Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat hitellel nehez lesz.
asszem az az én világom, csak mivel ez volt jó árom, meg szép is, jó is, igy megvettem, de folyamatosan azt érzem h valami nem az igazi! lehet megbánom, mint az is akitől vettem, de sose tudom meg amig nem lesz sor 4-em
Na azé.
Így má jobb bár sornégyes.
asszem szerul fogalmaztam egy kicsit, mert a más stilus alatt egészen pontosan valami sor 4es naked-re gondoltam! asszem át is kell fogalmazzam
Csopper lesz helyette?
Azéccsekösz.
Majd megállok irányba toszogatom és megyek tovább.
De azé jobb ha van cucc mert legalább egy halom alkatrészt tok felpakolni a virgoncabb kollégák megsegítésére.
nincs mit
hát lehet a sok cucc miatt már nem is fogsz tudni kanyarodni
Áh nem én ilyenkor (meg máskor is) a technikás egyeneseket kedvelem.
amúgy még lehet jó is ha tele lesz a motorod táskákkal,dobozokkal.ugyanis akkor nem tudod eldönteni,mert a dobozok megtartják még oldal támasz se kell,megáll a dobozon
Viszek én magamnak még horgásszéket is.
A kényelem fontos.
basszus akkor ha hoszabb túrára megyünk te viszed a motyóimat
De.Meg utasülésre egy.
csak nem ódaltáska?
Kész lesz a csomagtérnövelés a héten.Csak lusta vagyok hegesztgetni.
Az a rohadt doboz a legjobb extra kérem.
Zoli bmeg akassz rá egy traktor pótkocsit arra lehet pakolni
és még költöztetni is tudsz vele
Drága az idom,kényelmetlen ,pakolhatatlan és minden bokorból rámugrik egy ilyen monyók.
Áh kell a fenének.
Most is ott nyűglődött tegnap egy a Rákóczin a középső sávban egy busz mögött én meg vrommm el a buszsávban 60-al mellette.Haverja pillogott hátra hogy mi a rossebé nem jön.Lehet nem látott ki a hülye kitekert póz miatt.Egy ideig hallottam őket ahogy nyünyörögtek 10e felett a bizgeréjükel de nem jöttek utánam.
Most értem haza motorozásból. Egy Intruder volt alattam, dehát ez nem az én világom. De a V2 hang bejön.
én egy 600as gixxert vennék ennyiért használtan
Mondjuk én az FZ6N-t venném.A 98 PS megoldható verzióban.

1,3-ért.
saját gépek