Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy uj motor erzese megfizethetetlen, minden masra ott van a master card
Nem tudok mást hozzáfűzni! Vannak olyan költségek amit be kell vállalni! Nem lehet mindent ingyen! Ennyi az ára!
Ha jol remlik a muszaki 16-17..bar regen voltam.
Nekem az 1000-esnel kb 90 volt a forgalomba helyezes. Szerintem csak az illetekben kulonbozik a 650-tol.
Ez tényleg mind benne van?
Mert akkor ez az 1,5 inkább 1,6...
Míg használt motornál ezek a tételek azért jóval kisebbek: eredetvizsga + forgalmi + átírási illeték + (törzskönyv?) és ennyi.
Itt viszont akkor ehhez képest forgalombahelyezés (+50) + rendszám (+5) + muszaki vizsga (+5) IS bejátszik ha jól értem.
Jól értem?

A hitellel nyilván bele lehet sírni sok mindent, de amit nyersz a vámon, vesztesz a réven vagy hogy is mondják ezt.
Meg a muszaki es a rendszamtabla...
Érdekes én annó az 1,5-be az alábbiakat sírtam bele:

Regadó, forgalomba helyezés, tankpad, alacsonyabb ülés, "25 kW"

És 1,75+ (járulékok) -ról indultunk! De biztos azért mentek le ennyire mert hiteles volt a dolog. Kp setén nem tudnak ennyit engedni!
Az amúgy érdekes lehet. Nem küldöd át e-mailben?

Ezt írták az 1,5Millás új motorra: "Az 1,5 be a motor ára, a reg.adó és az áfa van benne. Erre jön rá a forgalomba helyezés amit az államnak tehát nem nekünk fizetsz. Ez 50-55ezer Ft."

Itt eredetvizsga, új forgalmi, átírási költség meg vagyonszerzési illeték még ezen felül jön rá?
Erről írtam a házi dolgozatomat gépjármű biztonsági rendszerek tantárgyból! Nem kell bemutatni!
Csak a te kedvedért:
Már lehet légzsákos ruhákat is venni.
(Például itt: http://www.motoair.hu/)
Stajerbled legyen az a jo abban tenyleg van abs.
Én ha veszek (ami kizárt) akkor valami besza behu nagyot! eregy, stixer pixer gixer 1000, vagy egy stájerbléd 1000 rr!

De még "kullogok" a markolatfűtés nélküli ABS mentes füldugóhiányos gyárikipuffos "KIS" SV-vel, mert imádom és még messze nem motoroztam ki! Határ a csillagos ég!
Csak nagybátyó és nem CB 600 F hanem CBF 600! Ég és föld! De ja jól karistol vele!
No igen.Bar inkabb a kinezet.En aszondom amit a vak is mondja majd meglatjuk.Egyenlore ez a v2 marad meg sokaig.
Nem hinném.De mindegy.Angolok szeretik.Bár ők fura népek.
úú ember, az a hang! befosok tőle, olyan jó! de azért nem vennék, mert paráznék h rámegy a gatyám...
Ha eccer váltok én tuti megkockáztatok egy Triumph-ot.Tudom széthullik atomokra 1 évesen me nem japo de eccer élek.
ha valakinek kp-ra kell, akkor én intézem a többit! Ad valamennyi foglalót, én kifizetem a mocit, és onnantól tiszta a pálya!
Legalább bugyikék.
Bud keresztfaterjának ilyesmi van csak az ABS-es.
Jól karistol vele az öreg.
Nekem egyenlőre nem játszik a sportmoci!
Most ez van slágerenhttp://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb600f_hornet-378
1965
Hát ahogy tudom az emberek nem igen tolonganak a hitelátvállalásos gépekért.
Bár lehet tévedek.
hát nemhiszem h mássabb kényelemben mint a mostani...nekem ez is teljesen jó kényelem szempontjából. persze nem adom ezt h vehessek egy gixet, mert a szívemhez nőtt nagyon de majd ha esetleg nem érzem elégnek(elég távolinak tűnik jelenleg) vsgx rengeteg elverni való pénzem lesz, akkor gixxer lesz helyette
Miért is? Ezt ha sikerül, akkor kinullázom, ha igaz akkor marad is némi aprópééz, hozzáteszek egy "kicsit", azt mehet a buli