asszem az az én világom, csak mivel ez volt jó árom, meg szép is, jó is, igy megvettem, de folyamatosan azt érzem h valami nem az igazi! lehet megbánom, mint az is akitől vettem, de sose tudom meg amig nem lesz sor 4-em
Majd megállok irányba toszogatom és megyek tovább.
De azé jobb ha van cucc mert legalább egy halom alkatrészt tok felpakolni a virgoncabb kollégák megsegítésére.
amúgy még lehet jó is ha tele lesz a motorod táskákkal,dobozokkal.ugyanis akkor nem tudod eldönteni,mert a dobozok megtartják még oldal támasz se kell,megáll a dobozon
Drága az idom,kényelmetlen ,pakolhatatlan és minden bokorból rámugrik egy ilyen monyók.
Áh kell a fenének.
Most is ott nyűglődött tegnap egy a Rákóczin a középső sávban egy busz mögött én meg vrommm el a buszsávban 60-al mellette.Haverja pillogott hátra hogy mi a rossebé nem jön.Lehet nem látott ki a hülye kitekert póz miatt.Egy ideig hallottam őket ahogy nyünyörögtek 10e felett a bizgeréjükel de nem jöttek utánam.
Így má jobb bár sornégyes.
De azé jobb ha van cucc mert legalább egy halom alkatrészt tok felpakolni a virgoncabb kollégák megsegítésére.
A kényelem fontos.
Az a rohadt doboz a legjobb extra kérem.
és még költöztetni is tudsz vele
Áh kell a fenének.
Most is ott nyűglődött tegnap egy a Rákóczin a középső sávban egy busz mögött én meg vrommm el a buszsávban 60-al mellette.Haverja pillogott hátra hogy mi a rossebé nem jön.Lehet nem látott ki a hülye kitekert póz miatt.Egy ideig hallottam őket ahogy nyünyörögtek 10e felett a bizgeréjükel de nem jöttek utánam.
1,3-ért.