz nem ajánlanám.
M3-as melletti willkerben láttam a múltkor jó kis nyeregre szerelhető táskát, amit hátizsákként is fel lehetett venni. Én azzal szemezzek. Nem volt nagy, talán esőruha + paírok beleférnek. Nekem kb. ennyi is kellene. Vagy valami olyan motorülés, ahol az utas ülés helyén csomagtartó van, mondjuk valami idom alatti.
akkó majd előterjesztem mint fejlesztést
Ez meg a sima doboz szerintem untig elég.
Lehet egyszer látunk majd ilyen FKFV-s motorokat? Szép ződ-narancssárga festéssel...
Akkor rosszul fogalmaztam. Mondjuk azt, hogy a lenti megoldás jelentősen növeli a szállítókapacitást, amelyen Te is gondolkodsz.