Ha jol remlik a muszaki 16-17..bar regen voltam.
Nekem az 1000-esnel kb 90 volt a forgalomba helyezes. Szerintem csak az illetekben kulonbozik a 650-tol.
Ez tényleg mind benne van?
Mert akkor ez az 1,5 inkább 1,6...
Míg használt motornál ezek a tételek azért jóval kisebbek: eredetvizsga + forgalmi + átírási illeték + (törzskönyv?) és ennyi.
Itt viszont akkor ehhez képest forgalombahelyezés (+50) + rendszám (+5) + muszaki vizsga (+5) IS bejátszik ha jól értem.
Jól értem?
A hitellel nyilván bele lehet sírni sok mindent, de amit nyersz a vámon, vesztesz a réven vagy hogy is mondják ezt.
Ezt írták az 1,5Millás új motorra: "Az 1,5 be a motor ára, a reg.adó és az áfa van benne. Erre jön rá a forgalomba helyezés amit az államnak tehát nem nekünk fizetsz. Ez 50-55ezer Ft."
Itt eredetvizsga, új forgalmi, átírási költség meg vagyonszerzési illeték még ezen felül jön rá?
Én ha veszek (ami kizárt) akkor valami besza behu nagyot! eregy, stixer pixer gixer 1000, vagy egy stájerbléd 1000 rr!
De még "kullogok" a markolatfűtés nélküli ABS mentes füldugóhiányos gyárikipuffos "KIS" SV-vel, mert imádom és még messze nem motoroztam ki! Határ a csillagos ég!
hát nemhiszem h mássabb kényelemben mint a mostani...nekem ez is teljesen jó kényelem szempontjából. persze nem adom ezt h vehessek egy gixet, mert a szívemhez nőtt nagyon de majd ha esetleg nem érzem elégnek(elég távolinak tűnik jelenleg) vsgx rengeteg elverni való pénzem lesz, akkor gixxer lesz helyette
Nekem az 1000-esnel kb 90 volt a forgalomba helyezes. Szerintem csak az illetekben kulonbozik a 650-tol.
Mert akkor ez az 1,5 inkább 1,6...
Míg használt motornál ezek a tételek azért jóval kisebbek: eredetvizsga + forgalmi + átírási illeték + (törzskönyv?) és ennyi.
Itt viszont akkor ehhez képest forgalombahelyezés (+50) + rendszám (+5) + muszaki vizsga (+5) IS bejátszik ha jól értem.
Jól értem?
A hitellel nyilván bele lehet sírni sok mindent, de amit nyersz a vámon, vesztesz a réven vagy hogy is mondják ezt.
Regadó, forgalomba helyezés, tankpad, alacsonyabb ülés, "25 kW"
És 1,75+ (járulékok) -ról indultunk! De biztos azért mentek le ennyire mert hiteles volt a dolog. Kp setén nem tudnak ennyit engedni!
Ezt írták az 1,5Millás új motorra: "Az 1,5 be a motor ára, a reg.adó és az áfa van benne. Erre jön rá a forgalomba helyezés amit az államnak tehát nem nekünk fizetsz. Ez 50-55ezer Ft."
Itt eredetvizsga, új forgalmi, átírási költség meg vagyonszerzési illeték még ezen felül jön rá?
Már lehet légzsákos ruhákat is venni.
(Például itt: http://www.motoair.hu/)
De még "kullogok" a markolatfűtés nélküli ABS mentes füldugóhiányos gyárikipuffos "KIS" SV-vel, mert imádom és még messze nem motoroztam ki! Határ a csillagos ég!
beszarás a hang
Bud keresztfaterjának ilyesmi van csak az ABS-es.
Jól karistol vele az öreg.
Most ez van slágerenhttp://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb600f_hornet-378
1965
Bár lehet tévedek.